tiistai 21. marraskuuta 2017

Joukostamme poistuneet lokakuu -17

Lokakuun roskat, olkaa niin hyvät!


Mukavasti taas isoja purkkeja... Lokakuu oli selvästi kasvotuotteiden kuukausi.


Nassu:

Puhas Loodus -piparminttukasvovesi. Melkoinen alkoholipommi, mutta myös ihanan virkistävä kesällä. Tuli kyllä puhdas ja raikas tunne. Kasvovesi onkin tarkoitettu normaalille ja rasvaiselle iholle. Käytin tätä iltaputsarina, tai aamuisin jos pesin kasvoni muuten (esim. aamusuihkun yhteydessä). Muuten aamuisin pyyhkäisen kasvovedellä myös rähmät silmistä ja siihen tarkoitukseen tämä olisi ollut liian tuju. Hyvään aikaan loppui, sillä tämä olisi ollut tähän vuodenaikaan jo omille kasvoilleni liian vahvaa.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash. *postaus* Tehokas greipin tuoksuinen puhdistusgeeli, joka omalla ihollani tarvitsi rinnalleen hellävaraisen putsarin. Ihosta tuli todella puhdas ja raikkaan tuntuinen, mutta vaati ehdottomasti kosteutusta perään. Voisin käyttää lisääkin. *

Avon Nutraeffects Gentle Bi -Phase Eye Makeup Remover. Sain tämän ystävältäni Minniltä kosmetiikkavaihdossa. Saippuaton, herkälle iholle sopiva meikinpoistoaine sai kyllä välillä silmäni kirvelemään ja vuotamaan. Mutta ei ihan joka kerta. Ja mulla kun harvoin silmiä kirvelee nämä meikinpoistoaineet... Mutta tulipahan kokeiltua. Ei jatkoon.

Nafha Restructuring Care. Nafhan kasvovoide sopi erinomaisesti ajankohtaan kevät - syksy ja olisihan tuo talvellakin vielä mennyt kosteuttavan seerumin tai kasvoöljyn kanssa. Nafhalta ei ole vielä vastaan tullut hutia, olen aikalailla tykännyt kaikista heidän tuotteistaan. Tämäkin voide oli täydellinen meikin alle, sillä se imeytyi ihoon hetkessä jättäen ihon sileäksi ja mattapintaiseksi. Pumppupullosta plussaa.

Nivea Creme Care Facial Cleansing Milk. *postaus* Hellävarainen puhdistusmaito, joka tarvitsi ehdottomasti kaverikseen vähintään miselliveden sen jättämän kalvon takia. Käytinkin tätä puhdistuksen ykkösvaiheena. *

Bioline Daily Ritual Delicate Milk -Cream Cleansing. Biolinen herkän ja punoittavan ihon puhdistusemulsio poisti meikin hellästi. Pieni purkki on melko kova, joten tästä oli hankalaa pusertaa tuotetta ulos. Tämä oli ihan ok, mutta edelleen liputan sinisen kuivan ihon -linjan puolesta.

Bioline Daily Ritual Hydra Milk -Cream Cleansing ja Refreshing Lotion. Nämä purkit olivat kerenneet mennä huonoksi kun olivat olleet jo niin kauan auki. Buu. Mutta tämä on juuri se sininen linja josta tykkään!!

Sephora Rose Sleeping Mask. Jos pitäisi valita loppuelämäksi vain yksi kosteustuote, olisi se tämä! Aivan luvattoman hyvä yönaamio!! Mieto tuoksu, superkosteuttava ja tulee käyttää myös silmänympärysiholle. Koostumus on paksua geeliä, melkein lohkeavaa. Tuote suorastaan sulaa iholle ja aamulla peilistä katsoo erittäin tasaisen värinen kosteutettu iho. Olenkin sanonut paljon reissaavalle ystävälleni että seuraavan kerran kun hän menee johonkin jossa on Sephora, tuo mulle matkalaukullisen näitä naamioita. Jos joku miinus pitää sanoa, on se tämä pakkaus. Naamiota kun riitti useampaan käyttökertaan, piti paketti kääriä muovipussiin että se säilyisi.


Tukka:

Lee Stafford Coco Loco Dryshampoo. *postaus* Tykkäsin tästä kuivashampoosta, mutta tuskin tulen ostamaan tätä uudestaan. Ihan vain sen takia että parempiakin on olemassa. Juuri ostin 2 purkkia sitä Four Reasonsin hiuspuuteria.

Bonacure Moisture Kick Beauty Balm. Vaihtokasasta napattu hiuksiin jätettävä hoitoemulsio. Tämä oli kätevä reissussa. Tämä oli mukana kesän Saksan reissulla kun mökillä ollessa hiustenpesu oli suihkun puutteessa hankalaa. Kerran pesin hiukseni puutarhaletkulla ja sen jälkeen laitoin pelkästään tämän niin ei tarvinnut siellä pihalla lähteä puljaamaan hoitoaineen kanssa. Pehmitti hiuksia hyvin ja oli mukava lisä myös normaalin hoitoaineen jälkeen. *

Davines Absolute Beautifying Potion. Miellyttävän tuoksuinen öljy joka teki hiuksista pehmeät ja sileät latistamatta niitä ja tekemättä niitä rasvaisen näköiseksi. Voisin käyttää isommankin purkin. *


Kroppa:

Vichy 48Hr1 Antiperspirant Treatment. Etsin koko ajan uusia ja vielä parempia dödöjä jotka pitävät kainaloni tuoksuttomina. Tämä raikkaalta tuoksuva dödö hoiti homman kotiin. Ei ärsyttänyt kainaloita, tuoksu ei tullut nenään - ei hien eikä dödön ja mieskin tykästyi tähän. Oikein hyvä Unisex -dödö. Peukku tälle.

