tiistai 2. syyskuuta 2014

Joukostamme poistuneet elokuu -14

Pimpelipom ja loppuneiden vuoro!


Koppa kera kuvaus-assarin.


Nassupuolelta loppui kasa sellaisia joiden kohdalla huusin jippii!! Mikään näistä tuotteista ei ollut minulle mieleen..

The Body Shopin Vitamin E Sink-in Moisture Mask oli loppuun asti sellainen että kasvoille levitettynä tuntui kun olisi happoa levittänyt. Kirvely ja polttelu oli jotain sanoinkuvaamatonta. Se loppui kuitenkin nopeasti ja naamio kosteutti kivasti, mutta kirvelyn takia en tätä osta uudestaan. On olemassa kosteuttavia naamioita jotka eivät tätä aiheuta.

L'oréal Revitalift Rejuvenating Smoothing Toner. Myös tämä aiheutti ärsytystä ihollani. *postaus*

L'oréal Revitalift Rich Rejuvenating Make-up Removing Milk. Ärsytystä ärsytystä. Sama postaus kuin kasvovedessä.

L'oréal Youth Code Night. Jatkamme jälleen samassa sarjassa... Kuin happoa olisi levittänyt. Pidin ihotuntumasta heti kirvelyn loputtua. Voide oli sinisen violettia ja vähän geelimäistä. Minulla oli tästä päivävoidekin, mutta annoin sen ystävälleni joka on siihen tykästynyt. Tämän yövoiteen jälkeen en enää uskaltanut sitä käyttää.


Kroppapuolelta loppui vain 2 tuotetta..

L'oréal Exfotonic Exfoliating Scrub Gel. Tykkäsin tästä kuorinnasta. Paljon kuorivia rakeita, raikas tuoksu ja riittoisa purkki. Voisin ostaa uudelleenkin sitten kun varastoissa olevat 4 muuta kuorintaa loppuvat.

Berry Therapy Lingonberry Body Lotion. Taas löytyi yksi tällainen vanha hotellista saatava vartalovoide. Kiva pirteä tuoksu ja ihan ok kosteutustehot.


Tukkapuoleltakin loppui 2 tuotetta.

Ostin testiin Sunsilkin Volumizing kuivashampoon. En pysty enään elämään ilman kuivashampoita. Tämä oli edullinen ja ihan kelpo tuote. Teki sen mitä kuivashampoon pitääkin. Mutta kauheasti tuuheutta tällä ei saanut. Raikasti kuitenkin hiuksia kivasti. Hätätilanteessa voisin ostaa uudestaankin.

Lavera Express Care Leave-in Spray. Tuuheuttava, hoitava ja kosteuttava. Ja ihan oikeesti, musta tuntui että tää oikeesti tuuheutti. Hiukset tuntuivat paksummilta tämän kanssa. Tuoksu jakaa mielipiteitä. Mun piti ihan ajatuksen kanssa suihkia tätä, sillä tuoksu toi mieleeni jaffan, jota olen juonut pienenä oksennustaudissa... Siis jaffa+oksennus. Jos oli vähänkin huono olo, en pystynyt tätä suihkimaan. Vieläkään en kunnolla pysty jaffaa juomaan tuon efektin takia. Muuten ihan kelpo tuote. :)


Meikkipuolelta loppui L'oréal Infallible Long-Lasting Creamy Powder Foundation. Reunoille jäi vähän, mutta tää oli jo sen verran vanha, että päätin päästää sen menemään. Sävy oli aika tumma, joten käytin tätä vain kesäisin. Tykkäsin tosi paljon. Sopivan peittävä, helppo levittää ja mukana oleva sieni oli ihanan pehmeä.

Sally Hansen Diamond Shine Base & Top Coat. Ihan peruskamaa, paksuuntui tosi nopeasti, eikä pullosta nähnyt paljon on jäljellä. Sen perusteella että jouduin loppuvaiheessa kallistelemaan pulloa aika paljonkin, uskon tämän olevan lopuillaan. Ei jatkoon.

Vanha kuin taivas, Lumenen Berryfun huulikiilto sävyssä Sokea Rakkaus. Sopivan neutraali ja pysyi ihan hyvin. Tämä oli tavoitehuulikiilto ja nyt se vihdoin loppui. Olisin vielä varmasti saanut jotain irti jos olisin irroittanut annostelupään, mutta olkoot. Onhan noita kiiltoja. Tykkäsin kovasti, en muuten olisikaan saanut sitä loppumaan. :)

Max Factor Clump Defy. Huippuripsari!! Ostan uuden heti kun saan käytössä olevat ripsivärit loppumaan.

Clinique High Impact Mascara. Sain tämän vaihtarina Kissikseltä. Ihan kiva ripsari. Teki luonnollista jälkeä, mutta ei mitään wow -efektiä. Oon käyttänyt Cliniquen ripsiväriä viimeksi teini-iässä, joten oli kiva kokeilla uudestaan. En kuitenkaan usko että ostaisin tätä täysikokoisena.


Kalaharin Soothing Hand Balm -näyte. Pussukasta riitti kolmeen kertaan. Imeytyi nopeasti, pehmeä tuoksu, mutta ei tarpeeksi kosteuttava. Vähän jo pelottaa tuleva talvi, koska rystyset on jo nyt vähän ärtyneet ja punaiset... Pitänee ottaa parafiiniallas aktiiviseen käyttöön.


Vielä yhteiskuva.

14 tuotetta, joista 1 näytekoko ja 2 matkakokoa. Lasken tuon Cliniquen -ripsivärin matkakooksi :) Onneksi joukossa oli muutama meikkituotekin, moni tietää että niitä harvemmin loppuu.

-T

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista tuon TBS:n naamion kirvelevyys, luulisi, kun kyseessä on kosteuttava tuote, että olisi toooooosi hellävarainen. Clump Defy on huippua, tykkään itsekin ja pysyy jopa mulla kohtuullisesti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku mulle sanoi että kirvely kertoo vaan siitä tehosta, mut kyllä siinä vaiheessa kun itkua vääntää naamion laitettua täytyy jotain olla pielessä. Tosin, tyhmä minä kun käytin sen kuitenkin loppuun :D Pihi mikä pihi. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)