perjantai 16. marraskuuta 2012

Ja taas loppu..

Taas oon saanu läjän tuotteita loppumaan, ja voin todeta joidenkin kohdalla että VIHDOINKIN!! Ei sillä että kyseessä olisi ollut huono tuote, vaan se että tuote on ollu mulla jo niin kauan.


Tukka tuotteista loppui Frank Provostin Expert Shine Conditioner. Ihan ok tuote, mutta sama homma kuin shampoossa, tää oli vähän sellasta litkumpaa ku normaalisti. Joutu laittaan tosi paljon tukkaan, mut silti ei ollu tarpeex kosteuttavaa/hoitavaa. Enkä nyt huomannu et tää ois tuonu hirveesti kiiltoakaan. Ehkä vähän ohuemmille hiuksille hyvä tuote, mut ei mun suht paksulle reuhkalle.Gosh Natural Blush, sävy 39 Electric Pink ei nyt varsinaisesti loppunu, mut ku se on tolleen palasix menny, niin heitän sen menemään. Ihana raikas pinkki, voisin ostaa uudestaanki. Mut ei vielä ku on pari muuta poskipunaa käytössä.


Biotherm Biosource Softening Cleansing Milk. Tykkäsin tästä kovasti ja voisin ostaa uudestaanki. Käytin tässä välissä muita putsareita, koska säästelin tätä kylmempiä ilmoja varten. Puhdistusmaito (kosmetiikassahan ei saisi käyttää sanaa maito) pesi meikin pois hellävaraisesti mutta tehokkaasti, eikä iho jäänyt kiristämään.


Biotherm Biosource Instant Hydration Softening Lotion. Saman sarjan kasvovesi toimi myös todella hyvin. Käytän kasvovesiä aamupuhdistuksessa, koska kuivan ihoni ( no okei, sain kuulla että se on oikeesti pintakuiva sekaiho ) ei kestä sitä et pesisin sen aamulla jollain putsarilla. Sitäpaitsi en koe sitä tarpeelliseksi, pyyhkäisen vain kasvot ja kaulan kasvovedellä ja vanulla ja pistän hoitovoiteen ja thats it.


Ja lisää tukkatuotteita. Avon Cleansing & Balancing 2- in- 1 Shampoo & Conditioner. Loistava pika-apu jos on kiire, tai ottaa matkalle mukaan. Itse en välttämättä olisi tarvinnut erillistä hoitoainetta tän kaa, mut välillä sipaisin latvoihin lisähoitoa. Ja ihana tuoksu!


Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, Fou Reasons Hair Powder, yksi luottotuotteistani. Tekee hiuksista puhtaat ja antaa rakennetta ja tukea kampauksiin. Nyt ei oo käytössä tätä hiuspuuteria, koska se oli Sokokselta loppu kun olin viimeksi menossa uutta ostamaan. Piti sit ostaa toinen tuote.

Tällästä tällä erää, aika kiva satsi :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)