perjantai 27. syyskuuta 2024

Joukostamme poistuneet elokuu -24

 Moikka.

Kuukausi on kohta taas vaihtumassa, joten käydäänpä läpi elokuun loppuneet. Ihan mukavasti niitä loppui ja mukana on muutama ikivanha kynsilakka jotka olivat jo niin paksuuntuneita että kuivatin ne loppuun.



Creightons Deep Conditioning Curl Masque.
Kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu naamio. Sain tämän Normalista kun olin vissiin lukenut tarpeeksi uutisia tms. Todella paksua ja hoitavaa. Hiuksista tuli superpehmeät ja sileät. Mutta käytön jälkeen piti olla varovainen suihkussa, sillä tätä poishuuhdellessa lattiasta tuli todella liukas. Voisin silti käyttää tätä lisääkin.


Biozell Volumizing Dry Shampoo.
Muistaakseni Minnin joulukalenterista tullut. Ja kuten olen aiemminkin maininnut, ei tämäkään enää toiminut mulla. Jätti hiukset lähmäisiksi eikä volyymista ollut tietoakaan. Pitäisi varmaan ruveta laittamaan näitä puhtaisiin hiuksiin, mutta se tuntuu niin tyhmältä...


Dr. Ceuracle Vegan Aquarizing shampoo & conditioner.
Nää tais tulla siitä Lykon munasta. Hienosti muistan taas :D Todella vahvan tuoksuiset, vieläkin tuoksuu tuosta läpi. Mutta shampoon pesuteho oli olematon. Olisi vaatinut kolme pesua ja en tiedä olisiko vielä silloinkaan tullut puhdasta. Hoitoaine taas oli liian tehotonta. Näiden jälkeen hiukset olivat lähinnä lässähtäneet. Ei jatkoon.


Sence Purifying Charcoal Peel-Off Mask.
Minnin joulukalenterista joskus tullut. Ja ikäväkseni kävi niin että nämä olivat jo kuivahtaneet kun vihdoinkin olisin uskaltanut niitä testata. Nämä puhdistavat naamiot, ja varsinkin vielä peel-off naamiot ovat yleensä liian tujuja mun iholle. Siksi en ollut aiemmin näitä testaillut.


Favora Hellävarainen Misellivesi.
Jälleen Minnin joulukalenterista. Oikein miellyttävä misellivesi. Poisti koko meikin silmämeikkiä myöden eikä ärsyttänyt ihoa. Tuntui raikkaalta iholla. Mieskin tykkäsi tästä kun sitä testasi.
Pitäisi kokeilla muitakin Favoran tuotteita.


Pure & Care 2 in 1 Make-up Remover.
Tätä mulla on ollut aiemminkin. Edullinen, hellävarainen mutta tehokas. Ei kirvele ainakaan mun silmiä. Pieni puteli vain loppuu nopeasti. Ja ei ole Lumenen voittanutta, mutta silloin jos rahat on tiukalla, tulen ostamaan tätä. 


Rituals The Ritual of Sakura Sensational Foaming Shower Gel.
Siis nää Ritualsin suihkuvaahdot on niin unelmanpehmeitä. Ostin tätä koska ajattelin että tämä voisi olla hyvä mun kuivalle iholle. Noh, kerkesin sitten ehkä 2 kertaa tätä käyttämään koska halusin säästellä ja kun seuraavan kerran olisin käyttäny, oli pullo tyhjä. Koska mieheni oli käyttänyt tämän. Pitänee käydä ostamassa lisää.


LV Caring Body Wash.
Tää oli jännä suihkugeeli. Siis ihan perustavaraa, mutta mun nenään tää tuoksui ihan mäntysuovalle. Tykkään kyllä mäntysuovan tuoksusta esim. mattoja pestessä, mutta suihkugeelissä se on hassu. Tämä sopi mun iholle, ei kuivattanut tai aiheuttanut kutinaa. 


Decubal Body Lotion.
Se ihan perus Decubalin voide on sopinut mulle, ainakin ennen. En ole hetkeen sitä käyttänyt. Mutta nämä muut versiot eivät vaan toimi. Tämän jäljiltä ihoa kiristi ja kutitti, eli ei kosteuttanut tarpeeksi. Sama on joskus ollut sarjan käsivoiteessa, ettei tehoja ollut tarpeeksi. Tässä on pumppupullo mikä oli ihan kiva, mutta kuten niin monesti, loppua kohden pumpusta ei enää saa mitään ulos. Koin tämän vain niin hankalaksi etten enää osta uudestaan.


Florence by Mills Up a Notch Volumizing Mascara.
Stranger Things oli kyllä hyvä sarja, joten halusin ehdottomasti tältä merkiltä jotain testiin. Ja päädyin ripsiväriin. Tässä oli sellainen perusharja. Aika tasapaksu, mutta päädystä vähän kapeneva. Alussa ei mitenkään ihmeellinen, mutta kun oli jonkun aikaa ollut käytössä niin tällä sai kyllä aika näyttävät ripset. Mutta kuten jokaisen ripsivärin kanssa, myös tämä tuhri yläluomeni. Putkilossa olisi vielä ripsivärimassaa käytettäväksi, mutta loppua kohden huomasin että tämä rupesi päivän aikana tuhrimaan alaluomia. Joten oli aika luopua. Kiva ripsari, mutta ei niin wau että välttämättä ostaisin uudestaan.


