keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Joukostamme poistuneet helmikuu -17

Kuu on loppupuolella joten nyt on hyvä hetki käydä läpi viime kuun roskat. Niitä ei nyt taas hirveästi kertynyt ja tän maaliskuun osaltakin tilanne näyttää melko heikolta.


Koppa tuli kuitenkin ihan kivasti täyteen.


Tukka:

XZ Niiskuneiti Selvityssuihke.
Tykkäsin tuoksusta ja luonnollisesti vaaleanpunainen pullo miellyttää silmää vaikken mikään muumifani olekaan. Mutta tämä ei riittänyt suihkun jälkeen selvittämään hiuksiani. En siis huomannut eroa siihen käytinkö tätä vai en. Joskus aijemmin olen käyttänyt Avonin lastenlinjan selvityssuihketta ja se suorattaan sulatti takut. En osta lisää. *

Evo The Therapist Calming Conditioner. 
Syvää rakkautta. Sekä tämän hoitoaineen kohdalla että shampoon. Tuhti koostumus teki tukasta niin pehmeän että oli vaikea pitää näppinsä erossa siitä. Tuoksuu ihan kesälle. Tätä pitää saada lisää ensi talveksi! 

Avon Advance Techniques Smoothing Serum For All Hair Types.
Mallia vanha kuin taivas, mutta toimi edelleenkin. Seerumi oli todella riittoisaa, minkä takia en meinannut saada sitä millään loppumaan. Monta kuukautta katsoin purkkia että tässä kuussa toi loppuu, mutta ei. Pullon ulkonäkö on varmasti muuttunut useasti tässä välissä, mutta pumppupullo on näissä seerumeissa pysynyt. Siloitti hyvin hiusta jättämättä rasvaista tunnetta. Voisin käyttää lisääkin.


Kroppa:

Nivea Body Lotion Express Hydration.
Alunperin ostin tämän miehelleni joka talvisin valittaa kuivaa ihoa, mutta eihän se tätä sitten kovin paljoa käyttänyt. Tuoksuu perus Nivealla ja kosteutti hyvin. Yllättävän hyvin kun ottaa huomioon että tuote on normaalille ja kuivalle iholle kun oma ihoni talvisin vaatii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle olevia voiteita. En huomannut ihon kutinaa tätä käyttäessä, mikä on nyt parina talvena vain pahentunut. Vartalonkosteuttajana Niveaan voi kyllä aina luottaa.

Premier Hand and Body Cream. 
Vasta viimeisiä pisaroita ulos ruutatessa huomasin tuon Body osuuden. Mun käsille tämä ei toiminut, ei sitten ollenkaan. Mullahan on ongelmana rystysten kuivuus ja kutina ja käsivoiteiden tehoa vertaan siihen kuinka hyvin ne rauhoittavat ja kosteuttavat tätä aluetta. Noh, tätä on nyt jotenkin hankala selittää että miten tämä käyttäyty, mutta tuntui kun voide olisi imeytynyt sekunnissa ihoon jättäen sen silti lähmäiseksi. Ja kutina rystysissä kävi sietämättömäksi. Ei, ei ja ei. Ei missään nimessä jatkoon!

Lush Snow Fairy Shower Gel. 
Kun sain mahdollisuuden valita pari tuotetta Lushilta kokeiluun, oli tämä Snow Fairy ensimmäisenä listalla. Niin paljon olen kuullut ylistystä tuoksusta. Itse suihkugeeli oli mieleeni koostumuksen ja ennen kaikkea värin (pinkkiä ja glitteriä) takia, mutta se tuoksu... Voi itku. Tämä tuoksuu ihan lapsuuden ajan vaaleanpunaiselle yskänlääkkeelle, eikä silleen hyvällä tavalla. Kysyin mieheltänikin mikä tuoksu hänelle tulee mieleen ja vastaus oli toi sama lääke. Omaan nenääni ei siis millään lailla miellyttävä ja olin iloinen että kyseessä oli vain tämä pieni pullo että sain sen välillä yökkien käytettyä loppuun. Harmi.. Pitänee mennä nuuhkimaan muita Lushin suihkugeelejä jos löytyisi joku omalle nenälle sopiva. *


Nassu:

