keskiviikko 20. elokuuta 2014

Lavera Trend Sensitiv Natural Liquid Foundation

Sain tämän meikkivoiteen Ilonan miitin goodiebagissa. Merkin CC-voiteeseen pettyneenä en uskaltanut toivoa  liikoja tämän toimivuudesta.Sävynä Honey 03.


Plussaa  pumppupullosta, joka annostelee sopivasti meikkiä.


Sävy Honey on aika tumma, mutta sulautuu ihan kivasti iholle, vaikka melko vaalea olenkin.Kaunis meikitön naama. Leuassa edelleen punoitusta ja jokunen näppy otsassa.


Kuten kuvasta huomaa, ihon sävy ei muuttunut huomattavasti. Meikkivoiteen lisäksi nassu vaatii vielä erillisen peiteaineen. Tällä saakin aikaan luonnollisen lookin.


Mutta valitettavasti tässäkin oli ongelmia levittämisen kanssa. Meikkivoidetta ei pysty kerrostamaan ja levittämisessä saa muutenkin olla ripeä ettei meikki jämähdä iholle. Tuoksu on tyypillinen Lavera- tuoksu, melko vahva, mutta olen jo tottunut siihen.

Tätä voisin käyttää semmosena hyvänä ihopäivänä. :) Kun iholla ei ole liikaa kuivuutta tai muuta suurempaa ongelmaa. Ja kun on enemmän aikaa "taistella" meikkipohjan kanssa.

Sisältää luomukukkaliposomeja ja arganöljyä.

CC- voiteesta tuli samankaltaisia kommentteja kuin omat kokemukseni. Mites tämä meikkivoide? Toimiiko jollain erinomaisesti  vaiko ei ollenkaan?

-T

2 kommenttia:

  1. Kerrostamista ei tosiaan kestä, mikä on harmi, kun jotkut alueet lärvissäni sitä kaipaisivat. Mutta muuten olen tykännyt, ja pidin myös CC-voiteesta! Luulin, että rasvat iskee heti näiden läpi, mutta yllättävän hyvin nämä ovat kestäneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä nää toimiikin paremmin vähän rasvaisemmalla iholla. Toi CC-voide tosiaan tarrasi kuiviin kohtiin.

      Poista

Mielipiteitä? :)