tiistai 13. lokakuuta 2015

Meikkipöydän siivoilua

Sunnuntaina kun oli vapaapäivä ( ihan kokonainen sellainen, ei ollut niin mitään ohjelmaa ), tuli sellainen tunne että nyt pitää "siivota" meikkipöytä. Ja siivoamisella en tarkota sitä että olisin järjestellyt pöydän ja pyyhkinyt sen tms, vaan sitä että käyn vähän läpi siellä olevia meikkejä. Laitoin kuvia työkaverilleni meikkikokoelmastani ja sit iski ihan kunnon ahdistus. Oon jo pitkään kärsiny kosmetiikkaähkystä ja nyt tuli meikkien osalta mitta täyteen. Mulla on vaikka mitä ihania meikkejä, joten miksi säilöä niitä ei ihania? Niitä joista en tykkää sävyn takia? Tai koostumuksen? Tai sarjassamme vanha kun taivas, koska onhan tää vielä ihan hyvä kuntonen ja käytän tätä ( kerran vuodessa ) vaan ite? Ihan kaikkea en jaksanut ajatuksella käydä läpi, mutta tämmönen satsi lähtee nyt roskiin:


Keräsin tähän meikkipussiin kaikki sellaset joita en oo käyttänyt pitkään aikaan ja sellaset jotka oli jo menny vähän huonoksi, mutta olivat jemmassa jossain kolossa.

Yhteensä:

13 huulipunaa
7 huulikiiltoa
17 luomiväriä
1 meikkivoide ( liian tumma, otin sen aikoinaan harjoittelupaikasta testerinä ajatuksella että kyllähän tällä voi miksata meikkivoidetta oikean tummuiseksi. Joo, voihan sillä, mutta teinkö sitä? En. )
2 meikkivoidenäytettä purkissa. Kuinkahan kauan lie olleet siellä...

Nyt tuli laatikoihin pikkiriikkisen tilaa, eikä tarvii ahistua siitä et pitäis käyttää näitä ku on jo niin vanhoja. Nyt voin vaan keskittyä niihin kivoihin juttuihin. Myöhemmin voisi vielä vähän lisää karsia jemmoja. Huh, nyt helpotti.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)