torstai 18. huhtikuuta 2013

Hei vaan

Tässä on vähän vierähtänyt aikaa viime postauksesta. Syynä tähän oli viikonlopun Turun reissu sekä paluu arkeen. Työt aloitin 2,5 kk sairasloman jälkeen tiistaina ja siihen päälle vielä käyn koulussa. Ensi viikolla jatkuu myöskin työharjoittelu, joten hyvästi vapaat!

Sorruin taas hieman tilailemaan viime viikolla tavaraa:


Hyvinvoinnin tavaratalosta tuli tilattua paketti.


Tässäpä nämä tuotteet. Laitoin kaikki tähän samaan kuvaan vaikka en tosta tiskiaineesta tai pesuainenäytteestä (joka tuli kaupan päälle) nyt aijokkaan kertoo mitään. :)


Acorelle roll on- vaha säärille.


Tän luulisi olevan helppo käyttää.


Sekä kylmävahaliuskat kainaloille ja bikinirajoille.


20 tollasta pientä liuskaa jotka voi leikata pienemmäksi jos tarvii.

Oon joskus kokeillut Veetin kylmävahaliuskoja, mutta niillä en oo saanu ku pari hassua karvaa lähtemään irti ja yleensä itse vaha on jäänyt tiukasti ihoon kiinni. Jospa nää Acorellet olisi parempia. Oon tässä kasvatellu vähän karvoja, ja ajattelin tänään sitten testailla näitä. Tuloksia sitten myöhemmin kuvien kera. (sääristä ja/tai kainaloista, bikinirajoja en sentään lähe kuvaamaan)

Sitten mulle kävi uskomaton (omasta mielestäni) tuuri!!

Beautyfi sivuilla oli pieni kilpailu jossa arvostelun jättäessä tietyn aikavälin aikana osallistui arvontaan jossa oli mahdollisuus voittaa Mádaran tuotteita. Ja mää voitin!!! Jee!! En ikinä voita mitään :)


Paketissa oli 5 tuotetta. Puhdistusmaito, päivävoide, yövoide, sos-voide ja silmänympärysvoide. Testaus on kovaa vauhtia käynnissä. Ainakin nyt voin sanoo et oon rakastunu tohon putsariin.

Lopuksi mun on vielä pakko laittaa kuva Omenahotellissa olleesta 3 in 1 tuotteesta.


3 in One Soap, Shampoo & Conditioner... Jotenkin vaan en usko tohon juttuun. Käytin tätä juurikin saippuana sekä käsiä pestessä että suihkussa vartalonpesuun, mutta että hoitoaineena?? Ei mun tukalle. Shampoona varmaan olisi toiminut. Tuoksuna luonnollisesti omena.

Nyt vähän aamupalaa ja sitten testailemaan vahoja :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)