torstai 11. syyskuuta 2014

Collin Sensitive Skin Intensive Serum

Vähän ehkä tuntuu tyhmältä tehdä tästä postaus, koska koko sarja uusiutuu, mutta antaa mennä, on tää sen verran ihanaa seerumia.


Itsehän olen tässä koko tämän vuoden kärsinyt enemmän ja vähemmän ärtyneestä ihosta, joten kun sain töistä ottaa palkkioksi yhden tuotteen, ei tarvinnut kauaa miettiä mikä se olisi.

Kopioin tähän nyt suoraan tuotesarjan manuaalista seerumin lupaukset:

Viisi vaikutteinen, 1) vähentää punoitusta, 2) vähentää ärsytystä, 3) rauhoittaa, pehmentää, suojaa, 4) anti-ageing ja 5) kosteuttaa. Tehohoito herkälle ja reagoivalle iholle. Käytä tuotetta aamuin ja/tai illoin voiteen alla.

Olen nyt käyttänyt seerumia jo kuukauden päivät ja kohta tuntuu siltä että en raaski käyttää sitä ettei se lopu. Vaikka saanhan sitä töistä ostettua lisää. Koulutuksessa omiin muistiinpanoihin olen kirjoittanut tämän kohdalle että tässä on vahva tuoksu. Mutta ei se ainakaan enää ole, päinvastoin, tuoksu on todella pehmeä ja miellyttävä.


Pumppupullo on miellyttävä ja hygieeninen, sekä annostelee tuotetta sopivasti. Yksi pumppaus riittää koko kasvoille ja kaulalle. Kuvasta ei huomaa, mutta seerumi on aavistuksen vihertävää sävyltään.

Siinä missä muut voiteet joita olen ennen tätä käyttänyt ihoni ollessa ärtynyt, tämä ei kirvele yhtään. Mutta sehän se tarkoitus pitäisi ollakin, näin herkän ihon tuotteella. 

Seerumi on rauhoittanut ihoani, mutta punoitusta sillä en ole saanut kokonaan häviämään. Mutta jo heti ekalla kerralla huomasin rauhoittavan vaikutuksen iltapuhdistuksen jälkeen.

Kosteustehotkin ovat kohdillaan, kesällä olisin voinut käyttää pelkästään tätä. Nyt ilmojen viiletessä tämä on hyvä tehostaja kosteuden suhteen voiteen alla.


Vaikuttavina aineina on Bacocalmine, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa, sekä Arnikki joka hoitaa ihoa. 

30 ml pullo maksaa n. 68€. 

Sarjan uudistumisen myötä pakkaukset muuttuvat, sekä hieman tuotteiden ainesosat, mm. näistä tulee parabeenittomia. Myös nimi tulee jonkun verran muuttumaan. Pitänee sitten testata myös uutta versiota. Hinnoista en osaa sanoa tuleeko niihin muutoksia. Meillä töissä myydään näitä vanhanmallisia pakkauksia nyt -30% alennuksella, joten muualtakin voi tehdä löytöjä. :)

Ihastuin tähän seerumiin ihan täysin ja voisin kuvitella käyttäväni lähes pelkästään tätä tästä eteenpäin, sikäli mikäli tykkään myös uudesta versiosta.

-T

2 kommenttia:

  1. Kiitos, ihana lukea tuotteesta ja sarjasta, joka ei ole itselle yhtään tuttu muuta kuin nimenä. Seerumi kuullostaa vallan ihanalta!

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ehdottomasti testaamaan :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)