tiistai 20. elokuuta 2019

NYX Professional Makeup Can't stop Won't stop -meikkivoide

Tässä männäpäivänä ostin itselleni uuden meikkivoiteen (ihan kun olisin tarvinnut...) ja päädyin valinnoissani sitten tähän NYXiin. Tämä taitaa olla hieman uudempaa settiä ja koska NYX on merkkinä mielenkiintoinen ja melko edullinen, halusin valita sarjalta jonkun meikkivoiteen.
Olenhan ollut tyytyväinen merkin silmämeikkeihin.


Meikkivoide on lasipullossa pumpulla varustettuna. Lasipullo tuo mielestäni aina hieman ylellisyyden tuntua, vaikka ei mulla ole mitään ongelmia käyttää tuubeissakaan olevia meikkejä.
Tämä on sävyssä Vanilla.


Kuvahan hienosti tarkentui mummokäsiini, mutta olkoot. Koostumuksessa ei ole mitään erikoista, sellaista sopivan juoksevaa, mutta ei kuitenkaan lähde karkuun annosteltaessa.

Testailin tätä muutaman kerran, mutta totesin että vaikka olin innoissani tämän ostettua, ei tämä sopinut omalle iholleni.
Sävy oli kyllä hyvä, mutta en saanut millään tätä asettumaan nätisti iholleni. Meikki jäi jotenkin muhkuraisen näköiseksi ja epätasaiseksi. laitoin sen sitten sienellä, siveltimellä tai sormin. Oma ihoni on välillä hieman haastava meikkien suhteen, joten valitettavasti tämän meikin joudun laittamaan eteenpäin.

Tässä vielä kuvia ennen ja jälkeen meikkivoiteen:


Kuten kuvasta näkyy, kasvojeni iho on punoittava ja siinä on pisamia.


Meikkivoide kyllä peittää hyvin punaisuutta, mutta ehkä saatatte nähdä tuon epätasaisuuden jonka meikki tekee. Vähän tuollainen röpelöinen.
Harmittaa kyllä tosi paljon kun NYXistä muuten tykkään, mutta onneksi maailma on täynnä meikkivoiteita ja kyllä sieltä niitä hyviäkin löytyy.

-T

2 kommenttia:

  1. Mulla tekee kans jotkut meikkivoiteet ihosta muhkuraisen, jota se ei edes itseasiassa ole, enkä tykkää ollenkaan. Joten näen kuvasta mitä tarkoitat. ;)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)