keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Lauren + Paula

Tilasin tos joku aika sit pari kosmetiikka-aiheista kirjaa. Lauren Conradin Beauty ja Paula Begoun Don´t go to the cosmetics counter without me. Tosta Paulan kirjasta olin lukenu blogeista ja se rupesi kiinnostamaan. Laurenin kirjaaki olin jo pitkään miettiny, ja nyt kun se sai niin edullisesti, päätin tilata senki.


Laurenin kirjaan en oo vielä niin paljoa perehtynyt, mut ehkä tässä joulu"loman" aikana kerkee vähän enemmän lueskeleen. Kirjassa on mm. neuvoja meikkaamiseen, hiusten laittamiseen ja kynsien koristeluun, havaintokuvien kera.
Saa nähä oppiiko vanha koira enää uusia temppuja, ainakaan tän kirjan perusteella :) Mutta odotan innolla että pääsen kokeilemaan.

Paulan kirjassahan on eri tuotesarjojen tuotteita arvosteltu niiden toimivuuden mukaan. Joukossa on paljon itselle tuttuja tuotteita, mutta myös sellaisia joista en ole koskaa kuullutkaan. Tiiä sit kuinka paikkaansa pitäviä nää arvostelut on, moni blogaaja kuitenkin uskoo Paulan sanaan.
Mietityttää vaan sekin et Paula on rankannut omat tuotteensa kaikki erinomaisiksi, mutta muiden tuotteissa on myös paljon surkeita juttuja. Mitähän jos esim. joku Cliniquelta olisi tehnyt samanlaisen kirjan? Hän olisi todennäköisesti rankannut kaikki Cliniquen tuotteet erinomaisiksi. Mutta voisihan sitä kokeilla Paulan arvostelun perusteella ostaa joitain tuotteita ja kattoo et tapahtuuko ihossa suuria muutoksia. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)