tiistai 24. syyskuuta 2013

Viimeinen bonus osa 2 + muutama muu

 Otetaas sit uusi yritys. Eilen ei tosiaan saanu kaikkia kuvia laitettua tänne, joten nyt tulee loput. Vieläkin vähän tökkii, mutta eiköhän tää tästä.


Bonuksista siis jatketaan. Valinta oli todella vaikea, mutta nappasin mukaani ihana Gehwolin Red jalkavoiteen, joka on lämmittävä. Täydellinen siis nyt syksyn ja talven tullen. Gatineaun Clear&Perfect Tonimasqueta kokeilin pienen näytetuubin verran ja ihastuin siihen tosi paljon. Nyt pitää äkkiä käyttää joku toinen naamio pois että voi korkata tän. Kuorintojakin menee jonkin verran, koko kropalle siis Cuccion Papaya & Guava merisuolakuorinta. Mmmm...


Muita tuotteita on sitten Jane Iredalen huulikiilto sävyssä Pink Candy (ihan kun tarttisin yhtään ainoota huulikiiltoa...), LCN:n Antisept aine kynsille, Orlyn minilakka sävyssä Pink Lemonade (ihana!!) ja oikeesti "tarpeellisen" kulmakarvageelin.
Tälläset oli bonukset tämän viimeisen kerran. Not bad.

Sit vielä ihan pikaisesti esittely muutamasta muusta "uudesta" tuotteesta jotka on tullut.


Harjottelupaikasta lähti taas mukaan pari valikoimasta poistuneen tuotteen testeriä. Molemmat Decleoria. Aroma Cleanse Foaming Cleanser ja Hydra Floral "Flower Nectar" Moisturising Cream. Nää otan pian käyttöön ku on kuitenkin ollu testerinä, ettei mee pilalle.
Ystävältäni sain lahjaksi Decleorin Aroma Cleanse uutuuden, Soothing Micellar Waterin, eli rauhoittavan puhdistusveden. Testasin tätä jo kerran ja lupaavalta vaikuttaa. Tuote on tarkoitettu herkälle iholle, mutta tästä tulee varmaan ihana talvi-ihon aamuputsari. Laitetaan ainetta vanulle ja pyöritellään iholle.
Viimeisenä vielä ihan oikeesti tarpeeseen tulleet ihanat pinkit Tweezermanin pinsetit. Mulla oli 3 pinsetit, joista violetit Tweezermanit on koulussa ja 2 muuta on jo sen verran kulunu ettei niillä saa nypittyä mitään. Sattumoisin Sokoksella oli asiakasomistajapäivät, ja sain tuotteesta 15% alennuksen ja siihen vielä päälle henkilökunta-alennuksen joka oli toiset 15%. Pinseteille jäi hintaa vähän päälle 20€ kun oikee hinta oli muistaakseni jotain 32€.
Ens kuussa tuleekin sitten parit messut, et niistä varmaan tulee jotain ostettua, mutta muuten ostolakko jatkuu edelleen. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)