lauantai 20. lokakuuta 2012

Messuilta hankittua

Kävin parilla messuilla tässä viikon aikana, ensin perjantaina 12.10 oli SKY:n messut ja nyt paraikaa menossa olevat I Love Me messut. Pääsin koulun kautta tekemään meikkauskeikan huomenna tuonne ILM messuille. IIIH!! Jännittää!! Meen bareMineralsin pisteelle. Kaikki sinne keikalle menevät saatiin ne Get Started Kitit, että voidaan treenata kotona sitä meikkipohjan tekemistä ym. ja sit meijän pitää meikata niillä tuotteilla ittemme sinne messuille. Oon kyl ihan tykänny noista tuotteista, mullahan oli jo toi meikkipohja ennestään, mut nyt pääsin testailemaan myös sitä puuteria ja aurinkopuuteria sekä primeria.

Loppujen lopuksi olin ihan kiltisti, enkä ostanut paljoa, koska ihan oikeesti ei ole tarvetta millekkään. Nää ostin sieltä SKY:n messuilta.


Kun näin tän China Glazen kynsilakan, olin myyty. Väri houkutteli puoleensa, niin ihanan kirkkaan punainen ja kimmeltävä se oli. Monta kertaa kävelin sen ohi ja sit mun oli pakko saada se. Mutta... ei se enää sit ollukkaan niin ihanan värinen kynsillä tai kotivalaistuksessa. Liekö siellä ollut sit erilainen valo tai jotain... Sävy 800 Moulin Rouge.


Ziaja Cocoa Butter Hand Cream. juuri sopivasti suklaalta tuoksuva käsivoide. Merkki on mulle uus tuttavuus, mutta tää vaikuttaa ihan kivalta. Ei ehkä talvipakkasilla tarpeeksi kosteuttava. Ecocertin hyväksymä.Phytomer Oligopur Blemish Target Gel, täsmähoito epäpuhtauksille. Oon käyttäny tätä nyt muutaman kerran parille finnille jotka aina välillä ilmestyy otsaan tai leukaan, ja on kyllä toiminut. Näpyt ei oo niin kipeitä ja huomattavasti nopeemmin pienenee. Tuote on kuivattava. Tätä en varsinaisesti messuilta ostanu, vaan meillä oli Phytomer-tuotekoulutus ja siellä tehtiin sit tilaus joka toimitettiin meille tonne SKY:n messuille.

Nää puolestaan on sieltä ILM messuilta.


Jälleen mulle uusi tuttavuus. Zoya kynsilakka, sävy Holly. Oon viime talvesta asti ettiny juuri sitä täydellistä vihreää kynsilakkaa, ja uskon että se on juuri tämä. Vielä en oo kerenny kokeileen, mut heti tän kirjotuksen jälkeen kokeilen. Mukana saadun esitteen mukaan Zoya kynsilakat ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, kamferia tai DBP:tä. Näitä ei myöskään oo testattu eläinkokein. Kuulostaa hyvältä.

Tää nyt ei kuulu kosmetiikan piiriin, mut ostin myös tälläsen sormiystävällisen raastimen. Tällä saa valkosipulit ja suklaan ym helposti silputtua pienex, ilman et on pelkoa et raastaa samalla sormensa (mikä mulle aina käy)Peggy Sage:n käsien kylvetyskuppi. Nyt pääsee kotona treenaamaan käsihoitoa ihan kunnolla. :)
BareMinerals Get Started Kit sisältää:
3 erilaista sivellintä meikkipohjaa, puuteria, aurinkopuuteria varten. Pienintä noista siveltimistä käytetään pienten virheiden tarkempaan peittoon, esim. tummat silmänaluset.

Prime Time Foundation Primer, joka ihan oikeesti tasoittaa ihon pintaa, ja näin ollen luo hyvän pohjan meikille.

4 pientä purkkia joista kahdessa on meikkipohja sävyt Light ja Fairly Light, Mineral Veil-puuteri sävy Original sekä aurinkopuuteri sävy Warmth.

Itselläni on siis tämä vaalealle iholle oleva pakkaus.

Taas on tullut kaikkee uutta ja kivaa.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)