keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Blogihaaste: Minun kesäni

Sain Lauralta kivan haasteen kesään liittyen. Ja koska kesähän on mitä parhaimmin menossa, onkin nyt aika tarttua tähän haasteeseen.

1. Lippis vai lierihattu?

Lippis. Haluaisin kyllä käyttää lierihattujakin, mutta omistan niin pienen pään että sopivan kokoisia hattuja on muutenkin vaikea löytää. Lisäksi todennäköisesti hukkuisin lierihatun lieriin. Myös kalastajanhatut ovat kovasti käytössä näin kesällä kun mun on pakko pitää hattua ettei tule huono olo.


2. Pehmis vai jäätelöpallo?

Hmm... en ole kova syömään jäätelöä, mutta ehkä sitä useammin tulee pehmis valittua kuin pallo... tai ehkä aikalailla tasan... Pehmiksestä kelpaa vain ja ainoastaan vanilja (olen tylsä) ja jäätelöpallosta vanhanajan vanilja tai laku.

3. Herneet vai mansikat?

HERNEET!! Ehdottomasti herneet. Rakastan tuoreita herneitä ja yleensä ostankin niitä paaaaljon. Ja syön ne yksin koska en halua jakaa niitä muiden kanssa. 

4. Palju vai järvivesi? 

Hmm.. mieluummin palju. En ole kova uimaan koska saan helposti suonenvetoja. Yleensä käynkin rannalla ollessa vaan viilentymässä vedessä kuin uimassa. Paljussa voi sitten vain lillua :)


5. Grilliherkut vai kesäkeitto?

Tää on helppo. Grilliherkut. Rakastan grillaamista. Tai siis grilliruokien syömistä, joku muu voi hoitaa sen grillaamisen. Makkaraa, maissia, paprikaa, vartaita om nom nom...

6. Mökki vai teltta?

Mökki. Oon sen verran neiti. Tai kyllä se telttakin menis muutaman yön jos on tarpeeksi pehmeä alusta ja vessa lähellä. Mutta mökki järven rannalla... Ahh.

7. Varjo vai auringonpaiste?

Auringonpaiste useimmin, mutta näillä helteillä täytyy myöntää että useimmiten olen hakeutunut ulkona ollessa varjoon, juurikin sen takia että on niin kuuma että tulee huono olo. Mutta rakastan kyllä auringonpaistetta.


8. Kesäsade vai kesätuuli?

Noh, kesätuuli koska vihaan sadetta. Tietenkin luonnon takia on hyvä että sataa, mutta voisi tehdä sen silloin kun mun ei tarvii mennä ulos. Varsinkin täällä päin lähes aina kun sataa, myös tuulee niin ettei sateenvarjosta ole mitään hyötyä. Eniten sateessa häiritsee se että silmälasit kastuu ja niitä joutuu koko ajan pyyhkimään kuivaksi. Mutta kesätuuli helteellä on ihanaa.


9. Lavatanssit vai festarit?

Molemmat. Lavatansseissa ei tosin ole tullut vuosiin käytyä, mutta niissä on aina niin hyvä tunnelma vaikka en osaakaan tanssia. Festareita on niin moneen eri makuun että monet löytävät niistä itselleen sen oman. Itse olen nyt tulevanan viikonloppuna menossa vuotuiselle We Love -festareille.

10. Roadtrip vai riippumatto?

Tähänkin vastaan että molemmat, vaikka kumpikaan ei oikein ole mahdollista. En omista autoa enkä riippumattoa. Miten ihanaa nyt olisikaan maata riippumatossa ja lukea kirjaa tai suhata ympäri suomea ilmastoidussa autossa??

11. Hiirenkorvat vai syreenintuoksu?

Hiirenkorvat... En ole tuosta syreenistä ihan varma onko se yksi niistä tuoksuista kesäisin joka saa henkeni salpautumaan, sillai huonolla tavalla.

12. Mato -onki vai golfmaila? 

Onki, jos joku muu hoitaa madon laiton ja kalan oton. Golfia en ole koskaan kokeillut, eikä edes ole mitään mielenkiintoa. Siitä huolimatta olen saanut hankittua itselleni kivuliaan golfkyynärpään.


Haasteen saa napata kuka vain haluaa. Näitä on aina kiva tehdä :) 
Kuvina olen käyttänyt epämääräisiä otoksia facebookin kuvistani. 
Kiitos Laura!

-T

2 kommenttia:

  1. Mullekin maistuu herneet paremmin kuin mansikat. Kiva, että on joku muukin herneiden ystävä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo nyt pariin päivään syöny herneitä niin pitäisköhän käydä tänään ostamassa :D

      Poista

Mielipiteitä? :)