sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Minnin joulukalenteri 2022

 Moikka kaikille.

Vihdoinkin sain aikaiseksi alkaa kirjoittamaan tätä postausta Minnin joulukalenterista. Tuotteet ovat odottaneet paperikassissa tätä hetkeä ja tämän postauksen myötä saan ne myös käyttööni. Tuotteet eivät ole kalenteriluukkujärjestyksessä koska en vain muista mitä sain mistäkin luukusta. Paitsi jouluaaton luukusta sain useamman tuotteen.


Sellainen setti.


Naamioita tuli kolme. Tai no, laskin noi silmänaluslaput samaan kategoriaan.

Pure & Care Hydrogel Eye Mask. Näitä on jo testattu ja kivalta tuntuu.
Holika Holika Watermelon Mask Sheet. Kerroin mieltymyksestäni vesimelonin tuoksuisiin tuotteisiin ja tämä ihanuus sieltä tuli. Vaikka kauhulla odotan sen käyttöä koska sheet mask...
Sence Peel -off Mask. Kuoriva ja puhdistava peel -off naamio jää odottelemaan sitä hetkeä kun ihoni on rauhoittuneempi.


Hiustuotteita tuli 3.

Biozell Deep Cleansing Shampoo. Uusi tuttavuus mulle. Tällä hetkellä käytössä Herbinan syväpuhdistava ja en tiedä miksi ostin sitä uudestaan kun en edes tykkää siitä..
XZ Tehokosteuttava Seerumi. Tätä pitää kokeilla varoen latvoihin. Sarjan shampoosta ja hoitoaineesta sain aika pahan allergisen reaktion. Eli täytyy pitää huoli että tätä ei mene iholle asti.
Garnier Respons Solid Shampoo. Mielenkiinnolla kokeilen tätä shampoota. Kokemusta on vain LUSHin palashampoista sekä yhdestä toisesta joka ei sopinut mulle yhtään.


Kasvovoiteita tuli kaikkein eniten, kaikkiaan 5 kpl. Ei tarvitse siis heti mennä voideostoksille. Omista jemmoistakin löytyy niitä vielä.

Cannabi Hemp Facecream. Tämä on jo epäsäännöllisessä käytössä ja ihan mukavalta tuntuu.
The Ordinary Natural Moisturizing. Tätä on kiva kokeilla, kokemusta löytyy vain yhdestä seerumista joka oli kyllä hyvä.
Avon Ageless Restoring Overnight Gel. Jos kyseessä on geelimäinen tuote niin varmaan otan sen kesäksi käyttöön.
Face Facts Overnight Face Mist. Tämä on jo käytössä iltapuhdistuksessa. 
Revolution Makeup Remover Spray. Tätä oli pakko jo kokeilla kerran koska oli niin hauskan oloinen tuote. Teen tästä myöhemmin oman postauksen.
Nectar of Bio. Ei mitään tietoa tästä merkistä, mielenkiinnolla kokeilen.
Creightons Hydrating Serum. Rakastan seerumeita ja niitä meneekin paljon.
Essence Hello Good Stuff Cica Face Cream. Tää vaikuttaa sellasesta jota nyt tarttisin, mutta koska mulla on auki varmaan 4-5 kasvovoidetta, annan tämän odottaa vuoroaan.


Kroppajuttuja tuli 4.

Dove Body Lotion. Varsinkin talvella kroppavoidetta kuluu todella paljon.
Sence Hair Removal Cream. Tätä kokeilin kerran. Ei ihan jaksanut kaikkia säärikarvoja poistaa, mutta eiköhän tää oo tähän talvikauteen ihan ok.
Avon Foot Works Intense Moisture Cream. Varmaan viikko ennen tätä luukkua ostin itselleni ison lekan jalkavoidetta, joten tämä jää nyt odottelemaan vuoroaan. Mutta käytän jalkavoidetta joka pesun jälkeen, joten tämäkin iso tuubi tulee käytettyä.
EOS huulivoide. Näitä munahuulirasvoja oli jossain vaiheessa jokaisella. Myös itselläni. Omieni kanssa taisi käydä niin että toisen pesin vahingossa pesukoneessa ja toinen tippui kissan kakkalaatikkoon.. Nää on hyvä hätävarahuulirasvoja ja vaikka käsilaukussa pidettävänä, mutta kosteutustehot ei ole itselle ainakaan tarpeeksi.


Käsivoiteita menee paljon ja niitä tulikin 4 kpl.

Neutral Hand Cream. Olen yrittänyt nyt itsekin siirtyä allergiani takia hajusteettomaan kosmetiikkaan ja mulla onkin tätä saman sarjan suihkugeeliä ja shampoota. Niissä en huomaa tuoksua, mutta tämä voide haisee kyllä pahalle. Mutta muuten oikein hyvä voide. On jo käytössä.
Dermosil Hand Cream punajuuri ja porkkana. Ihanat käsilaukkukoot. Porkkanaa olen jo testannut, punajuuri vähän jännittää, koska punajuuri.
Essence Villains Hand Cream. Siis Ursula on mun ehdoton lempparipahis. En tiedä miten raaskisin käyttää tämän.


Loppuun vähän enemmän meikkiin ym painottuneita tuotteita.

H&M magneettipaletti. Tänne olen jo laittanut sinkkuluomivärejä ja yritän koota siitä sellaista matkapalettia.

Lash & Brow Boost Elixir. Tätäkin olen varovasti testaillut, mutta tämä vähän kirvelee joten pitää olla varovainen.

Revolution Pro Goddess Glow Fixing Spray. Kohtapuoliin loppunee käytössä oleva Essencen tuote, joten pääsee sitten tätä kokeilemaan.

Revolution Retinol Rescue Primer. Pitää käyttää ensin pari vanhempaa primeria alta pois ennen kuin voi korkata tämän.

NG Predator Eau De Parfum. Kivan tuoksuinen hajuvesi, vähän erilainen kun mihin olen tottunut.

I ❤ Revolution Tasty Watermelon Lip Gloss. Ahhhh... vesimelonia.

Revolution Matte Bomb Liquid Lip sävyssä Fancy Pink. Pitäis oikeesti opetella käyttämään muitakin huulituotteita kuin kiiltoja. 

Siinäpä ne sitten oli. Kiva setti kaikenlaista. Enimmäkseen ihonhoitoa, mutta meikkejähän mulla on ihan liikaakin. Muutama viikko sitten kävin niitä vähän läpi ja lahjoitin luomiväripaletteja kavereiden lapsille jotka haluavat opetella meikkaamaan. (En tiedä miksi tähän viimeiseen osioon tuli välit vaikka en mitään asetuksista muuttanut..)

Kivaa sunnuntaita kaikille!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)