maanantai 20. huhtikuuta 2015

Sunnuntain vaalimeikki

Ensin ajattelin että teen saman meikin molemmille päiville, eiliselle ja tälle, mutta tänään tekee mieli vähän enemmän väriä. Eilinen mentiin siis hillitysti, tavoite luomiväriä käyttäen.

Meikkipohjana Avonin Ideal Flawless sävyssä Nude ja puuterina IsaDoran irtopuuteri.
Aurinkopuuterina Lumenea sävyssä Auringon kultaa ja poskille taputeltuna tavoite poskipunaa. Reunat on hankala saada kulumaan. :)


Luomilla Stagecolorin irtonapeista silmän sisänurkassa kolmannen rivin valkoinen (toinen vasemmalta). Jotenki tykästyin siihen sävyyn. Ulkonurkassa pikkupaletin vasemman ylänurkan tummempi ruskea ja kulmaluulla oikean alanurkan hohtava vaaleanruskea.


Lähikuvasta näkyy että oikeassa alanurkassa on enää ihan pieni nökäre yläkulmassa. Jejj!! Sävy oli kiva, mutta ehkäpä näitä ruskeita on kertynyt tähän talouteen sen verran että tulen toimeen ilman tota nappia. Vasemmassa ylänurkassakin on jo pannunpohja tullut näkyviin. Kulutus jatkukoon!


Rajauksena toimii Stagecolorin rajaustussi, joita mulla on 2 kpl ja ovat tän hetken tavoiterajaukset.
Luomivärinpohjustajana Avon, kulmissa Clarinsin kulmapaletin vaalein sävy ja ripsillä tuttuun tyyliin Clump Defy. Huulille valikoitui Rimmelin Lasting Finish 1000 Kisses tussi sävyssä Endless Blossom. Tosta tussista ei juurikaan irtoa väriä, tai siis mun huulilla ei erota että onko siinä mitään...Tänään sitten jotain muuta :)

Kivaa alkavaa viikkoa!!

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)