tiistai 30. huhtikuuta 2013

Mádara Cleansing Milk - all skin types

Pieni tauko tullu bloggailussa kun on ollu kauhee kiire. Tänään kuitenkin sain yllätysvapaan töistä, eikä kouluakaan ole illalla niin nyt on sit aikaa vähän kertoo tästä Mádaran tuotteesta.


Just.. en sitten saa kuvia lisättyä tähän, joten tästä tulee hetkeksi pelkkä tekstiversio. Kuvat lisään heti kun se onnistuu. Jess. tänään 3.5 sain kuvat lisättyä.

Sain siis Mádaran tuotteita voitettuani Beautifyn arvonnan.

Mádaran sivuilla sanotaan näin:
MADARA kosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, balttialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Balttialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa ovat apunamme luomassa korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. MADARA kosmetiikkatuotteiden tehokkuus on testattu dermatologisin testein.
MADARA täyttää kansainvälisen ECOCERT standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta.


Oon ihan rakastunut tähän nassuputsariin. Tuote on kuin kermavaahtoa levittäisi kasvoille.

 

Ihanan paksu koostumus.

Puhdistaa hyvin mutta hellävaraisesti. Inci-listalla ensimmäisenä on auringonkukansiemenöljyä ja seuraavana alkoholia. Siitä huolimatta ei aiheuttanu mulle ärsytystä. Kokeilin myös poistaa silmämeikin ja se lähtikin lähes täydellisesti pois. Ihan pikkusen jouduin silmänalta pyyhkäisemään pumpulipuikolla.
Osassa näistä tuotteista on todella voimakas tuoksu, mutta tässä se on mietona. Käytän tätä kaksoispuhdistuksen toisena putsarina. Välillä pelkiltäänkin jos oikein laiskottaa. :) Kätevä pumppupullo, mut mitenkähän sitten kun tuote on lopuillaan?? Tavaraa on 200ml. Sopii vegaaneille ja pähkinäallergikoille. Hintaa tällä on n. 17,90€. Tykkään!!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)