lauantai 24. elokuuta 2013

Avon Anew Vitale BB+ sekä päivän meikki

Otin heti käyttöön häälahjaksi valitsemani Avonin BB-voiteen ja oon tykänny siitä tosi paljon. Käyttökertoja on takana jokunen, mutta ajattelin silti jo esitellä tän.


En tajunnu kuvata putelia yksinään, joten lainataan taas tätä aijempaa kuvaa.
Sen lisäksi että tuubi on pinkki, tuote myös toimii, ainakin omalla ihollani. Joka kerta kun olen käyttänyt tätä, olen ollut menossa, joko työharjoittelussa tai koulussa. Pito on ollut hyvä, öljyn puskeminen otsasta ei näy kilometrin päähän (tosin siihen saattaa vaikuttaa puhdistustuotteetkin) eikä meikki sula pois mosaiikkina vaan luonnollisesti jos on sulaakseen.


Tässä jälleen nassu ilman meikkiä. Pahin näppyongelma on jo takanapäin, ainoostaan punotus muistuttaa ongelmasta. Mutta vielä mää senkin nitistän.


Ja tässä BB-voiteen kanssa. Ihon sävy tasoittui nätisti ja on luonnollinen. Otsan punotuksiin pitäisi vielä laittaa peiteainetta. Voide ei tunnu iholla ja olo on kuin ei olisi meikkiä ollenkaan. Nassua pyyhkäistessä sormiin ei jää meikkiä, mistä iso plussa.Silmämeikki onkin sitten tehty Clarinsin paletilla kuten eilen lupailin. Ripsivärinä tosin on Max Factorin uutuus koska halusin päästä sitä heti testailemaan. Kulmissa Lumenen kulmageeli ja rajauksena Stagecolorin ruskea tussirajaus. Häivyttely voisi olla parempi. Tummassa luomivärissä oli todella paljon pigmenttiä ja oli näin ollen haasteellista saada se tasaisesti. Onneksi silmälasit hävittää ne. :)


Vinot huuleni saivat värikseen Clarinsin huulipunan sävyssä Sorbet.


Silmämeikkiin käytin keskimmäisen rivin vaaleinta koko liikkuvalle luomelle, ylärivin vaaleanpunaista sisänurkkaan ja alarivin tummaa ulkonurkkaan. Alarajauksena alarivin vasemmanpuoleinen. Paletin puuteri oli todella tiukkaa, ei meinannut siveltimellä saada mitään, mutta poskipunassa oli kivasti pigmenttiä.


Tässä vielä meikkiin käytetyt tuotteet.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)