keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Avonin koulutusPääsin joku aika sitten mukaan Avonin koulutustilaisuuteen, jossa minun lisäkseni oli lähinnä Avonin konsultteja, niin uusia kuin vanhoja konkareitakin. Itse olin tilaisuudessa ainoa bloggaaja. Avonin tuotteista mulla onkin jo jonkun verran kertynyt kokemusta, olenhan niitä tilaillut jo lähes kymmenen vuoden ajan. Ja tykkään niistä kovasti. Valtaosa heidän tuotteistaan on ollut mulle sopivia, vaikka toki hutejakin on joukkoon mahtunut.


Avonhan syntyi alunperin vuonna 1886, jolloin David McConnel myi New Yorkissa kirjoja ovelta ovelle, ei kovin menestyksekkäästi. Sitten hän päätti ruveta kirjojen kylkiäisenä antamaan pienen pullon hajuvettä. Osta 2 kirjaa niin saat parfyymin kaupan päälle. Tämän seurauksena kirjoja ostaneet naiset halusivat ostaa pelkästään parfyymia. Ja tästä se sitten lähti. Noihin aikoihin Avon kulki nimellä The California Perfume Company, jolla oli myynnissä 5 eri parfyymia. Yritys menestyi nopeasti ja McConnel rekrytoi ensimmäisen edustajan, Rouva Albeen. Vuosien myötä nämä 5 parfyymia kasvoi tuhansiksi eri tuotteiksi. McConnel halusi laajentaa yritystään toimimaan myös ulkomailla ja päätti muuttaa nimen Avoniksi. Nimi tuli Englannin Stratford-upon-Avonista jossa vieraillessaan McConnel ihastui kaupungin kauneuteen. Avon vaihtoi nimeään vuonna 1939.


Nykypäivänä Avon on maailman johtava kauneustuotteiden suoramyyntiyritys, jonka vuosiliikevaihto on 11 miljardia dollaria. 100 maata, 6,4 miljoonaa itsenäistä kauneuskonsulttia. Ei paha.  Suomeen Avon tuli vuonna 2005.


Kosmetiikan lisäksi Avonilta löytyy myös asusteita, kuten koruja, kelloja, laukkuja ja aurinkolaseja. Eri ihotyypeille ja eri ikäluokille on valittu omat tuotteensa, mutta mikäänhän ei estä käyttämästä niitä tuotteita jotka juuri itselle sopivat. 


Kaikista Avonin tuotteista löytyy valmistuspäivämäärä ja tuotteet säilyvät yleisten vaatimusten mukaan suljettuna 3 vuotta ja avattuna 1 vuoden, ellei toisin mainita. Säilyvyys avattuna on merkitty perinteisellä auki olevalla purkin kuvalla johon on merkitty kuinka monta kuukautta tuote säilyy avattuna. 


Avon on mukana myös rintasyöpäkampanjassa. Kampanja aloitettiin Isossa -Britanniassa 1992 ja maailmanlaajuisesti tukea tutkimukseen ja valistukseen on lahjoitettu jo 585 miljoonaa dollaria. 2008-2013 Suomessa kerätyt varat on lahjoitettu Roosa Nauha -keräykseen. Itseltänikin löytyy pari Avonin Roosa Nauha -tuotetta.


Kokonaisuutena koulutus oli mielenkiintoinen. Sain paljon uutta tietoa Avonista yrityksenä sekä sen tuotteista. Valitettavasti jouduin lähtemään hieman aikaisemmin sieltä pois, koska seuraavana päivänä oli aikainen työaamu. 


Avonin tuotteitahan voi tilata mm. konsulteilta. Oman konsulttisi löydät täältä. Kun taas täällä voit käydä ihmettelemässä yleensä Avonin tuotteita ja Avonia yrityksenä. Itse en hyödy linkkien klikkaamisesta mitään.


Jokainen meistä sai lähtiessään uudet Nutra Effects -linjan puhdistusvaahdon ja kosteusvoiteen. Vaahto onkin jo päässyt käyttöön, ja se on I-HA-NA!!!

Minä sain vielä "bloggaaja -kassin", enkä meinannut pysyä nahoissani kun sinne ratikassa kurkkasin.


Kassista paljastui Hollywood collection -huulipuna, Blush Duo jossa on poskipuna ja korostus, Perfect Eyebrow Kit, 2 kynsilakkaa, Planet Spa Perfectly Purifying Body Butter, Face Mask ja Face Scrub, sekä Far Away -hajuvesi. Instagramin huulipunavallankumouksessa näkyikin huulillani tuo Hollywood -puna. Poskipunaduon sain jo aijemmin Ilonan pikkareista, joten tämän annoin eteenpäin Hannalle. Kaikki muut tulevat omaan käyttöön. MUAHHHAHHAAA!!!!! Tosin hajuvesi tuoksuu hieman liian vahvalle omaan makuuni, mutta katsotaan, katsotaan.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)