keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Vihreä silmämeikki

Esittelen tässä muutaman päivän takaisen meikin ja kynnet;Vihree on kans yks mun suorikkiväreistä silmämeikissä. Tää meikki on sopii arkeen, ja alaluomea värittäessä myös iltameikiksi. Itse käytin tätä arkena.

Meikkiin käytetyt meikit:


Pohjallahan on Sensain Eyelid Base silmämeikinpohjustaja, mutta lisäpitoa tuomaan laitoin Oriflamen paletista vaahtomaista luomiväriä. Itsessään nää värit ei pysy mun luomilla, mut puuterimaisen luomivärin alla nää toimii.


Kuvassa toi reunimmainen väri näyttää lähinnä hopeisen harmaalta, mut on oikeesti vaaleen vihree. Ja sitä käytin koko liikkuvalla luomella antamaan pohjaa meikille.


Päälle valikoitui tälläkin kertaa H&M:n luomiväriduo, sävyssä Hedge Green. Silmän sisänurkkaan laitoin tota vaaleempaa sävyä, ja ulkonurkaan häivytellen tummempaa. Omasta mielestäni meikistä tuli kiva ja raikas.


Huulille lätkäisin Maybelline Water Shine Fusionia sävyssä Rose Paradis Punchy Pink. Miten mun huulet näyttää olevan niin epäsymmetriset??


Rajauksena CoverCover sävyssä 05. En itseasiassa tiiä mikä tää kynä on merkiltään tms. ku sain sen kaverilta joskus ku hän oli jonku meikkikurssin käyny.


Kynnet:


Vihreän silmämeikin pariksi vihreät kynnet. Vanha tuttu Lumene Natural Coden lakka sävyssä Go Crazy.

-T

Lisäys; tän tekstin piti tulla jo pari päivää sitten, mutta jostain syystä en saanu tätä ennen ku nyt julkaistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)