Signe Seebid Suojaava käsivoide. *postaus* Hurmaava käsivoide joka oli ihana yökäytössä. Ihana tuoksu, ihana purkki ja kosteuttava voide. Kylläpä vain. *

Cien Foot Balm. Kun jalkavoide loppuu, täytyy uusi hankkia. Tämä Lidlin voide oli timanttia. Pehmensi kantapäitä ja piti jalat kosteutettuina ilman tahmaista oloa. Ja hintakin oli naurettavan halpa. En nyt tähän hätään muista mitä tämä maksoi, mutta jotain muutaman euron luokkaa. Suosittelen!

Guest Comfort Berry Therapy Blackcurrant Hand Cream. Joskus töistä sain tämän ja se unohtui jonkun laukun pohjalle vaatehuoneeseen josta sen viime kuussa löysin. Tuoksu oli mennyt jo huonoksi, joten päätin heittää tämän pois. Nämä Berry Therapyt ovat sellaisia kevyitä muutenkin että en paljoa menettänyt.


Meikit:

Mirabella Lash Essential. Jotenkin en vain pitänyt tästä ripsiväristä yhtään. En meinannut saada sitä kierrettyä auki, harja sotki yläluomeni ja teki ripsistä vain klimpit. Lisäksi onnistuin sotkemaan aina myös hylsyn tätä käyttäessä. En halua enää tuhlata aikaani huonoihin ripsareihin, joten muutaman yrityksen jälkeen heitän ne menemään. 

Rival de Loop Spectacular Eyes Mascara. Saksasta ostettu halpisripsari sai vain tasan yhden mahdollisuuden. Ripsarin harjat olivat äärimmäisen raapivat, harja sotki koko silmäni ja ripseni näyttivät vain värjätyiltä. Tuuheutta ei tullut nimeksikään. Hyi.

Kardashian Beauty -ripsiväri. Tekstit kuluivat todella nopeasti hylsystä pois, joten en osaa sanoa onko tämä minkä sorttinen ripsari. Mutta tykkäsin tästä hurjan paljon. Ripsistä tuli tuuheat ja siistit. Voisin käyttää tätä lisääkin, vaikkakin pienenä miinuksena pitää sanoa että tämä kuivui turhan nopeasti. 

Jane Iredale LipDrink LipBalm sävyssä Buff. Uu la laa mikä tehopommi. Huuleni rakastivat tätä tuotetta, Ihan superkosteuttava huulivoide jossa oli pieni sävy mukana. Tuoksuu sitruunaruoholle. En voi muuta kuin kehua. *

Maybelline Salon Expert Nail Color sävyssä 547 Acoustic Azure. Kiva hieman kimalteleva tumman sininen kynsilakka, joka sitten kuivahti pulloonsa. 

Tulipa valkoinen kuva...
Näytteet:

Lavera Illuminating Eye Cream. Tämä oli melko omituinen tuote. Helmiäishohtoinen voide jätti silmänympärykset hohtaviksi ja valoaheijastaviksi. Eli siis sopiva vain aamukäyttöön. Imeytyi hetkessä, mutta ei tuntunut juurikaan kosteuttavan...

Bioline Lifting Code Eye / Lip Cream. Tuhti voide joka ei kuitenkaan ole liian tujua päiväkäyttöönkään. Huultenympärille en ole tätä kokeillut. 

Aubrey Calming Skin Therapy Hydrating Mask. Ajattelin laittaa tätä yöksi mutta sitten huomasinkin että tämä oli kuoriva naamio. En varmaan aijemmin ole törmännyt kosteuttavaan kuorintanaamioon. Tämä tuntui kyllä oikein kivalta... Näytteiden perusteella pitäisi kyllä tutustua tähän merkkiin enemmänkin.

Gehwol Med Salve for cracked skin. Käytän tätä töissä jalkahoidoissa hierontavoiteena. Aivan äärimmäisen paksua ja rasvaista voidetta joka todellakin toimii halkeilevalla iholla. Voi käyttää myös käsivoiteena. Suosittelen käyttämään tätä iltaisin tai sukkien kanssa, sillä liukastumisvaara on todellinen. Mutta erittäin hyvä voide!

Bernard Cassiere Mango -ginger massage butter. Käytin tätä sekä hierontavoiteena miehen hartioita hieroessa että kosteusvoiteena säärillä. Toimii molemmissa.


26 tuotetta, joista 5 matkakokoista ja 5 näytettä. Tosta Sephoran naamiosta en ole varma onko se normaalikokoinen, mutta laskin sen siihen mukaan. 

Ihan kiva saldo taas, mutta tässä kuussa tähän mennessä on loppunut vasta 2 täysikokoista tuotetta ja jokunen näyte... Että seuraavasta loppuneet postauksesta tulee varmasti ennätys lyhyt :D 

-T

4 kommenttia:

  1. Olen pari tuubia käyttänyt Cienin Urea jalkavoidetta ja se oli aika ohutta. Tuo balsami taitaakin olla paksumpaa tavaraa, joten pitänee sitä kokeilla. Bonacuren hiustuotteita tuli käytettyä joskus nuorempana paljonkin, mutta jotenkin vaan kaikki vanhat hyvät jutut unohtuu...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan :) Itsekin törmään aina välillä johonkin tuotteeseen jota en oo ees muistanu miten ihana se on.

      Poista
  2. Hyvä kasa loppuneita! Uh, puhdistustuote joka jättää kalvon iholle, mulla menee ihan vilunväreet. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee :D Onneks sen saa aina toisella tuotteella pois.

      Poista

Mielipiteitä? :)