maanantai 11. tammikuuta 2016

Joukostamme poistuneet marraskuu -15

Vähän laahaa jäljessä nää loppuneet postaukset, mut tykitetään nyt tulemaan.

Loppuvuosi oli surkea loppuneiden kohdalla, enemmänkin oli sellaisia pieniä juttuja ja sellaisia jotka ei loppunut mut oli kerenny menee jo huonoksi. Ja sama tuntuu jatkuvan nyt tässä tammikuussakin, vaikkakin pari isoa purkkia on jo loppunut. Nyt pitää yrittää tosissaan. En oo vaan jaksanu hirveesti meikata ja meikit oon sit poistanu misellivedellä. Jospa sitä tästä taas piristyis.


Koppa tuli melkein täyteen.


Tukka:

Luottokuivashampooni Klippoteketiltä. Aina yhtä toimiva, tuuheuttaa, poistaa rasvaisuuden, tekee kaiken sen mitä haluankin. 

Bonacure Oil Miracle Shampoon sain toissa jouluna lahjaksi hoitohuoneeni vuokranantajalta. Tykkäsin tästä tosi paljon. Teki hiukset pehmeiksi ja pesi puhtaaksi yhdellä pesulla. Ei jättänyt raskaiksi hiuksia eikä takuttanut. Kiirepäivinä riitti tämä ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tuoksuu ylelliseltä ja kampaamomaiselta :D Voisin käyttää enemmänkin. 


Nassu:

Toinen luottotuotteeni, Lumenen silmämeikinpoistovesi loppui myös. Tätä tosiaan tulee aina ostettua lisää koska tämä on vaan parasta mitä oon käyttänyt. Nyt tosin ei hetkeen tarvitse ostaa kun on noita misellivesiä kertynyt blogin kautta sekä yksi toinen silmämeikinpoistovesi joka on nyt käytössä.

Nafhan kosteuttava ja rauhoittava naamio ei ihan kerennyt loppumaan, vaan meni jo pilalle oltuaan yli vuoden auki. Lopetin käytön kun koostumus oli muuttunut ja rupesi aiheuttamaan näppyjä. Tuoreena ollessaan aivan ihana naamio. Kosteutti ja rauhoitti ärtyvää ihoani ja käytinkin tätä usein yövoiteen sijaan. Aamulla iho oli superpehmeä ja joustava sekä tasaisen värinen. Kaikki Nafhan tuotteet on ollu loistavia mun mielestä. :)



Muut:

Rexona Motionsense Invisible Aqua -dödö. Peruskauraa, piti hienhajun poissa eikä tahrannut vaatteita. Aina yhtä luotettava, mutta ei mitenkään ihmeellinen.


Näytteet:

Bernard Cassiere Mint - Lemon  Purity Mattifying Gel. Näistä on taas niin kauan aikaa, etten juuri muista miltä nää tuntu. Iho tuntu olevan oikein rasvoittuva t -alueelta näihin aikoihin ja nää epäpuhtaan ihon tuotteet tuntu kyllä hieman hillitsevän pahinta kiiltoa. 

Mattifying Balancing Serum. Molemmat näistä oli miellyttävän tuoksuisia, sellaisia raikkaita, eikä ärsyttänyt ihoa. 

Anti -ageing Rich Cream ja Anti -ageing Serum. Molemmat kosteutti ihoa hyvin ja toimivat hyvin toistensa kanssa. Ehkä enemmän sellaisia perusrasvan tuoksuisia.



Meikit:

Ripsivärejä sai lähteä oikein urakalla.

Essence Lash Mania Reloaded False Lash Mascara. Vaihdoin tän toiseen tuotteeseen bloggaajatapahtumassa. Hyvänä ripsipäivänä tällä sai kaunista jälkeä, mutta useimmiten onnistuin vain saamaan suttuiset ripset, kumiharjasta huolimatta. Lähti roskiin kun rupesi varisemaan pahasti silmien alle. Saatu blogin kautta.

