torstai 4. tammikuuta 2024

Joukostamme poistuneet joulukuu -23

 Moikka taas.

Sitten käydäänkin läpi edellisen vuoden viimeiset loppuneet tuotteet.


Ei nyt niin montaa tuotetta loppunut, mutta tekeehän nämäkin nyt tilaa joulukalenterien tuotteille.


Batiste dry shampoo original. Batistethan on aina sellaisia perusvarmoja. Mutta nykyään tuntuu että omaan tukkaani ei enää mikään riitä. Siitä tulee nopeasti niin öljyinen että en saa sitä rasvaisuutta pois muuta kuin pesemällä. Lisäksi musta tuntuu että nykyään myös jokainen kuivashampoo kuivattaa latvoja niin paljon että ne katkeilevat. 


Formula 10.0.6 skin moisturizing cleansing oil. Ostin tän joskus alennuksella Mikkelin sokokselta. Ja en tykännyt. Olen käyttänyt monia eri puhdistusöljyjä ja tämä oli ehkäpä huonoin. Teen aina iltaisin kaksoispuhdistuksen ja tämän kanssa se oli ehdottoman välttämätöntä. Öljy jäi vain kasvoille pyörimään ja se oli pakko pestä pois toisella tuotteella. Tuoksukaan ei ollut erityisen hyvä. 


Sanrio makeup removing sheets. Tämä oli kyllä söpö pakkaus. Tuli silloin siitä aasiaboxista jota tilasin. En tosin käyttänyt näitä meikinpoistoon vaan pidin näitä meikkipöydällä jotta pystyin pyyhkimään sotkut jotka tuli meikatessa. Ja aika nopeasti nämä kuivuivat, joten loput käytin siveltimien puhdistamiseen meikkauksen välissä.


Holika holika one solution soothing serum. Pidin tuotteen ulkonäöstä ja korkki oli hauska. Kun korkkia pyöritti, yläpuolella oleva metalliosa nousi ylös ja kun sitä painoi alas niin se annosteli seerumia pipettiin. Itse seerumi oli vesimäistä ja annostelun kanssa sai olla varovainen että se ei valunut sormien välistä pois. Tätä pystyi kerrostamaan ja omaan nenääni tässä tuoksui ehkä ihan hitusen spearmint -purkka... Siis todella vähän. Ihan kiva tuote, mutta en huomannut sen tekevän mitään ihmeellistä iholleni.


Face facts hydrating eye cream. Tämä taisi tulla toissa vuoden Minnin joulukalenterista. Käytin tätä aamuisin ja tykkäsin kovasti. Pehmeä ja kosteuttava. Piti silmänympärysihon hyvässä kunnossa.


Revox just alpha arbutin 2% + ha brightening serum. Tämä oli mukava yllätys. Ystäväni tätä kehui ja sitä piti sitten saada kokeiltua. Öljymäinen hellävarainen seerumi joka imeytyi hyvin eikä jäänyt tahmaiseksi iholle. Tuntui iholla ihanalta ja kosteutti hyvin.


Avon foot works intense moisture cream. Todella hyvä jalkavoide. Piti jalat pehmeinä ja jätti sellaisen pienen kalvon iholle. Oli myös riittoisa vaikka rasvaan jalkani säännöllisesti. Hyvä jalkavoide on kyllä kullanarvoinen.


Evoluderm gel douche. Ihana persikantuoksuinen suihkugeeli matkakoossa. Tämä oli reissupussissa käytössä ja sai kyllä matkakumppaneissa aikaan ihastuneita huokauksia tuoksun puolesta. Nyt kun se loppui niin pesin purkin ja seuraavaa reissua varten täytän se jollain toisella suihkugeelillä. Pullo on hyvän kokoinen ja mallinen.


Makeup obsession brow gel. Taisi olla 2021 joulukalenterista tämä tuote... Kirkasta kulmageeliä josta en pidä. Lisäksi tämä annosteli tuotetta niin vähän että se jo viimeistään vei kulmakynän mennessään. Vielä olis yksi tämmöinen sisarmerkiltä, eli makeup revolutionilta. Ehkä sekin loppuu nopeasti.


Catrice lash & brow boost elixir. Myös Minnin joulukalenterista aikoinaan tullut. Mutta tätä en pystynyt käyttämään, sillä ripsille levitettynä tämä kirveli ja poltteli todella paljon silmäluomia. Kulmille en jotenkin jaksanut käyttää, koitin kyllä siihenkin, mutta tässä on sellainen ohuen ohut sivellin ja kulmille laittaessa se oli vaan sellasta kamalaa sähellystä ja tuherrusta. Pakko siis luopua tästä.

No olihan siinä 10 tuotetta. Pari tuotetta jäi harmillisesti ihan lopuilleen, ehkä niistä vielä pari kertaa käyttää. Mutta ne tulee sitten seuraaviin loppuneisiin.

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)