torstai 4. huhtikuuta 2013

Kosmetiikan säilytys

Muiden blogien innostamana päätin matkia ja esitellä missä kaikkialla mun kosmetiikka majailee. En kuitenkaan viittiny ruveta kuvaileen yöpöytää jossa töröttää yksi huulirasva ja yksi käsivoidetuubi tai laukkua jossa matkustaa puuteri ja huulikiilto.


Meikkipöytähän on jo esitelty, ja siellä majailevat meikit ynnä muut oheistuotteet. Sillon se oli vielä siisti, nyt sen on vallannu koulukansio ym paprut ja mun miniläppäri.


Kylppärin lavuaarin reunalla paikkaansa pitää tällähetkellä käytössä olevat putsarit + yksi naamio ja latvahoito. Joukossa myös Herr Saksan nassuputsari ja kasvovoide. Lavuaarin alla olevassa laatikossa oli aijemmin kaikki meikit, nyt siellä punkkaa hiustenkuivaaja ja shampoonäytepussit. En ottanu siitä kuvaa...


Suihkussa toisessa telineessä on suihkugeelejä, kuorinta, 2 in 1 kuorintanaamio, bikinirajan trimmeri ja silmämeikinpoistogeelin jämät. Mukana roikkuu Herr Saksan hammasharja, sekä alapuolella näkyvät kuorintahanskat, pesuharja ja pesukukka.


Toisessa suihkutelineessä on ylhäällä Herr Saksan suihkugeeli, nassupesu, partavaahto ja hammastahna, sekä mun messuilta ostamani shampoo.
Keskellä Mun shampoot ja hoitoaineet, nassupesu ja höylä. Cutrinin jättishampoo majailee lattialla. Jossain uumenissa pitäis myös olla kasvoharja.
Alimpana on Myssyn shampoo, suihku"myssy", intiimipesu, suihkugeeli ja käytössä oleva hiusnaamio. Kuolemaa tekee kynsiharja jonka harjat tursuaa telineestä ulos.


Vessan isossa kaapissa on sekalainen seurakunta sekä käytössä olevaa tavaraa, että vuoroaan odottavia tuotteita. Hiustuotteet on käytössä, joukossa lakkaa, kuivashampoota, öljyjä, hoitosuihketta, kiiltosuihketta jne. Hiusnaamio, voiteet ja nassupesut oottaa vuoroaan. Keltasen Lumene purkin takana oleva Biodrogan pumppupullo pääsee ihan kohta käyttöön. Kaapista löytyy myös vanupuikot, suoristusrauta ja lainerauta. Lumenen kasvovesi piti hetkeksi laittaa jäähylle, koska se vähän ärsytti kuivuudesta kärsivää ihoani. Täältä löytyy myös itseruskettavia, joita en vaan osaa käyttää..


Kärryn laatikosta löytyy tällähetkellä käytössä olevat kosteuttajat ja seerumit, sekä kaikkee muuta mahollista, näytteitä, harjanputsauspiikit, teriä, ihoteippiä, hiusvärisivellin, naamiosivellin jne jne.

Näitten kuvien perusteella mulla ei oo läheskään yhtä paljon kosmetiikkaa ku joillakin muilla bloggaajilla, mut noin omaan tarpeeseen ihan liikaa. Pelkään hirveesti et joku esim. voide menee pilalle tms. Et tänä vuonna en ainakaan tarvii yhtään uutta kasvovoidetta, niitä on vielä 3 avaamatonta ja yksi just avattu, enkä varmaan seerumiakaan koska niitäki on yksi avattu ja toi käytössä oleva joka on todella riittoisa eikä oo ees puolillaan. Käytän muutenki seerumia vaan aamuisin, koska iltaisin käytän sit tota Clarinsin kasvoöljyä. Shampoillaki pärjään pitkälle, pesen hiuksen kuitenkin vaan joka toinen ja välillä joka kolmas päivä. Kuivista menee sit senki eestä. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)