perjantai 7. maaliskuuta 2014

Joukostamme poistuneet helmikuu -14

Pieni tauko ollu tässä bloggaamisesta kauheen kiireen ja stressin takia. Mut nyt jatketaan taas loppuneilla tuotteilla ja viime kuun uusilla tulokkailla. Loppuneita jälleen vähemmän kun uusia. Huoh...


Tämmönen läjä. Onneks oli mukana kuitenkin täysikokoisia tuotteita.


Nassupuolelta loppui Madaran Balancing Toner. Tykkäsin tästä kasvovedestä tosi paljon, siitä tuli heti sellanen raikas tunne. Tuoksui miedolle. En oikein muuta osaa sanoa. En huomannu mitään ihohuokosia supistavia juttuja, mutta eipä se haitannu. Tää on tarkotettu normaalille ja sekaiholle. Voisin ostaa lisääkin.

Madara Cleansing Milkin oon esitellyt jo aijemmin. Pidin tästä edelleen todella paljon, mutta pari sen verran suurta miinusta tästä tuli etten kyllä enää ostaisi uudestaan. Ensinnäkin toi pumppupullo... tavara on sen verran paksua, että kun tuote on lopuillaan ei pumpusta enää tulee mitään. Mulla sattu olemaan ylimääräinen korkki jonka vaihdoin pumpun tilalle, käänsin pullon ylösalaisin ja sain valutettua tavaraa ulos vielä parin viikon käyttökertoihin. Toinen miinus tulee alkoholista. Se ei missään vaiheessä ärsyttänyt ihoa tai muuta, mutta jotenki se höyrysty naamaa pestessä niin että silmiä rupesi kirvelemään...

Biodroga Cleansing Soothing Lotion. Myös aivan ihana tuote. Tuoksuu niin raikkaalle ja pehmeälle ja on todella hellävarainen. 200 ml pullo kesti pitkään, koska suuaukko ei ole niin iso että sieltä hulahtaisi paljon nestettä kerralla.

Madaran Time Miracle Eye Cream. Olen jutellut siitä aijemmin täällä. Ihan ok tuote, ei mitenkään ihmeellinen. Tuote loppui nopeasti kun pumppu annosteli tuotetta aivan liikaa kerralla, vaikka kuinka yritti painaa varovasti. Kevyt.

Lavera Basis Sensitiv Creme Soft -näytteen taisin käyttää myös viime kuussa. Viimeksi tuntui että ei kosteuttanut tarpeeksi, mutta tän pussin kohdalla en huomannu sellaista. Vahva tuoksu.

Monteil Synic Cellular Recovery Night Cream ja Monteil Protectrice Calming Night Cream. Molemmat oli ihan älyttömän hyviä. Niin pehmeitä, riittoisia eikä aiheuttanu mitään iho-ongelmia. Molemmat myös kosteuttivat tarpeeksi. Näitä Monteilin näytteitä on vielä muitakin, sain niitä syksyllä messuilta. Voisin ostaa täysikokoisenakin.

Muita tuotteita.

Herbina Kaura-Suklaa suihkugeeli. Sain tän joskus viime vuonna Heidiltä. Ihan perussettiä, pesi hyvin, ei kuivattanut normaalia enempää (mullahan siis kuivuu iho aina, vaikka pesisin sen rasvalla). Tuoksusta en vaan tykänny yhtään. Tai siis tuoksui hyvälle, mutta en halua pestä itseäni kaurakeksillä.

Biothermin dödö ei varsinaisesti loppunut, mutta se aiheutti mulle niin paljon kutinaa kainaloihin että se oli pakko heittää pois. Tuoksui eksoottiselle. Ei juurikaan pitänyt kainaloita hajuttomina.

Gehwol Fusskraft Leg Vitality jalkavoide. I-ha-na! Sopii levottomille jaloille, suonenvetoihin, rentouttaa väsyneitä jalkoja jne jne. Käytin tätä myös pohkeissa rankan työpäivän jälkeen. Ihana yrttinen tuoksu, paksuhkoa voidetta joka myös kosteuttaa hyvin. Tykkään ihan hirveesti näistä Gehwolin jalkavoiteista.


Meikkipuolelta loppui yksi meikkipohja. Jane Iredalen mineraalimeikkipohja. Otin joskus testerijämän edellisestä harjottelupaikasta. Kun kiinteän pohjan murskasi jauhoksi, riitti tuotetta vielä useamman kuukauden käyttöön. Tää oli yksi luottopohjista. Nopea levittää, kaunis pinta ja pysyi niin hyvin kun mun iholla mikään meikki voi pysyä. Onneksi mulla on vielä toinen tämmönen jämä joka pitäisi tehdä jauhoksi. Yritän käyttää ensin jonkun toisen pohjan pois.

Siinä oli siis helmikuun loppuneet.
10 kpl, 7 täysikokoista ja 3 näytettä. Nyt taas hirvee tsemppi päälle et tässä kuussa loppuisi enemmän.


Tässä sitten vähän kuvaa siitä mitä viime kuussa tuli mulle. Plussana se että en itse ostanut yhtään mitään!! Heidi se taas kaivoi kätköjään ja kantoi mulle nää kaikki tuotteet, lukuunottamatta noita näytepusseja jotka on tullut lehtien välistä sekä Tarjalta saatua Blissin naamiota. Ai niin ja toiselta Tarjalta sain synttärilahjaksi ton YR:n suihkugeelin.

3 naamiota
1 putsari
1 suihkugeeli
1 lakanpoistoaine
1 pikakuivattaja
17 kynsilakkaa
1 paketti kynsitarroja
2 rajauskynää
2 huulituotetta
4 näytettä
1 kasvovesi


Harjottelupaikasta saadut synttärilahjat unohtui tuosta yhteiskuvasta. Mutta sain itse toivoa jotain, ja halusin ton kasvoveden kun se tuoksuu niin ihanalta! Lisäksi sain vielä puhdistavan naamion.

Huh, jospa tässä kuussa ei tulisi niin paljon tavaraa. :) Ja sehän on ihan mahdoton ajatus että en ottaisi vastaan minulle tarjottua kosmetiikkaa. :D Tarjalta ja Heidiltä olen jo kerennyt muutamat tuotteet saamaan. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)