Kubiss Fantaseyes Curling Mascara. Suosikkini Kubissin ripsareista. Teki uskomattoman tuuheaa ja siistiä jälkeä. Jopa niin siistiä, että itse Raili Hulkkonen luuli mulla olevan ripsipidennykset tätä käyttäessä. Tämän sentään käytin loppuun asti, tai siis siihen kun tämä kuivui. Täys kymppi, vaikka ei ollut kumiharjaa. Saatu blogin kautta.

Rimmel Scandaleyes Curve Alert Mascara. Jättiharja oli aivan liikaa pienille silmilleni, joten tää tuhrasi joka kerta kun sitä käytin. Totesin että mulla on paljon parempiakin ripsareita, joten tää sai mennä.

Max Factor Masterpiece Transform Mascara. Max Factorin ripsarit on poikkeuksetta ollu hyviä, niin myös tämä. Erilainen päähän levenevä kumiharja oli aluksi omituisen tuntuinen, mutta kun siihen tottui, sai ripsistä tuuheat ja siistit. Harmillisen nopeasti tämä kuitenkin kuivui ja rupesi päivän mittaan murenemaan.. Saatu blogin kautta.

L'oréal Volume Million Lashes Feline. Tästä en tykännyt alunperinkään, Ei vaan toiminut mulla. Sain aikaiseksi suttuista jälkeä, enkä juurikaan tuuheutta. Lisäksi tuubi taisi olla viallinen, sillä tätä oli todella hankala avata ja sulkea, ja lopulta muutaman käyttökerran jälkeen kun väkisin revin harjan tuubista ulos, se hajosi. Ei haitannut. Saatu blogin kautta.

Jane Iredalen kuituripsiväri oli alkujaankin hyvin kuiva. En saanut ripsiin juuri mitään näyttävyyttä, mutta sen sijaan parin tunnin päästä kaikki kuidut olivat rapisseet silmien alle. Not cool.

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner oli unohtunut laatikon perälle ja kuivahtanut jo sen verran että päätin päästää sen kärsimyksistään. Muuten tää oli kyllä ihan toimiva tuote.


Kaikk yhes koos!

16 tuotetta, joista 12 täysikokoista ja 4 näytettä.

Joulukuu olikin sitten vielä surkeampi.. Mutta vielä on aikaa tammikuussa tehokäyttää tuotteita pois. :)

Mites teidän viime vuosi meni loppuneiden osalta?

-T

6 kommenttia:

  1. Tuotteita loppui viime vuonna ihan urakalla, mutta lisääkin tuli ovista ja ikkuinoista, joten meikkihuone pursuaa pullollaan. Tammikuussa olen ollut oikein tehokas kuluttaja *virnistys*

    VastaaPoista
  2. Toi Bonacuren shampoo on ihanaa, oon käyttänyt sitä monta tuubillista. Monta kertaa olen miettinyt, millaista se vaalean lilassa törpössä oleva olisi.

    VastaaPoista
  3. Hauskaa miten mielipiteet eroaa, tykkäsin hirmuisesti tuosta L'orealin ripsarista, mutta täälläkin oli joku ongelma, kun avasin sen, niin harjan mukana tuli hurja määrä ripsaria, siis vartta myöten mukana. Outo ilmiö, vaihdoin ripsariin eri harjan ja nyt on pelittänyt kuin vettä vain. Yleisesti ottaen L'orealin ja Maybellinen ripsarit olleet markettiripsareisa lemppareita. Mielenkiinnolla odotan Lumenen uutuutta, olisiko siitä haastajaksi. ;(

    Mukavaa alkanutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en meinannu saada tota auki ja sit takasi kiinni. Kuvassahan se on auki ku se ei enää ton pidemmälle menny kiinni. :(

      Poista

Mielipiteitä? :)