sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Sisäiset pelastajat

Mä oon tosi huono syömään... terveellisesti. Sanon itseäni ruoka-ainerajoitteiseksi, koska maailma on täynnä ruokaa jota en suuhuni laita. Esimerkkinä eilisessä postauksessa ilmennyt I hate seafood, en siis syö mitään meren- (tai järven)eläviä. Enkä myöskään mitään eksoottista, kuten etanoita tai sammakonreisiä. Inhokkilistalle kuuluvat niin ikään juusto, tomaatti, suolakurkku, maksa, hillosipuli, kesäkurpitsa, ketsuppi, sinappi, majoneesi, salaatinkastikkeet... lista on loputon. Siksi pitää päivittäin turvautua vitamiinien apuun.


Tulipas taas pimee kuva.. No mut tässäpä tän hetkinen arsenaali mitä kotoo löytyy. Kuvasta luonnollisesti unohtu maitohapponapit joita joudun välillä napsimaan herkän masun takia.Monivitamiinia pitää aina olla saatavilla. Minisun napit sain koulukaveriltani ennen leikkaukseen menemistä. Ihana ihminen, siitä eleestä tuli hyvä mieli. :) Minisunit on siitä lähtien ollu käytössä. Sit napsin loppuun noi Multitabsit. Yksi päivässä!Mutta pelkät monivitamiinit ei mulla riitä. Ongelmanahan on ne surullisen kuuluisat repeilevät suupielet, jotka yleensä tulee B-vitamiinin puutteesta. Välillä ne auttaa ku muistaa ottaa säännöllisesti... mut sit taas välillä ei. Oon kuitenki huomannu eron siihen et jos en syö erikseen B-vitamiinia. Käytössä on nyt Befolin napit. Oon napsinu tässä jo muutaman purkin "suomalaisia" nappeja, kunnes löysin eilen kaappeja penkoessa saksasta ostetut vitamiinit. Ne tulee käyttöön sit seuraavaks.


Moniongelmaisena joudun vielä päivittäin napsimaan magnesiumia, koska saan TODELLA helposti suonenvetoja. Koulussa olin huono "malli" jalkahoidossa, koska jalkahieronta oli todella ahistavaa ku sai koko ajan pelätä suonenvetoja. Kerran päivässä nappaan myös yhen napin Magnexia, joka on myös helpottanu oireita.


Sit kuuriluontoiset napit. Nokkosin napit sisäiseen puhdistukseen. Varoitus! Aiheuttaa näppyjä koska elimistö puskee kaiken moskan ihon läpi ulos. Kokeilin myös nokkosteetä juomalla, mut se ei ollu niin hyvää ja onhan napit helpompia nappasta. Kohta vois vetästä uuden kuurin.


Nestesieppari, tuo luojan suoma apu turvotukseen. Poistaa tehokkaasti nesteet ja turvotuksen. Käytän tätä sellasen viikon kuurin ennen isoja tapahtumia, joissa ei halua edustaa turvonneena. Jatkuvassa käytössä oon huomannu et nää ei toimi, mut kuurina joo.


Tonalin napit. Joo... on vähän jääny käyttämättä ku en oo pitkään aikaan päässy liikkumaan, nyt saikun takia, ja muuten sit ku ei oo ollu aikaa (työ, koulu ja työharjottelu). Mut ehkä kesällä sit pääsis testaamaan nää kunnolla.

Tämmöstä tällähetkellä. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)