torstai 30. maaliskuuta 2017

Essence Satin Touch Blush

Tämä superhyvä ja edullinen poskipuna on ollut esillä jo useammassa blogissa. 

Essencen Satin Touch Blush sävyssä 10 Satin Coral on persikkainen poskipuna jossa on mukana pientä shimmeriä ja se tuo poskille lämmintä hehkua. Sävy on mielestäni ihanteellinen sekä kesään että talveen koska se tuo väriä kasvoille.


Laatu punassa on erinomainen, siitä irtoaa hyvin väriä ilman että tarvitsee hinkata. Muovikotelo saattaa tuntua monista halpamaiselta, mutta itse poskipuna on kuviointeineen erittäin kaunis. Omani on jo hieman kulunut kuvioinnista sillä pitihän tätä päästä heti sutimaan poskille :)


Rakastan poskipunia, ja niitä onkin kertynyt ihan kivasti omiin kokoelmiini. Poskipunat on helppoja ostaa, sillä harvemmin niiden kanssa voi mennä vikaan ja edullisestikin voi saada erinomaisia punia.
Esimerkiksi nämä Essencen, ne maksavat n. 3€ / kpl ja tätä Satin laatua löytyy myös sävyissä 20 Satin Love ja 30 Satin Bronze. Lisäksi löytyy vielä Matt laatua jos pienestä hohteesta ei niin välitä sekä omaa silmääni viehättävät Mosaic -poskipunat. Näillä hinnoilla näitä Essencen punia voisi hamstrata vaikka jokaisen sävyn, ellei täällä päin aina olisi Essencen hyllyt tyhjinä... :( 

Mutta nyt nautin täysillä tästä poskipunasta joka on lähes päivittäin nyt ollut käytössä ihastuttavan sävynsä ja koostumuksensa takia!

Tässä vielä kuvia:Hieman on tuima ilme kun aurinko paistoi silmiin... Mutta poskipuna on ihana!

*saatu blogin kautta

-T

8 kommenttia:

 1. Essencen poskipunat on mun tän hetken lemppareita ja niistä berry me up! sävy on ykkösenä:) Aion hamstrata lisää, mm. tuon Satin Coralin:)

  VastaaPoista
 2. Tää on ihana, tykkään! :) Jäi itselläkin pysyvään käyttöön.

  VastaaPoista
 3. Mä ostin tän myös ja ei vitsi tää on huikee :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan poskipunia :) Näillä hinnoilla näitä Essencen poskipunia vois hankkia vaikka kaikki.

   Poista

Mielipiteitä? :)