torstai 7. elokuuta 2014

Kauneushoitola Kuiskaus

Ystäväni Heidi perusti oman kauneushoitolan. Kauneushoitola Kuiskauksen. Pääsin viime viikolla tutustumaan hoitolan tiloihin ja tuotteisiin, sekä sain ihanan kasvohoidon.

Heidi innostui kouluaikana erittäin paljon luomusta ja luonnonmukaisesta kosmetiikasta, joten hän halusi hoitolastaankin mahdollisimman luonnonmukaisen.

Hoidot tehdään kaikki pääsääntöisesti käsin, kasvohoidoissa ei ole laitteita, vaan siinä luotetaan luonnonmukaisiin tuotteisiin. Jalkahoidossa on käytössä pora.

Pitkän etsimisen ja testaamisen jälkeen Heidi päätyi valitsemaan nämä tuotesarjat hoitolaansa:


Manikyyrien ja jalkahoitojen lakkauksena Kure Bazaarin lakat joiden raaka-aineista jopa 85% on peräisin luonnosta. Ja nuo värit.. kelpaa!!
Meikkisarjana Couleur Caramel, joilla tehdään kaikkien kasvohoitojen jälkeen kevyt ehostus. CC on luomusertifioitu kosmetiikkasarja, jonka koko elinkaari kunnioittaa luontoa, ihmisiä ja eläimiä.

Hoitolan tilat ovat avarat ja valoisat. Sisustuksessa on käytetty paljon vaaleaa sävyä, mutta joitakin väripilkkujakin löytyy.

Hoitojen jälkeen voi nauttia kupin teetä ja napostella pähkinöitä. Toi tuoli ja nuo astiat on I-HA-NIA!!! Ja tota tuolia yritin jo tunkea käsilaukkuun, mutta se painoi liikaa...Kasvo- ja vartalohoidoissa on käytössä L'atélier des Délices -sarja, joka on ranskalainen uuden ajan luonnonkosmetiikkasarja. Kasvohoidossa käytetyt tuotteet tuntuivat taivaallisen ihanilta. Minä sain rauhoittavan kasvohoidon.

Alkupuhdistuksena oli Clarity -linjan Cleansing milk ja Cleansing foam gel, sekä Sensi- linjan Soothing water.
Kuorinta tehtiin Clarityn Soft touch scrubilla.
Hieronnan alle laitettiin Sensin Soothing serum, ja itse hieronta tehtiin Massage elixirillä (silmänympäryshieronta Youth+ eye creamilla).
Naamiona Hydra -linjan Face mask ja huulille laitettiin Couleur Caramelin huulirasva.
Hoitovoiteina Youth+ eye cream ja Youth Day fluid. 

Näistä kaikista etenkin tuo naamio jäi mieleeni syötävän ihanalla tuoksullaan. Sitä täytyy ostaa kotiinkin. Olisin jo ostanut Heidiltä tuotteita, mutta hänellä ei vielä silloin ollut korttimaksupääte toiminnassa. Mut ehtiihän tässä. :)

Näiden tuotteiden lisäksi aromahieronnassa on käytössä Eve Taylorin ihanat öljyt.


Vaikka hoitola sijaitsee katutasossa, on se rauhallinen paikka. Sisään pääsee rappukäytävän kautta, joka ainakin omaa silmääni miellytti sekin. :)


Jos olet kiinnostunut luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta, voin lämpimästi suositella Kuiskausta. Heidi on laillani Cidesco- kosmetologi ja valmistui huippuarvosanoin. 

Hoitola sijaitsee punavuoressa, osoitteessa Ratakatu 11-13. Keskustasta lyhyt kävelymatka, mutta myös ratikalla 10 pääsee lähelle. 

Hoitolalta löytyy myös Facebook -sivut.


Toivon Heidille mitä parhainta onnea ja menestystä. <3

-T

Ps. Vaikka tämä olikin pikkiriikkisen mainos, en silti hyödy tämän postauksen kirjoittamisesta mitään mitä en hyötyisi pelkästään sillä että olen omistajan ystävä. ;)

6 kommenttia:

 1. Näyttää tosi ihanalta, meinasin just, että minäkin olisin varmaan yrittänyt raahata ton tuolin mukaani. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, mahtavaa että luonnonkosmetiikkaa käyttäviä kauneushoitoloita saadaan lisää. Täytyy laittaa nimi korvan taakse! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä tutustumassa. :) Kuvat ei kuitenkaan tee ihan täysin oikeutta Kuiskaukselle.

   Poista

Mielipiteitä? :)