tiistai 10. tammikuuta 2017

Vivania Beauty Collagen


Kollageeni on yksi ihon luonnollisista ainesosista, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Ikääntymisen myötä elimistön kyky tuottaa kollageenia vähenee, mikä aiheuttaa ihon veltostumista. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä, sekä nivelkudoksissa. 

Nykyäänhän erilaisia kollageenivalmisteita on vaikka minkälaisia, on juomia, pillereitä ja erilaisia voiteita ja naamioita jotka tätä ihmeainetta sisältävät. Kollageenipitoiset voiteet ovat hyvä lisä iholle, mutta ne eivät imeydy ihon pinnalta niin tehokkaasti kuin sisäisesti nautittuna. 


Vivania Beauty Collagen sisältää 1000 mg / tabletti 1. tyypin hydrolysoitua Peptan kollageenia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Peptan kollageenin lähde on korkealuokkainen hydrolysoitu kalakollageeni. Se imeytyy helposti ja tehokkaasti ohutsuolesta dipeptideinä, tripeptideinä tai vaipaina aminohappoina, jolloin se lisää kollageenisynteesiä.

Kollageenilisästä on hyötyä myös nivelille ja lihaksille. 95% rustosta ja jänteistä on kollageenia.
Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 5-10 tablettia päivittäin 4-8 viikon ajan, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä.

Tabletit lupaavat:

-tasoittaa juonteita, lisätä ihon kosteutta ja kimmoisuutta ja ylläpitää ihon tervettä rakennetta
-antaa iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta
-olla hyväksi myös hiuksille, kynsille, nivelille ja lihaksille


Itse tabletit ovat melko suuria, mutta jos ei pysty näin suuria nappeja nielemään, voi nämä myös puolittaa, pureskella tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Itsellä ei ole nielemisongelmia, vaan nielin nämä kokonaisina. 

Ihan säännöllisesti en näitä ottanut, mutta kun otin niin 5 kpl annostuksella. Määrä tuntuu todella paljolta kun on tottunut ottamaan yhden vitamiinitabletin päivässä. Mutta näinkin lyhyellä ajalla huomasin joitakin tuloksia. 
Ihoni ei ole kärsinyt kuivuudesta niin paljoa kuin normaalisti talvisin ja kasvojen iho näyttää tasaisemmalta ja hehkeämmältä. Nivelkipujakaan ei niin paljoa ole kuin yleensä, ja niitähän mulla riittää. Hiuksista en niin huomaa eroa, mutta kynnet tuntuvat inasen vahvemmilta vaikka vielä liuskoittuvatkin. Mutta eivätpähän ainakaan katkea niin helposti :)

Iän puolesta mun pitäisi jo ruveta nappailemaan näitä nappeja, ja mikä ettei jos tulokset ovat näin hyviä jo epäsäännöllisellä käytöllä.

Vivania tabletit ovat laktoosittomia, hiivattomia, makeuttamattomia ja gluteenittomia. Hankintatukku Oy valmistaa ne Suomessa.

Niitä voi ostaa terveys -ja luontaistuotekaupoista sekä tavaratalojen ja isoimpien markettien luontaistuoteosastoilta. Hinta n. 23€ / 180 tablettia.

Käytätkö ravintolisiä? Joko on tarvetta kollageenille? Ja mainitsinko sanan kollageeni tarpeeksi monta kertaa? 

Saatu blogin kautta.

-T

4 kommenttia:

 1. Itse syön säännöllisesti Puhdas+ collageenijauhetta, se kyllä auttaa, iho pysyy jotenkin paremmin kosteutettuna ja hyvässä kunnossa. Olen välillä kokeillut olla ilman sen jälkeen kun aloin kolmisen vuotta sitten syömään, mutta iho tuntuu heti kuivemmalta, joten en ole valmis luopumaan siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, noi jauheet ei oo mun juttu :) Onneksi on myös pillereinä.

   Poista
 2. Tulee käytettyä ravintolisiä. Nyt otan raskausmonivitskua, rautaa, omegaa, maitohappobakteereja ja kalsiumia kun vauvaa odotan. Normitilassa en rautaa enkä kalkkia tarvi vaan otan silloin tällöin noiden perusvitskujen lisäksi hius- ja kynsikuureja, joissa yleensä biotiini pääaineena. Omegan syönti on tainnu mulla kosteuttaa ihoakin, mutta jos hilseilyä alkaa taas esiintyä, voisin kyllä tota kollageeniakin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omegasta en oo huomannu itelleni olleen mitään hyötyä, mutta säännöllinen sinkin syönti on osaltaan vahvistanut jonkun verran kynsiä. :)

   Poista

Mielipiteitä? :)