keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Essence All About Nudes


Essencen joulukalenterin viimeisestä luukusta tuli tämä All About Nudes -luomiväripaletti. 
Ruskeat luomivärit on niitä kaikkein turvallisimpia joihin on tullut itsekin tartuttua useammin kuin olisi suotavaa. Ruskeat sävyt mielletään usein myös tylsiksi sävyiksi, mutta ne kuitenkin sopivat kaikille. 


Tästä paletista löytyy sävyt vaaleasta tummaan ja siltä väliltä, mattaa, metallista ja hohtavaa. 
Meikkikuvia en ole vielä saanut aikaiseksi ottaa, mutta esittelen tässä swatchit.


Ylärivi.


Alarivi.

En ole mikään maailman paras swatchien ottaja, mutta kyllähän noista näkee pigmentin. Sävyt on pyyhkäisty puhtaalle iholle ilman pohjustajaa. Mielestäni tämän hintaluokan tuotteelle oikein hyvät sävyt. 

Paletilla on helppo meikata ja sillä saa hyvin tehtyä arkimeikin ja juhlameikin. Tässä on myös sopiva vaalea sävy häivytykseen ja kulmaluulle, mitä ei kaikista paleteista löydy. 
Tein tällä kerran meikin ystävälleni joka ei meikkaa ikinä ja hän ihastui siihen todella paljon.
Pienenä miinuksena täytyy sanoa että luomivärejä levitettäessä ne jonkun verran varisevat poskille, mutta ei se kyllä ole mua haitannut. Saahan ne pyyhittyä pois.

All About Nudes on mielestäni hyvä paletti niin aloittelevalle meikkaajalle kuin jo kokeneemmallekin. Sävyt ovat helppoja, levittyvät hyvin, pysyvät yhtä hyvin kuin muutkin luomivärit ja häivyttyvät kivasti toisiinsa. Ja kerrostamalla saa todella tummaakin väriä aikaiseksi.

Hintaa paletilla on Pretty.fi:llä 4,99€ ja Nude paletin lisäksi löytyy myös All About Greys, All About Roses ja All About Bronze. Tuo Roses ja Bronze kiinnostaisivat. Ja tuolla hinnalla ei tuntuisi missään ostaa vaikka molemmat.

Lisää Essencen meikkien esittelyjä on tulossa myöhemmin. Sain testiin kasan meikkejä ja kynsilakkoja joita rupean heti testailemaan ja kirjoittelen niistä sitten tarkemmin. Instagramissa (@missaria) löytyykin kuva siitä kasasta jonka eilen kotiutin :) Mutta nou hätä, en esittele niitä kaikkia putkeen ettei tule liikaa Essenceä peräkkäin!

Kokemuksia Essencestä?

-T

10 kommenttia:

  1. Essencen the velvets -sarjan luomiväri sävyssä smooth caramel on ihana! Harmi vaan, että mm. tämä sarja poistuu kokonaan uusien tieltä :(

    Pitäisköhän ostaa yksi jemmaan? :D Kohtahan ne varmaan ovatkin jo alessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tässä tosiaan harmittaa et vaihtuvuus on niin suuri ja nopea. Täytyy sit tosiaan jemmata noita lemppareita tulevaisuuden varalle :)

      Poista
  2. Tämä on mun luottopalettini ja mielestäni Essencen All About -paleteista monipuolisin. Ylärivin sävyt on loistavia perusvärejä, joita voi änkeä joka meikkiin. Ainut luomiväri, josta en tykkää on se hileinen, koska hileet varisee ympäri naamaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi varisevuus on kyllä huono... Mutta onneks koko paletti ei varise :)

      Poista
  3. Itsekin olin ko.luomiväripaletista positiivisesti yllättynyt :)

    VastaaPoista
  4. Mulla on tämä paletti ja se on hyvä arkikäyttöön. Tykkään myös melko kompaktista koosta, jossa on kuitenkin mukava valikoima nudesävyjä. Hyvä vaikka matkalle mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kulkee näppärästi vaikka käsilaukussa jos tarvii päivän mittaan korjailla meikkiä :)

      Poista
  5. Hyvin tehty postaus! Itsellä on juurikin tuo Roses-paletti ja sävyt ovat tosi nättejä :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)