tiistai 31. tammikuuta 2023

Joukostamme poistuneet joulukuu -22

 Moikka kaikille.

Mulla oli pitkään säilössä viime vuonna loppuneita tuotteita, mutta sitten iski turhautuminen ja heitin ne menemään ja päätin että kun jaksan taas kirjoittaa blogia aloitan tämän loppuneet sarjan alusta. Ja tästä pesee.



Yritän nyt keskittyä kuluttamaan jemmoja pois ja tässä kuussa onkin loppunut paljon enemmän tuotteita kuin joulukuussa. Mutta silloinkin loppui kyllä täysikokoisia tuotteita. Päätin myös että en enää jaksa laittaa näytepusseja tähän mukaan vaan heitän ne suoraan roskiin jos sellaisen käytän.


Tukka:

Batiste Oomph My Locks kuivashampoo. 
Batistet on niitä perushyviä kuivashampoita, mutta tämä tuuheuttava versio tuntui olevan todella tujua. Hiukset tuntuivat rutisevan kuivilta ja ihan kun niitä olisi katkeillut käytön aikana. Lisäksi tukka tuntui erittäin takkuiselta. Käytän jatkossakin Batistea, mutta en enää tätä. Ainakaan vähään aikaan...

Syoss Salonplex Conditioner.
Olen ns. mainoksen uhri. Facebookin eräässä ryhmässä joku kerran kysyi suosituksia kuivalle ja huonokuntoiselle tukalle ja tätä mainostettiin lauseella: tämä pelasti mun puhkiblondatun takkutukan. Ja minähän juoksin heti ostamaan tätä koska kärsin juuri silloin erittäin huonokuntoisista hiuksista. Mutta ei. Tämä oli mun puhkiblondatulle takkutukalle ihan tavallista hoitoainetta jota sai läträtä hiuksiin paljon jos meinasi ne edes selväksi saada.


Kroppa:

Lemon Juice & Glycerine.
Klassikkokäsivoiteen jalkavoideversio. Tykkään siitä käsivoiteesta ja niin tykkäsin tästäkin. Tuhti koostumus hellii jalkojen ihoa ja pehmentää kantapäitä. Suosittelen kuitenkin sukkien käyttöä tämän jälkeen, sillä tätä käyttäessä liukastuu helposti paljaalla lattialla. Ehdottoman ihana talvikäyttöön, kesällä tämä on kyllä liian paksua.

Ziaja Jeju Moisturising White Body Mousse.
Ziajan nuortensarjan vartalomousse oli makean tuoksuista ja ihanan ilmavaa. Tätä käytti kyllä mielellään vaikka ihan ei talvipakkasilla kosteustehot omalle iholle riittäneet. Tuoksu oli melko vahva, mutta en huomannut sen jäävän pitkäksi aikaa iholle tuoksumaan. En nyt saa ihan kiinni siitä mille tämä tuoksuu, jotenkin tosi tutulle.. ehkä marsipaanille?


Nassu:

Bioline Desense Couperose kasvovoide.
Vieläkin käyttelen pois näitä firman aikaisia tuotteita. Tämä sarja on siis couperosaiholle kehitetty. Itse voide on tuhtia ja kivasti kosteuttavaa vaikka itse joudunkin aina käyttämään pariakin eri seerumia alla jotta saan tarpeeksi kosteutusta. Mutta tätä riitti laittaa ihan pieni nokare vain, sillä enempi määrä olisi aiheuttanut voiteen rullaamisen kasvoilla.. tuli testattua.

Bioline Desense Couperose seerumi.
Saman linjan seerumi tuntui ihanan siloittavalta ja pehmeältä iholla. Ilmatiiviiseen pumppupulloon pakattuna erittäin hygieninen käyttää. Yksi pumppaus riittää. Jotenkin vain tuntui että tämä loppui todella nopeasti.

Nature Republic Real Nature Mask Sheet Rose.
Siis edelleen olen sitä mieltä että kangasmaskit on vaan niin iljettävän limaisia ja kylmiä ja ällöttäviä käyttää. En edes huomaa mitään eroa siihen käytänkö näitä vai en. Ahistaa se että näitä on kertynyt niin paljon jemmaan ja pitäsi ruveta käyttämään näitä pois. Hrrrr.... Tämä oli niin vetinen naamio että koko vaikutusajan jouduin pyyhkimään valuvia pisaroita kaulalta pois. Enkä huomannut eroa kosteutuksessa tai muussa.

W7 Makeup Remover & Cleansing Balm.
Normalista ostin tämän muka persikan tuoksuisen puhdistusbalmin. Oma versioni tuoksui kyllä ihan ummehtuneelta. Kävin jälkeenpäin tuoksuttelemassa liikkeessä ollutta testeriä ja se kyllä tuoksui persikalle. Noh, ei se mitään, sillä tykkäsin tästä silti. Helppo ottaa nokare ja hieroa se kuivalle iholle. Poisti meikin hyvin eikä ärsyttänyt yhtään ihoa. Varmasti ostan tätä vielä lisääkin kunhan saan muita jemmoja pois. Rakastan edullista kosmetiikkaa.


Meikit:

Maybelline Eyecolor Express Loose Powder Eyeshadow sävyssä 02 Vintage Rose.
Tämä taitaa mennä kategoriaan vanha kuin taivas. Sain tän joskus vaihtokassissa Minniltä ja nyt se on loppu. Ei kauhean pigmenttistä mutta varmasti johtui myös sävystä, sillä tämä oli sellaista kimaltelevaa beigeä omasta mielestäni.

Makeup Obsession Eye Primer.
Juuri sain samanlaisen Makeup Revolutionin kalenterista. Uskoakseni kyseessä on ihan sama tuote, vaikkakin eri niminen. Ihan ok silmämeikinpohjustaja. Kesäkuumalla ei jaksanut pitää luomivärejä paikoillaan.


10 tuotetta ja kaikki täysikokoisia. Ihan hyvä määrä. Mutta ensi kerralla sitten enemmän loppuneita.

Huomenna olisikin sitten jo helmikuu. Sillon onki mun synttärit ja lähden Kanarialle. En malta odottaa!

-T

2 kommenttia:

  1. Minäkään en pidä kangasnaamioista. Niiden kanssa on niin vaivalloista läträtä ja mua vaivaa, että sinne pakkauksen pohjalle jää usein aika paljon seerumia. En viitsi heittää sitä pois, niin käyttelen lopun sitten seuraavina päivinä seerumina kasvoihin ja kroppaan, mikä on taas lisää säätämistä. Ennemmin käytän vaan normiseerumia, mikä tulee pitemmän päälle edullisemmaksikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just se läträäminen ja säätäminen. Yritä siinä sitten nauttia ja rentoutua..

      Poista

Mielipiteitä? :)