maanantai 20. marraskuuta 2017

Pink Monday: Avon True Colour Eyeshadow - Rose Awakening

Taas on viikko vierähtänyt ja Pink Monday -postaus tulee myöhässä. Viikonloppu meni tukevasti taas töissä vaikka kädet on kipeät. Tänään maanantaina kävinkin sitten lääkärissä ja fysioterapeutilla ja sairaslomaa napsahti... En varmaan saisi edes koneella olla, mutta milloin muulloin sitten ellei sairaslomalla? 

Tänään esitellään Avonin luomiväripaletti sävyssä Rose Awakening. Näitä paletteja mulle onkin kertynyt muutama kappale, mutta tämä sopi sävyjensä puolesta hyvin tähän pinkkiin teemaan.


Paletti on jo ottanut vähän kulumaa... Avonin luomiväripaletit tulevat tällaisissa kokomustissa kuoseissa, jotka ovat omalla tavallaan tyylikkään pelkistettyjä. Itse kuitenkin toivoisin että paletissa vaikka päällä lukisi sävymaailmaan sopivalla tekstillä paletin nimi. Nyt paletin joutuu kääntämään (joo, kauhee vaiva) ja tihrustamaan sävy pohjasta tai avaamaan kansi että tietää mikä paletti on kyseessä.


Paletin sävyt 1 ja 4 ovat satiinisia, 2 glitterinen ja 3 matta. 


Sävyt ovat melko vaaleita, joten pigmenttiäkään näistä ei ihan älyttömästi irtoa. Mutta sillei sopivasti perusmeikkiin. Kuvassa 2 sävyn glitterisyys ei tule esille, vaikka palettia tällein livenä katsoessa se kimaltelee. 

Kivoista sävyistä huolimatta palettia ei ole tullut paljoa käytettyä. Siihen(kin) pitäisi tehdä muutos.

Nyt sairaslomalla voisin varovaisesti yrittää meikata näillä esitellyillä paleteilla, huulikiilloilla ym ja pistää tänne blogiin. Näkisi sitten miltä ne näyttävät ihan meikissä eikä vain käsille levitettynä.

Onko Avonilta tullut ostettua luomivärejä? Nää on kyllä ihan kivoja ja mielelläni vielä kokoelmaa kartuttaisin, mutta nyt pitää yrittää hillitä itseään kun onhan näitä luomivärejä kertynyt...

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)