tiistai 23. heinäkuuta 2013

Minun luomivärit

Mulla ei oo nyt ollu paljoo postausaiheita, joten päätin tehdä tälläsen "täytepostauksen" ja esitellä mun kaikki luomivärit. Jee! :D

Niitä on kertynyt tässä vuosien saatossa jonkun verran, joitakin oon heittäny menemään tai antanut pois ja jotkut luomivärit on sarjassamme vanhoja kuin taivas, mut älkää välittäkö. Yritin myös jotenkin jaotella niitä eri kategorioihin niin ei tuu hirveen pitkiä listoja.

Ja lähtee:


Voidemaiset/vaahtomaiset/nestemäiset luomivärit.
Ylimpänä Oriflamen nimetön paletti, keskellä Maybellinen Divine Lilac ja Paradise Green, sekä Lumenen Velvet Glow ja Nude Glow ja alimpana Calvin Kleinin Baby Blue.
5 yksittäistä ja 1 paletti.


Pikkupaletit, eli ne joissa on 2 luomiväriä samassa.
Ylärivi:
2 Nivea Beautéta joista on nimet kulunu, E. Funkhouserin Limelight/Stardom ja Lumenen Pimenevä ilta.
Keskirivi:
Tää eka kuuluu myös voide/vaahtoluomiväreihin, mut koska siinä on 2 samassa niin laitoin sen tänne. Eli siis hennesin Pale Peony, Lavender Pearl, Hedge Green ja Ebony&Ivory.
Alarivi:
Wet ´n´Wild josta on nimi kulunut, Oriflame josta myös nimi kulunut, Max Factorin Sunset Mood ja Isa Doran Lime&Turquoise.
12 kpl.


Paletit joissa on enemmän kuin 2 luomiväriä.
Ylhäällä vasemmalla Diorin paletti Smoky, Avonin paletti Smokey Eyes ja L'oréalin paletti Laetitia Casta/Platinum Rose. Alhaalla L'oréalin paletti Doutzen Kroes, 2 ilmeisesti Yesensyn palettia, Neon Eyesin paletti ja hennesin paletti, oisko nimeltään My Favorite? Hankalia nää jotkut ku ei tiiä onko joku tietty sana sen nimi vai mikä...
8 kpl.


Yksittäiset napit.
Ylärivi:
Hennesin napit 5 kpl nimettömiä ja viimeinen pyöree Ginger Brown. Oon muuten tykänny näistä hennesin luomiväreistä, kuten on moni muukin bloggaaja. Halpoja ja hyviä.
Keskirivi:
Vaalea suorakaide on kait E.Funkhouserin sävyssä Veil, seuraavat 3 on Yves Rocherin Champagne, nimetön (kulunu pois) ja Vert Paradis, viimeinen on We Care Iconin Perfect Moss.
Alarivi:
Violetti oli joku ihme merkki josta en saanu selvää, mutta saksasta ostettu ja aivan ihana, seuraavat 3 Lumenen irtoluomivärit, en tiiä nimiä, sininen Soho New Yorkin nimetön ja alimmainen valkoinen Maybellinen Shiny White.
17 kpl.


Jauhemaiset luomivärit, ne kaikki 3 kappaletta.
E. Funkhouser, sävy nimeltään ehkä Demure...
bareMinerals Wildflower ja Water Lily.


Stagecolorin luomivärit onkin jo vilahtanu pariin otteeseen blogissa. Laskin tän nyt tämmöseksi isoksi paletiksi koska värit on kiinni tossa kotelossa.


Tää iso "salkku" on melko vanha, mutta luomivärit on vielä ihan kuosissa ja huomaa et vaaleanpunasta on tullu käytettyä. Sain tän nyt vasta kaivettua kylppärin kaapista meikkipöydälle, et eiköhän tästä tuu taas käytettyä värejä. Mulla ei oo mitään aavistusta et minkä merkkinen tää on...

Melkoinen määrä, vaikka uskon että muilla kosmetiikkabloggaajilla on vieläkin enemmän. Tilasin muuten Avonilta vielä yhen luomivärin tähän lisäksi. Huh.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)