torstai 21. kesäkuuta 2018

Biozell Night Sky

Sain blogin kautta valita testiin muutaman Biozellin Color Maskin ja minähän tartuin toimeen koska vannon näiden maskien nimeen. Ihan parhaita. Edellinen kokemukseni oli sävyistä Raspberry ja suoraväreistä Mystic Violet. 

Yksi valitsemistani sävyistä oli tämä sininen Night Sky. Ja voi hyvänen aika... tää on aivan mahtava tuote!!! Alussa arvoin että uskallanko ottaa sinistä koska olen kuullut että se sotkee (kyllä), on vaikea ylläpitää (ei) eikä se lähde kulumallakaan (ehkä).


Kuva täältä. Nappasin kuvan Biozellin omilta sivuilta koska oma tuubini on puristettu jo tyhjäksi asti ja värjäytynyt ihan siniseksi. Ei siis kaunista katsottavaa...

Itse laitan nämä maskit kuivaan tukkaan ja annan vaikuttaa tunnin niin saan parhaimman mahdollisen sävyn, mutta näitä voi myös laittaa pyyhekuivaan tukkaan ja mixata hoitoaineeseen. Ihan oman mielen mukaan. Itselleni tästä riitti kahteen kertaan kun en värjännyt koko päätä.
Ehdottomasti kannattaa käyttää hanskoja värjätessä sekä väriä pois pestessä. Itse tein sen virheen että hiukset pestessä en pitänyt hanskoja ja sitten olikin kädet ja kynnet siniset.

Sävy kuluu hiuksista kauniisti, itse jouduin lisäämään väriä vasta reilu kuukausi ensimmäisen laiton jälkeen. Hiusten sävy oli tuolloin sellainen vedenvihreä. 


Ja tässä se on n. viikko laiton jälkeen. Sävy on äärimmäisen kaunis ja olenkin saanut siitä paljon kehuja töissä. Rakastan tätä sävyä. RAKASTAN!!

Jos olet harkinnut hiusten sävyttämistä siniseksi voin lämpimästi suositella Biozellin Night Skyta.

Tuote on saatu blogin kautta.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)