perjantai 20. lokakuuta 2023

Normal yllätyspussi

 Moikka kaikille!

Tässä eräänä päivänä pyöriessäni Normalissa bongasin sieltä niitä yllätyspusseja jonka sisältöä ei tiedä etukäteen. Mielenkiinnosta nappasin yhden meikkiaiheisen pussin mukaani. 

Tässä pikaesittelynä sen sisältö.


No on tuossa pussissa sentään pieni kurkistusaukko josta voi yrittää tiirailla mitä siellä on.


Pussissa oli yhteensä 6 tuotetta.


Ensinnäkin... käyttääkö joku oikeasti tekokynsiä varpaankynsissä??? Nyt kyllä oli niin mielenkiintoinen tuote että tätä on ehkä pakko joskus lomalla kokeilla... Muuten, juu ei.


W7 Contour Stick sävyssä medium/deep. Toisessa päässä on contour ja toisessa highlight.


Contourin sävy on ihan ok, olen tätä pari kertaa testannut, mutta highlight sävy ei ehkä omalle iholleni sovi. Muutenkin siitä tulee enemmän joku tumma peiteaine mieleen.


W7 Matte Me Blush sävyssä Going out. Tämä on samaa sävyä kun eräs omistamani Essencen poskipuna ja rakastan tätä sävyä. Niin raikas ja etenkin talvella tykkään käyttää tätä sävyä.


Kuvassa sormella pyyhkäisty sävyä. Tämä kyllä pölisee ja varisee, mutta onneksi sävy on niin vaalea että se ei paljoa tuhoa kasvoilla aiheuta.


W7 The All -Rounder Colour Pencil, oletettavasti sävyssä Stylish.


Ruskeahko sävy. Ehkä käyttelen tätä välillä silmien rajaukseen koska en noita huulipunia käytä.


The Makeup Library Mineral Eyeshadow sävyssä Oh my!


Tämmöinen harmahtava violetti sävyltään. Olen tätä testannut, mutta harmaan sävyt saavat mut yleensä näyttämään aika suttuiselta.


The Makeup Library Lipstick sävyssä Rose Dusk.


Kuten tuossa mainitsin, en käytä huulipunia, enkä varsinkaan näin tummia. 

Summa summarum. Ei nyt mennyt ihan nappiin tämä pussukka. Ainoastaan poskipuna tulee käyttöön. Contouria, luomiväriä ja rajauskynää tulee varmaan silloin tällöin käytettyä. Voipi olla että huulipunaakin. Saatta olla että teen meikin käyttämällä näitä tuotteita ja teen siitä sitten postauksen tänne. 

Ostatko koskaan yllätyspusseja?

-T

4 kommenttia:

  1. Yllätyspussit aina välillä houkuttaa, mutta oon jo pitkään onnistunut pysyttelemään erossa niistä. Esim tosta sun saamasta setistä käyttöön olisi päässyt vaan luomiväri. :D Samasta epäkäytännölisyydestä johtuen varmaan myös kosmetiikan kuukausittain tilattavat yllätysboksit tuntuu kadonneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niissä on aina omat riskinsä. Ite lopetin boxin tilaamisen ku yritän saada kosmetiikkamäärät jotenki kuriin.

      Poista
  2. Neljän euron hintaan ei ollenkaan paha yllätyspussukka. Vaikka tuleekin vähän sellainen fiilis, että oli vaan laitettu tuotteita, jotka eivät ole menneet kaupaksi. Tekovarpaankynnet oli mullekin uusi juttu, ehkä just kesällä johonkin hiekkarannalle voisi laittaa, mutta ei kyllä tulisi käytettyä muuten. Varjostuspuikko oli aika huti, koska tosiaan hassun värinen. Muut tuotteet ihan kivoja, etenkin poskipuna. Voisin harkita joskus ostavani Normalista vastaavan yllätyspussukan, jos vielä asuisin kaupungissa, josta sellainen löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että minäkin vielä tulen ostamaan yllätyspussukan koska olen vaan niin heikko :D Ja tosiaan tuli mullekin mieleen et nää on jotain jämätuotteita...

      Poista

Mielipiteitä? :)