perjantai 26. heinäkuuta 2013

Repsahdus Avonille

Tossa aijemmin jo mainitsinkin että tein pienen tilauksen Avonille... taas. No itseasiassa oon tässä jo aika pitkään pystyny oleen tilaamatta mitään sieltä. Se mun työkaveri jolta tilaan noita tuotteita, lupas et saan tästä uudesta kuvastosta tilata jotain pientä itelleni ilmaseks, tai siis että hän maksaa sen ja mää saan sen häälahjaksi. Neki on jo ihan kohta... huh.

No mut sit siihen tilaukseen:


Babassuöljyä sisältävä kosteuttava ja elvyttävä vartaloemulsio. En oo mikään inci-mestari, mut pikaisen vilkaisun aikana en bongannu mitään babassuöljyyn viittaavaa incilistalta... Oh well..

Advance Techniques Moroccan Argan Oil Conditioner. Jos tää on yhtään niin hyvä ku sarjan hiusöljy, niin tuun tykkään tästä.

Herbal Fresh Lievittävä Käsivoide. Käsivoiteet on mulla sellanen kulutustuote, et niitä pitää olla aina useempi purkillinen. Yleensä niitä pyörii ympäri kämppää ja laukkuja vähintään 4 kpl, nyt on ollu vaan 2!!! Tää menee laukkurasvaks ja laukussa oleva Lumenen voide siirtyy olkkarin pöydälle koska se rupee kohta oleen sellanen et se pitää leikata auki.

Näytteeksi sain Today Tomorrow Forever Amour tuoksun. Tuoksu on TODELLA vahva. Kuvauksena on : Iloinen sekoitus raikasta sitrusta, naisellisia jasmiinin terälehtiä ja lämmintä kermaista myskiä. Ehkä tää kuitenkin tulee käytettyä joskus, voisin viedä tän vaikka töihin sit ku pukukaapissa oleva vartalosuihke loppuu.

Ja lopuksi Cosmic Eye Shadow. Tää näytti kuvastossa niin ihanalta että oli pakko tilata tää vaikka edellinen luomiväripaletti oli hienoinen pettymys...Jotenkin tulee mieleen Macin meikit tästä kuvioinnista. Violetti väri yhdistettynä tähän kuvioon sai mut tilaamaan tän.


Aika vaalee kädellä. Kuvassa ei oo mitään pohjustusta. Mutta kamera myös syö vähän väriä (jälleen) että tää on oikeesti vähän tummempi. Me like!!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)