Tästä huulikiillosta oli tuo teksti jo kulunut, joten en muista mikä tämä oli merkiltään. Tämä tuli siitä japaniboxista jota joskus tilasin. Tämä varmasti jakaisi mielipiteitä, sillä tämä huulikiilto oli todella, siis todella tahmea. Itse tykkäsin siitä, koska se myös pysyi hyvin. Ne sellaiset kevyemmät katoavat hetkessä johtuen siitä että mulla on niin ohuet huulet. Tuolla pohjalla näyttäisi olevan tuotetta, mutta applikaattori ei sinne asti yletä. Käänsin tämän vielä pariksi päiväksi ylösalaisin, mutta tuo pohjalla oleva kiilto ei inahtanutkaan. Ja koska tämä oli töissä käytössä, en jaksanut enää viedä tätä kotiin ja yrittää kaivella sieltä jollain muulla välineellä. Iso saavutus tämä on kuitenkin kun ottaa huomioon miten vähän käytän huulikiiltoja tai punia.


Lopuksi vielä ne roskiin menevät lakat.
Lumene Gloss & Care sävyssä 11 Kynttilä illallinen
Orly sävyssä Starry-eyed
Avon Color Trend sävyssä Fuchsia.

Kaikkia näitä oli käytetty joskus aikanaan. Olen nyt yrittänyt jaksaa lakkailla kynsiä, sillä niitä kuitenkin on sellainen työkalupakillinen. Lisäksi teen nykyään vähemmän siivoustyötä ja pidän kynteni lyhyinä, joten lakatkin pysyvät pidempään kuin puoli päivää. Tässä lakkoja vaihdellessa tulee samalla käytyä pikkuhiljaa läpi noita lakkoja ja kuivatettua ne huonoimmat.

12 loppunutta tuotetta jos kynsilakkoja ei lasketa joista 2 oli matkakokoisia.

Ihanaa viikonloppua kaikille. Itse taidan nyt laittaa kynttilöitä palamaan ja keittää teetä.

-T


keskiviikko 25. syyskuuta 2024

3+1 ostokset

 Moikka!

Tänään alkoi Sokoksella 3+1 päivät ja pakkohan sinne oli mennä ostoksille. Mitäänhän en olisi tarvinnut, mutta oli sen verran raskas päivä töissä henkisesti että oli pakko saada jotain kivaa.

Tässä siis ne mitä lähti sieltä mukaan.


Lumene waterproof Makeup remover.
Tämä on se pakollinen ostos 3+1 päiviltä. Luottotuote.


Ziaja coconut & orange vibes shower and bath Gel ja body mousse.
Tämä oli tuplapakkaus ja oon tykännyt Ziajan tuotteista. Näitä en ole ennen testannut.


Mjuuk Volume shampoo.
Shampoota en todellakaan olisi tarvinnut, mutta perustelin tämän sillä että lähes kaikki shampooni ovat kosteuttavia ja ravitsevia, mutta en omista yhtään tuuheuttavaa shampoota.


Fluff persikka suihkugeeli.
Halusin kokeilla tältä merkiltä jotain, joten otin tämän suihkugeelin ja alla olevan vartalojugurtin. Tämä ainakin tuoksuu mehukkaalta.


Fluff vesimeloni vartalojugurtti.
Vartalovoiteita menee paljon, ja te tiedätte rakkauteni vesimelonin tuoksua kohtaan. Ja tuoksu on tässäkin ihana.


Four reasons hair powder.
Oon joskus käyttänyt tätä hiuspuuteria ja se oli täydellistä. Nykyään tuntuu että mikään kuivashampoo ei riitä raikastamaan hiuksiani ja en ole varma toimiiko tämäkään enää, joten siksi otin tämän pienemmän purkin. Jos toimii niin voin ostaa sen isomman.


BBIA never die mascara.
Myös tämä on uusi tuttavuus mulle, mutta harja näytti sopivan pienelle mun pikkusilmille et pakko oli ostaa tämäkin testiin.

Kuvausalustana toimi viime viikolla Kreetan lomalta ostamani tyynynpäällinen.

Ja jos ei töissä menny hermot niin tätä kirjoittaessa viimeistään meni. Kuvien lataaminen koneelle on edelleen ongelma. Kaikki kuvat tulivat väärinpäin ja kun muokkasin ne oikeinpäin, tulivat ne tähän tekstiin väärin päin. En saanut niitä mitenkään päin asettumaan. Piti sitten tehdä suurin osa tästä postauksesta kännykällä ja tallentaa se ja tulla uudestaan koneelle tekemään loput muutokset. En vaan ymmärrä mikä tässä nyt mättää. Nyt olis tahtoa kirjoittaa postauksia, mutta koska kuvien takia näihin menee monta tuntia ja hermot niin en vaan jaksa...

Toivottavasti teillä on ollut ihana alkusyksy.

-T