lauantai 11. huhtikuuta 2015

Näillä mennään... tai ainakin yritetään...

Viimeisimmässä loppuneet -postauksessa mainitsin että tässä kuussa käytän (tai ainakin yritän) vain näytteitä, lähinnä kasvovoiteissa. Niitä kun tunnetusti kertyy vaikka ja kuinka. Ja koska olen pihi, säästän kaikki näytteet jos vaikka joskus niitä käyttäisin. Oon yrittäny aina silloin tällöin käytellä näytteitä ihan vaan sen takia että saisin niitäkin kulumaan, mutta silti tuntuu siltä että jokaista yhtä käyttämääni näytepussia kohtaan tulee 2 uutta. 


Pusseja säilytän tässä kassissa. Nyt kaivelinkin sieltä mm. Primaveran näytteet, joita käyttelen tässä pois. Niiden jälkeen sitten jotain muuta. Minituubejakin on jonkun verran, ja jotkut on avattuja jo, joten ne myös on käyttövuorossa. 


Kasa levitettynä lattialle. Mukana on myös vartalovoiteita ja jalkavoiteita, mutta pääsääntöisesti kasvovoiteita. Meikkivoide näytteet ei oo tässä kasassa, mutta jotain niistäkin käyttelen tässä.

Jännä nähdä kuinka monta pussukkaa kerkeen käyttämään kuukauden aikana.

-T

8 kommenttia:

 1. Mulla tulee aivan liian vähän käytettyä näytteitä ja niitä kertyy laatikoihin, pitäisi yrittää käytellä niitä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä on et näitä pitää kuitenkin jemmailla? :D

   Poista
 2. Ooh tota kasaa ois siistiä päästä penkomaan! :D Itse tykkään kovasti näytteistä, mutta olen myös laiska käyttämään niitä :) Mulla on kans tavoitteena käyttää tässä kuussa erityisesti fluidi- ja seeruminäytteitä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä urakkaan :) Toisaalta tää on kivaa ku parin päivän välein voi jo valita uuden jutun jota käyttää :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tyhjentyneitä pussukoita on jo kertynyt ja koko ajan tulee lisää :)

   Poista
 4. Mun pitäisi myös ryhdistäytyä näytteiden suhteen, jostain syystä niitä ei vaan tule oikein käytettyä ja luulenpa monen menneen jo vanhaksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tota vanhaksi menemistä määkin pelkään.. Mut onneks ne on vaan näytteitä. :)

   Poista

Mielipiteitä? :)