maanantai 8. helmikuuta 2016

Joukostamme poistuneet tammikuu -16

Vihdoinkin ajoissa tän postauksen kanssa :)


Tammikuussa loppui paljon isoja kokoja. Jee! Kaikki ei ees mahtunu koppaan.


Kroppa:

Avon Planet Spa Perfectly Purifying Body Butter. Purkki on söpö kuin mikä, tämän voisi pestä ja ottaa käyttöön säilytyspurkkina. No mutta. Vartalovoi oli ihanan paksua, mutta ei kuitenkaan sellaista lohkeavaa kuten Body Shopin vartalovoit. Tämä myös imeytyi hyvin. Tuli todellakin tarpeeseen pakkasten alettua. Tuoksu on sama kuin sarjan muissa tuotteissa, sellainen miehekäs, mutta ei liian. Tykkäsin todella paljon ja voisin taas ensi talveksi ostaa lisää. *

Nivea In -Shower Firming Body Lotion. Nää in -showerit ei vaan oo mun juttu. Ei kosteuta pätkääkään vaikka mitä tekisin. Yritin käyttää tätä sillein että levitin iholle ja huuhtelin pois, levitin iholle, annoin vaikuttaa ja huuhtelin pois tai levitin iholle, hieroin, annoin vaikuttaa ja huuhtelin pois. Ei mitään tehoa missään vaiheessa. En myöskään huomannut mitään kiinteyttävää vaikutusta. Enkä edes usko sellaiseen poispestävissä tuotteissa. Huuhtelun jälkeen tuli pieni viilentävä olo, mutta ei pahasti. Ei ruvennut palelemaan. Ja lattia jäi tappoliukkaaksi. Ei jatkoon. *

Avon Sensen Garden of Eden -suihkugeeli. Jättipönikkää tulikin käytettyä tovi. Mutta en kyllästynyt tuoksuun joka tässä oli ihana! Enemmänkin makea kuin kukkainen. Avonin suihkugeelit ovat kyllä olleet hyviä. Ei silleen mitenkään ihmeellisiä, mutta hyvän tuoksuisia ja edullisia. :) *

Nafha Silky Body Milk. Rakastan Nafhan tuotteita. Näissä on vaan sitä jotain. Vartalomaito teki ihosta erittäin silkkisen tuntuisen ja tuoksui ihanalta. Pahimmilla pakkasilla tämä ei vain riittänyt kosteuttamaan tarpeeksi. Mutta keväästä syksyyn toimii ihanasti. Imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. Rakastan! 


Tukka ja nassu:

Born to Bio Dry Oil. Pitkään tätä käyttelin kun tuntui että ei tää oikein toimi mihinkään osaa kropasta. Ihoon ei imeytynyt ja näin ollen ei myöskään kosteuttanut ja hiuksiin laitettaessa sai olla tarkkana annostelussa että ei tehnyt likaisen näköistä. Välillä suihkin tätä käsi - ja jalkavoiteen joukkoon mutta iho jäi niin öljyiseksi ettei oikein siinäkään toiminut. Nyt pahimmilla pakkasilla kun päänahka rupesi kuivumaan ja kutisemaan, käytin tämän öljyhoitona pois. Pullosta oli n. puolet jäljellä ja se riitti juuri ja juuri yhteen kertaan päänahassa. Jotenkin outo tuote. *

Pantene Pro -V Repair & Protect Conditioner. Perus markettihoitoaine. Selvitti hiukset hyvin mutta jätti ne jotenkin raskaiksi. Mieheni käytti tämän pois partahoitona. Ihan ok.

Garnier Micellar Cleansing Water. Tämä jättipönikkä loppui hetki ennen kuin kohu PHMB:stä alkoi. Oh well, eihän sille enää voinut mitään. En oikein vieläkään osaa ottaa kantaa tuohon aiheeseen, paitsi että aijon käyttää jäljellä olevat tuotteet pois jotka tuota ainetta sisältävät, mutta vältän ostamasta uusia samanlaisia kunnes tulee jotain uutta tietoa. Mut eniwei, hehkutukseensa nähden tää oli kyllä pienoinen pettymys. Ei poistanut meikkejä niin tehokkaasti kuin toivoin. Usein meni enemmän vanulappuja jos koko kasvot putsasi tällä, mutta aamuputsarina toimi ihan hyvin. Oli hellävarainen.


Kädet:

Käsivoiteita kului paljon pakkasten aikaan.

Lemon Juice & Glycerine toimi yökäsivoiteena. Tuhti koostumus iltaisin helli rutikuivia käsiä. Kädet olivat niin kuivat että imivät tämän samantein eikä jäänyt tahmeaa tuntua. Tämä kyllä toimii. 

Sally Hansen Healthy Cuticles Now. Yritän aina tsempata kynsinauhavoiteiden kanssa, mutta välillä ne vaan tuppaa unohtumaan. Tää rupes oleen jo sen verran vanhaa että tehokäytin sen pois. En nyt oikein osaa sanoa tästä mitään. Koostumus oli samanlaista kuin käsivoiteissa ja tehokin oli samanlainen. Oon käyttäny parempiakin.

