keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Päivän meikki ja kynnet

Ajattelin esitellä päivän meikin ja siihen sointuvat kynnet. Itseasissa lakkasin ensin kynnet, ja tein sitten värin perusteella samansävyisen silmämeikin.


Halusin lakata kynnet Mavalan lakalla sävyssä Mystic, koska se on jotenki niin keväinen/kesäinen. Ja nyt ku on ollu muutaman päivänä niin ihana ilma ja sellanen keväinen olo. (niitä viikonlopun pakkasia odotellessa)


Mä vaan tykkään violeteista lakoista... Yks mun ensimmäisiä lakkoja oli Lumenen joku violetti josta tykkäsin tosi paljon.


Muuten en oo hirvee Mavalan kynsilakkojen fani, johtuu ehkä siitä että koen sillä olevan niin tylsiä värejä..Lakan väri innosti sit tekeen violetin silmämeikinki. Näin arkisin teen yleensä tosi simppelin silmämeikin, enkä välttämättä lähe hirveesti kikkaileen värien kaa. Suosin yksivärisiä silmämeikkejä sen takia ku ne on vähän nopeempia tehä.


Tässäpä meikkiin käytetyt luomivärit.


Maybelline Dream Mousse Eyecolor sävyssä Divine Lilac, jota käytin pohjalla luomassa lisäpitoa meikille. (ja apua mä tiiän et tää on ikivanha, mut koska käytän sitä vaan ite eikä siitä oo tullu mitään ongelmia, uskallan käyttää sitä vieläkin)

Päälle laitoin H&M:n Eyeshadowia sävyssä Lavender Pearl, ja siis tota tummempaa sävyä. Vaaleempaa sävyä sipaisin pikkusen kulmaluulle.

Ripsissä aijemmin esitelty Max Factorin Clump Defy.


Huulille sipaus Lumenen Premium Beauty Lipstickiä sävyssä 14 (höh, ei nimee). Tää sävy on niin luonnollinen, etten laittanu rajauskynää ollenkaan.


Omistan pienet huulet, tai lähinnä ylähuuli on olematon jos oon ihan rennosti, ja haaveilenki ihan pikkuriikkisestä täytteestä ylähuuleen, ihan vaan silleen et se ois tasapainossa alahuulen kanssa...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)