sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Uudet tuulet jne...

Pientä hiljaiseloa ollut, johtuen siitä että oli vähän remontti/muuttokiireitä. Ostin siis poikaystäväni kanssa asunnon, jota ollaan rempattu ja laitettu ja juostu ikeassa sun muualla ostoksilla ja stressattu kauheesti. Onnex oli pitkät vapaat niin ei tarvinnu töiden ohella hoitaa niitä. No ei siitä sen enempää.
Eilen järjestettiin tuparit ja samalla juhlittiin mun synttäreitä. Kuvia en tietenkään tajunnut tai kerennyt ottaa koska vieraita oli niin paljon ja piti sit vähän emännöidä. Mut tänään sit nappasin muutaman kuvan ihanista lahjoista joita saatiin, en kuitenkaan kaikista.


 Aivan ihana taulu, joka on varmasti maksanut omaisuuksia. Tykätään molemmat vanhanajan elokuvatähdistä. Äitiltä saatiin molemmille omat suojelusenkelit jotka sopii sisustukseen todella hyvin.


Ja sairaanhoitajaystävältä pieni lääkeboxi ja pinkkejä tuikkuja (pinkki<3)

Muuten sit saatiin viiniä ja skumppaa, suklaata, arpoja (ei voittoja :( ), pesuainetta, vessapaperia :) , leipää ja suolaa ja jopa kissaa oli muistettu sheballa :) Lisäksi sain parhaalta ystävältäni 3 disneyn klassikko piirettyä. Olen jo jokusen vuoden hissukseen keräillyt noita klassikoita (ja välillä muitakin piirrettyjä ja animaatioita) ja tos äsken laskin et enää 5 klassikkoa puuttuu ja sit on kaikki ne jotka on tähän mennessä ilmestynyt. Pari mulla on vhs:nä mut neki pitäis saada vielä dvd:nä.-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)