Ahava Mineral Hand Cream. Tuoksui todella vahvasi parfyymimaiselle. Siis sellaiselle joita "turkkirouvat" käyttää. Pienen kokonsa vuoksi kuskasin tätä laukussa mukana, mutta piti kuitenkin varoa missä tätä laittaa, sillä osa ystävistäni on tuoksuyliherkkiä ja itselläkin välillä meinasi tulla päänsärkyä tuoksun takia. Mutta itse käsivoiteena tykkäsin kyllä. Kosteutti hyvin, imeytyi nopeasti ja jätti kädet pehmeiksi. *

Oriflame Silk Beauty Hand Cream. Vaihtoläjästä nappastu käsivoide oli ihan ok päiväkäyttöön silloin kun ei ollut pakkasta. Kosteutustehot olivat aika onnettomat ja tuoksukin melko tunkkainen. Ei tää kuitenkaan huonoin käyttämäni käsivoide ollut. Käteni ovat molempien töideni takia kovilla ja vaativat syväkosteutusta talviaikaan. *

O Way Remedy Hand Balm. Tuubista tulee mieleen lähinnä hiusväri. Tämäkään ei kosteuttanut niin hyvin kuin olisin toivonut. Tuoksukin oli erikoinen. Ystäväni yökkivät sille, mutta ei se nyt niin paha ollut. Koko käytön ajan mietin että mille se oikein tuoksuu, mutta en saanut siitä kiinni. En vaan löydä sanoja tuoksulle. Metkki on mulle ihan outo.


Meikit:

Avon Big & Daring. Oon käyttäny tämmösen jo ja vielä taitaa ainakin yksi samanlainen olla jemmassa. Harja on todella iso mun pienille silmille, mutta kyllä tällä ihan siistiä jälkeä saa aikaan jos jaksaa panostaa. Myös tuuheat ripset tällä sai. Ainoa haastavuus oli poisto. Tuntu että millä tahansa poistoaineella sai hinkuttaa vaikka kuinka kauan. *

Oriflame The One Eyes Wide Open. Kun nämä tulivat markkinoille, luin vain pelkkiä hehkutuksia. Siksi olinkin innoissani kun tämän goodiebagista sain. Mutta en sit kuitenkaan päässyt sinuiksi tämän kanssa. Harja oli hassun mallinen ja useimmiten sain tällä vain suttua aikaiseksi. Ilmeisesti en osannut käyttää tätä oikein, vaan tällä on joku tekniikka. Hyvänä ripsipäivänä sain kyllä kivat ripset aikaiseksi. Mutta olen käyttäny paaaaaljon parempiakin ripsareita.

Avon Luxe Extravagance Mascara. Loppuun asti huipputuote! *postaus* *

L'oreal Miss Manga. Sininen ripsari oli kyllä hauska. Se ei näyttänyt siniseltä kuin tietyssä valossa ja heti laitettua. Täältä löytyy postaus mustasta Miss Mangasta. Ei huono, mutta ei paraskaan. *


Näytteet:

Bernard Cassiere Pomegranate and AHA Radiance Care Cleanser. Nyt taas täytyy tunnustaa et muisti ei toimi näiden näytteiden kanssa... Pitäis taas ottaa käyttöön se vihko johon kirjaa tuntemuksia heti käytön jälkeen. Tää puhdistus oli hauskan punaista ja tehokkaan tuntuista. 

Daily Cleanser. Päivittäinen putsari ei herättänyt mitään mielikuvia... Mukava tuoksu.

Hemp Bamboo Hydrating Care. Ihana Hamppu -Bambuvoide kosteutti hyvin ja tuntui ihanalta. Jotenkin oletin tän olevan väriltään vihreää, mutta tää olikin vaaleansinistä. Tätä voisin hankkia talvivoiteeksi.

Delicate Skin Bilberry Soothing Mousse. Moussemainen voide herkälle iholle ei ollut mun iholle sopiva. Ei kosteuttanut tarpeeksi. Tuoksu oli kyllä ihana ja varmasti jollekin toiselle oikein hyvä tuote.

Eye Contour Cornflower Tensing and Reviving Eye Care. Kosteuttava silmänympärysvoide oli miellyttävä ja tuoksu pehmeä. Tätä voisin käyttää enemmänkin.


Muut:

Dermalogica Solar Defence Wipes. Nää oli vanhentuneita, joten käytin nää pois meikatessa silleen että pyyhin ylimääräiset värit siveltimestä liinaan. Siinä tarkoituksessa toimi ihan hyvin.

Duroy meikinpoistoliina rupesi olemaan jo niin vanha että pitihän siitä luopua. Pehmeä liina oli omiaan poistamaan naamiot ym. Mutta en kuitenkaan jaksanut tätä kovin usein käyttää. Voisin kyllä hankkia uuden liinan.

23 tuotetta, joista 5 näytettä ja 1 matkakokoinen. Paremmin kuin luulin. Ja onneksi sain noita isoja purkkeja pois tilaa viemästä. :)

*Saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

  1. Nafhan vartaloemulsio on ihan mun lempparituote kesällä, huippu! Tykkään myös sen neutraalista tuoksusta, joka ei kylvä kaikkea muuta alleen.

    VastaaPoista
  2. Mä käytän misellejä vain meikinpuhdistuksen viimeistelyyn, mutta yksinään en jaksaisi sillä meikkiä poistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää poistan vaan äärimmäisessä väsymyksessä koko meikin misellillä. Sillon ku pelkkä ajatuski vedellä läträilystä on liikaa :)

      Poista

Mielipiteitä? :)