torstai 14. maaliskuuta 2013

Hair & Beauty 2013

Lauantaina kävin yhen koulukaverin kanssa kurkkaamassa Hair & Beauty- messut Finlandiatalolla. Koulun kautta saatiin liput hintaan 25€, normaalihinta tais olla jotain 45€. Messut itessään oli omasta mielestäni melko pienet, et jos olis maksanu ton normaalihinnan, ei olisi saanut rahoilleen vastinetta.
Kaikki osastot tuli tarkasti kierrettyä läpi, ja parit näytökset tuli katottua. Mm. Jukka Rintalan muotinäytös oli kyllä upea.

Muutama ostoskin tuli tehtyä.Keune So Pure Natural Balance Moisturizing Shampoo.


Keune So Pure Natural Balance Moisturizing Overnight Repair.
Tää sarja sisältää aromaattisia öljyjä ja kasviuutteita. Nää kosteuttavat versiot sisältää ylang-ylangia ja palmarosa. Muita versioita on mm. Cooling - viilentävä ja virkistävä, Energizing - vahvistava, Calming - hellivä ja rauhoittava, sekä Color Care- värjätyille hiuksille.

Mutta siis tässä kosteuttavassa versiossa mm. shampoossa on karitevoita, joka antaa hiuksille kiiltoa ja kosteuttaa hiuspohjaa, eikä tää sisällä sulfaatteja. Yön yli hoitoseerumissa on vehnän- ja moringan-siemenen mikroproteiineja, jotka palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon.
Molempia oon jo pikkusen testaillu. Shampoo vaahtoaa hyvin vaikka on sulfaatiton, ja hiuksista tulee pehmeät. Seerumi tekee hiuksista kiiltävämmän näköset, ja nää molemmat tuoksuu ihan mielettömän hyvälle! Yleensä en ite oo välttämättä niin aromaattisten tuoksujen ystävä, mut näissä on sellanen luonnollinen tuoksu. Nää sisältää myös argan-öljyä.


Muita ostoksia on sit parit siveltimet, ripsien ja kulmien kestovärjäykseen.


Ja Clean & White Fusion hampaidenvalkaisu vaahto. Tätä ootan innolla et pääsen testaamaan. Tällähetkellä käytössä oleva tahna on kohtapuoliin loppu. Pitää sit ottaa kuvat ennen ja jälkeen. Oon kyllä vähän skeptinen näiden kotivalkaisujen suhteen, mut pakkojan tää oli kokeilla ku messuilla hinta oli 20€ ja normaalihinta 49€.


Tää nyt ei ollu ostos, mut käytiin bareMineralsin osastolla tervehtimässä, niin saatiin näytteet meikkipohjasta sävyssä Medium Tan. Nyt talvella tää on varmasti liian tumma, mut kesällä tää menee sit, tai nyt tällähetkellä vois sopia myös varjostuksiin tai aurinkopuuteriksi.

Tämmönen saalis tällä kertaa. Ei mitään ihmeellistä.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)