torstai 21. maaliskuuta 2013

Vaaleanpunainen meikki

Eilinen päivä meni vaaleanpunaisissa tunnelmissa, meikin osalta. Viime syksynä yritin epätoivosesti käyttää tätä luomiväriä, ihan vaan sen takia et saisin sen loppumaan. Mulla on luomivärejä niin paljon, et pärjään niillä varmaan loppuelämäni. Toki tiiän et monella muulla bloggaajalla on vielä enemmän niitä ku mulla, mut silti ahistaa. Sainki nappiin aikaseks kolon, mut sit en jaksanu koko aikaa käyttää samaa väriä, niin sit se vähän jäi. Mut eilen laitoin sitä taas.




Väri on ihana kimmeltävä vaaleanpunainen, jota käyttäisin mielelläni useemminki, mut suurin ongelma tässä on sen pysyvyys. Tää tuntuu kerääntyvän tuplasti nopeemmin luomivakoon ku muut luomivärit, vaikka olis luomivärinpohjustajaa.



Palettina toimi L'orealin Laetitia Casta-trio Platinum Rose. Kaikki värit on tollasia kimmeltäviä, et saa olla varovainen ku laittaa väriä ettei koko silmänympärys kimaltele.
Pysyvyys ku olis parempi, niin tää ois ihan loisto paletti!

Huulet sai sit vähän lämpimämmän sävyn, jota en saanu kuviin napattua.


Voi tota mun revennyttä suupieltä.. pitäis tosissaan mennä sinne lääkärille...


Vähän vaalee kuva, mut ainaki hampaat näyttää valkosilta :D


Huulilla alla käytetty Yves Rocherin huulipunaa sävyssä Orange Pépite, ja päällä Avonin huulikiiltoa jonka unohin kuvata..



Kultaset kynnet saivat päällysteen Avonin Mosaic Effectistä.
Tänään illalla pitää poistaa lakat, koska huomenna saan geelikynnet! Koulukaverini tekee näytön kynsistä eräällä kurssilla, ja pyysi mua malliksi. Innolla oottan minkälaiset kynnet tulee :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)