keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Boho meikki

Halusin tehdä meikin käyttämällä vain Bohon tuotteita, niitä kun on kertynyt sen verran että saan niillä melkein koko meikin tehtyä. Ainoastaan rajauskynä ja puuteri puuttuvat, mutta tähän meikkiin otin puuterin Benecosilta ja jätin silmien rajaukset tekemättä.
Halusin käyttää meikissä messuilta ostamaani poskipunaa ja luomiväriä ja ne olivatkin juuri niin ihania kuin kuvittelinkin.


Meikkipohjaa olen aijemminkin käyttänyt ja se on loistava talvella rasvaisuutensa ansiosta. Vielä se ei oikein sopinut mulle koska iltasella meikki oli ruvennut valumaan. Lisäksi sävy on melko tumma joten tätä täytyy vähän blendata iholle että saa sen häivyttymään. Tätä löytyy 4 eri sävyä, itselläni on sävy 03 Beige Dore. 

Messuilta ostamani poskipuna sävyssä 05 Corail, kaunis korallinen puna joita on nyt ruvennut pinkkien lisäksi kerääntymään kokoelmiin.

Terra Cotta aurinkopuuteri sävyssä 04 Terre de Provence. Tästä en ole oikein päässyt selvyyteen.. vähän kimalteleva ja lämpimän sävyinen aurinkopuuteri jota en oikein saa iholle asettumaan. Ehkä menisi paremmin vaikka luomivärinä tai poskipunana...


Käytin meikissä luomivärejä sävyissä Pivoine (punainen), Sable (kultainen) ja Prune (violetti)


Volume & Green -ripsiväri. Edellinen kokeilemani Bohon ripsiväri oli todellinen yllättäjä, eikä tämäkään kakkoseksi jäänyt. Bohon ripsivärit ovat kyllä laadukkaimpia luonnonkosmetiikan ripsivärejä joita olen kokeillut.

Kulmakynä. En nyt löytänyt sävymerkintää joka vastaisi Bohon sivuilla olevia kyniä... Puolikova koostumus jolla saa hyvin piirrettyä kulmat itselleen. Käytän nykyään harvoin kulmakyniä koska olen kokenut geelit ja vahat helpommiksi ja nopeimmiksi käyttää.

Huulipuna sävyssä 103 joka on peittävä mattapuna. Koostumus huulilla ei ole kuivattava vaan oikein miellyttävä.


Kun en sarjalta omista puuteria niin nappasin Benecosin irtopuuterin tämän kanssa.
Luomivärinpohjustajana Lumene.Olen pitänyt kovasti Bohosta merkkinä. Meikit ovat laadukkaita ja pigmenttisiä ja kynsilakat kestäviä ja kauniin sävyisiä. Halusin kovasti täydentää blogin kautta saamaani Bohon kokoelmaa myös puuttuvilla tuotteilla, kuten tuolla poskipunalla. Yritin jo viimeksi luonnonkosmetiikanmessuilla etsiä poskipunaa, mutta Boho ei ollut silloin paikalla. 
Nyt otin messuilla sunnuntaina täsmäiskun Bohon pisteelle, tavoitteena ostaa se kauan kaipaamani poskipuna sekä katsoa olisiko jotain muuta kivaa jota haluaisin.
Hyllyä tutkiessani ja kuvatessani myyjä tuli tiedustelemaan onko merkki minulle tuttu. Kerrottuani että olen blogin kautta päässyt tutustumaan merkkiin ja ihastunut siihen niin paljon että tulin nyt ostamaan puuttuvan poskipunan kokoelmiini, myyjän naama venähti sitruunaksi ja sain vastaukseksi kysymyksiini vain yksitavuisia vastauksia hyvin kyllästyneellä äänensävyllä ja pienellä ivallisella hymyllä. Hyvin pian myyjä jätti minut yksin ja siirtyi iloisesti palvelemaan toista asiakasta. Hänelle myyjä oli oikein auttavainen ja iloinen. Mietin hetken ostanko yhtään mitään, mutta koska palavasti halusin sen poskipunan ja ihastuin myös tuohon punaiseen luomiväriin nappasin ne mukaan ja menin kassalle. Kassalla jouduin sitten odottelemaan jonkun aikaa ennen kuin sain palvelua. Yritin itse olla kokoajan oikein ystävällinen ja hymyileväinen, mutta tuntui todella pahalta kun vastaukset olivat mallia mmm, niin, mmm. Myyjästä oikein huokui se että hän halusi mun häipyvän paikalta mahdollisimman pian.

Käytän nämä omistamani meikit mielelläni, mutta uusia en tule enää merkiltä ostamaan. Mielestäni palvelu jota messuilla sain oli ala-arvoista kun ottaa vielä huomioon että kyseessä oli messut joissa he olivat edustamassa merkkiä. Bohoa on käytössä myös monissa kauneushoitoloissa, mutta sitä en aio edes harkita omaan hoitolaani vaikka uusi sarja olisi hakusessa. Vaikka olen bloggaaja ja saan jonkun verran tuotteita blogin kautta, käytän myös paljon omaa rahaa kosmetiikkaan. Maailma on onneksi täynnä merkkejä joihin voin rahani tuhlata ja kyllä Bohollekin ne omat bloggaajat löytyvät vaikka meillä ei nyt synkannutkaan.

Boho. Mielipiteitä?

-T

4 kommenttia:

 1. Upean meikin olet tehnyt ja tatskasi on muuten ihan ässä! Tuo asiakaspalvelu on niin tärkeä juttu, olen myös törmännyt tuohon. Itse yrittäjänä ja asiakaspalvelijana ihmettelen mitä suurimman ilmiötä!
  Olen käyttänyt Bohon meikkipohjaa ja olen tykännyt, erityisesti talvella, kuten sinäkin. Irtopuuterin omistan myös, mutta vaaleinkin sävy on aika tumma, kesäkäyttöön oikein jees. Olen hankkinut omat Bohoni hoitolasta, jossa onneksi olen saanut hyvää palvelua, joten hankin varmasti uusiakin juttuja! :) Ohmy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja näin yrittäjänä myös ilahduin suuresti siitä että ostat tuotteesi hoitolasta :) Onneksi noiden maahantuojien kanssa ei tarvitse olla tekemisissä vaan voi asioida jälleenmyyjien kanssa. Boho on kuitenkin erittäin hyvä merkki.

   Poista
 2. Merkki on jäänyt mulle jotenkin vähän valjuksi. Ja USKOMATTOMAN törkeetä käytöstä! Täytyy myöntää et itekin oon jättäny kokonaan tiettyjen merkkien tuotteita ostamatta joko kettumaisen maahantuojan tai edustajan takia.

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)