Sephora 2 in 1 Waterproof Eye Makeup Remover Gel.
Jo vuosikaudet olen etsinyt korvaavaa tuotetta entisen Anytimen ja Natural Coden silmämeikinpoistogeelille. Joten kun näin tämän miitin vaihtarikasassa iskin näppini siihen samantein. Sephoran omat tuotteet ovat mulle melko tuntemattomia. Eipä ollut tästäkään korvaajaksi. Välillä tällä sai kaikki meikit pois ja välillä se vaan levitti kaiken silmänympäryksille. Yritin kaikkea, kuivalle iholle, märälle iholle, paljon tuotetta, vähän tuotetta, lyhyt pyörittely, pitkä pyörittely. Mutta ei. Mielestäni tuote ei toimi jos sen jälkeen pitää vielä toisella tuotteella poistaa meikki. *

Mavala Eye Make-up Remover Gel.
Myös tämän hankin siinä toivossa että saisin tästä uuden lempparin. Mutta ehei. Koostumus oli pikemminkin öljyisen geelimäinen ja siltä se myös tuntuikin. Lähinnä sain tällä vain sotkettua silmämeikin pitkin naamaa ja välillä se vaatii jopa kahta eri tuotetta poistamaan se öljyisyyn joka käytöstä jäi. Juu ei.

Lierac Hydragenist Moisturizing Serum.
Rakkausseerumi 💖 Tuoksu, ihotuntu, kosteutus, väri, purkki. Ahh. Tätä täytyy saada lisää ensi talveksi! Ihan pikkuriikkisen miinuksen annan pipetistä joka vähän valutti, mutta uskon että se johtui vain tuotteen hieman paksummasta koostumuksesta. Love it!


Meikit:

La Roche -Posay Mascara Volume.
Tämä oli positiivinen yllätys. Miitin vaihtokasassa näin tän ja koska tykkään testailla ripsareita nappasin tämän itselleni. Kuvia käytössä en tietenkään saanut otettua... Harja on sellainen perinteinen, mutta ei niin hirveän iso, mikä oli mulle hyvä. Ei sotkenut ja sai paljon tuuheutta. Voisin käyttää lisääkin. *

Lumene kulmakynä sävyssä 3 Blond / Vaaleanruskea.
Tässä olisi vielä hieman käytettävää ja tämä olikin tavoitemeikeissä mukana, mutta sitten mietin että miksi käyttää tuotetta joka ei vaan yhtään iske ja on vielä väärä sävyinen? Muuten ihan ok kynä, mutta sävy oli liian punertava.

Rimmel kajalkynä sävyssä 061 Jet Black.
Hyvä kajal, sävy oli musta niinkuin pitikin eikä sellainen harmahtava. Levittyi hyvin ja pysyi hyvin. Myös tämä oli tavoitemeikeissä mukana. Kynä oli jo niin lyhyt että teroittaminen oli vaikeaa. Nyt pitää katsella uusi kynä tavoitteeksi.


Näytteet:

Mádara Multi Action Micellar Water.
Pienestä näytepussista ei riittänyt kuin yhteen kertaan ja käytin sen aamupuhdistuksessa. Tuntui kyllä sen verran miellyttävältä että voisin ostaa täysikokoisen purkin. *

Bioline Perfect Age Revitalizing Cream.
Yritän pikkuhiljaa käytellä näitä Biolinen jo uudistuneiden tuotteiden edeltäjiä pois. Nää on kyllä hyviä tuotteita. En kirjoita näistä sen enempää kun tosiaan ovat jo uudistuneet.

Shu Uemura Cleansing Beauty Oil.
Nämä putsarit on kyllä hankalia näissä pusseissa. Tästä riitti noin kolmeen puhdistuskertaan ja tykkäsin. Tuoksu oli aromaterapeuttinen ja öljy tuntui miellyttävältä kasvoilla. Puhdisti meikin hyvin pois. Käytin ykkösvaiheen putsarina.


15 tuotetta, joista 3 näytettä ja 1 matkakokoinen. Ei nyt sillein paha kun kuitenkin 11 täysikokoista tuotetta loppui ja mukana oli ikuisuusprojekteja.

*saatu blogin kautta

-T

6 kommenttia:

  1. Tuota tuotetta en ookaa kokeillu mut jostain syystä en oo tähä mennessä tullu Lieracin kans toimeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en oo kokeillu muita ku näitä Hydrageniseja mut mun iholle nää toimii :)

      Poista
  2. Juu-u, kyllä mun kasa aavistuksen isompi taisi olla xD

    VastaaPoista
  3. Lieracin seerumi on kyllä ihanaa, jos on pintakuiva tai kuiva iho niin, aah! <3

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)