sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Lush Jersey Bounce Shampoo

Tässäpä yksi suosikiksi noussut shampoo Lushilta, Jersey Bounce.


Lushin sivuilla shampoosta kerrotaan näin:

Tuore luomusitruunamehu, käsin kerätty merisuola, sekä Reilun Kaupan oliiviöljy tekevät hiuksistasi kimmoisat ja ultrakiiltävät. Jersey Bouncen kanssa suihkuhetkestäsi tulee päänahan puhdistava ja hiuksia vahvistava hauska merellinen retki. Oliiviöljy helpottaa kammattavuutta. Tämä ruhtinaallisen täyteläinen shampoo sopii kaikille, jotka tahtovat sädehtivät ja kuohkeat hiukset ja hyvinvoivan hiuspohjan.

Kuohkeus pitää todellakin paikkaansa. Tällä pestessä tuntuu siltä kuin hiuksia tulisi yhtäkkiä tupla määrä. Sisältää merisuolaa, erilaisia öljyjä (sitruuna, bergamontti, laventeli mm.) ja kananmunaa. Tuoksuu ehkä eniten kananmunalta, itselle tulee mielleyhtymä munatotista vaikka en ole sellaista tainnut koskaan haistaa. :) Mutta tuoksu on sen verran mieto että se ei haittaa.


Eniten rakastan tässä tätä koostumusta. Pieni määrä vaahtoaa mahtavasti ja pesee yhdellä pesulla paksummankin tukan puhtaaksi tehden siitä todellakin tuuheamman. Merisuola kuorii päänahkaa ja ainakin itsellä tuntuu ihanalta etenkin silloin kun päänahkaa kutisee. Ahh. Pesun jälkeen hiukset vaativat kyllä hoitoainetta selvitykseen. Mutta tykkään tosi paljon shampoista jotka pesee hiukset niin sanotusti natisevan puhtaiksi.


Purkissa on tavaraa 300g ja se todellakin on riittoisaa. Itse tykkään käyttää tätä reilusti juuri sen merisuolan karheuden takia. 

Hintaa tällä on 27,80€ ja on todellakin koko hinnan arvoinen.

Tuote on vegetaarinen,

Taidan ruveta pikkuhiljaa rakastumaan Lushin tuotteisiin ja näihin pitää päästä tutustumaan vieläkin tarkemmin. Jospa tässä loman aikana tulisi käytyä jossain liikkeessä tuoksuttelemassa ja ihmettelemässä tuotteita.

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa jännältä, mulla on Kerastaselta tällainen kuoriva shampoo ja se kieltämättä puhdistaa ihanasti päänahkaa ja sillä saa tosi puhtaan fiiliksen, mun hiuksiin jopa liiankin. :D

    VastaaPoista
  2. Musta se oli ällö ajatus et täs on kananmunaa, mut muuten oli ihan hyvä shampoo.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)