tiistai 17. heinäkuuta 2012

Viimeiset hetket ennen paluuta arkeen...

Se ois niinku viimenen lomaviikko menossa. Säät ei valitettavasti juurikaan oo suosinu, mut ihan kivasti on menny. Loppujen lopuksi, en oo saanu hirveesti aikaan lomalla. Juhannus meni tosissaan Kotkassa, kivaa oli vaikka mun osalta aatto jäi lyhyex ku olin ollu töissä ja tosi väsyny ja sain vielä siihen päälle kauheen päänsäryn. Ja sit seuraavana päivänä sato vettä... ja sitä seuraavana... ja vielä sen jälkeenkin.
No sit paisto aurinko ku lähettiin Saksaan. Mikä oli ihan kiva, koska mä pelkään lentämistä, niin se helpottaa et on hyvä ilma. Tosin Hampurissa oli sitten kova tuuli ja kapteeni kuuluttikin et laskeutuminen saattaa olla hieman heittelehtivää... nice. Mut hengissä ollaan!!
Saksassa sitten sato vettä... joka päivä ainaki jossain vaiheessa. Ja pari kunnon ukonilmaakin oli. Ja pelkään ukkostaki. Mut hei, ei se menoo haitannu!! Shoppailin paljon.


 Käytin loppuun Lumenen silmämeikinpoistoaineen, joten jouduin ostamaan uuden, jota en sit kuitenkaan tarvinnu, eli en oo kerenny vielä testaamaan. Kyseessä siis Essencen öljytön meikinpoistoaine. Sen voisi ottaa kokeiluun sitten kun toi edellinen loppuu. Lisäksi hullaannuin halvoista meikeistä, mutta piti hillitä ittensä ku noita meikkejä on jo lähes kaiken väristä. Mutta tollanen vaaleenvioletti puuttui. Logo on sellainen et en tiiä onko tää nyt RL Young vai mikä. Mut värinä on Lilac Dream. Pari kertaa kokeilin, ja aivan ihana sävy!! Pysyy kiitettävän hyvin luomilla. Promodista ostin ylemmän raitatopin ja alemman oranssin tunikan, jota voi käyttää joko mekkona tai toppina. Uusi lempparivaatteeni. :) Huomasin muuten että kauppakeskus Selloonkin on tullut toi Promod liike.


 Ehdottomasta lempparikaupastani Pimkiestä lähti mukaan ihana valkoinen/mintunvihreä paita. Todella pehmeää kangasta, I love!!


Valkoset kesäsandaalit, en muista enää liikkeen nimeä... :( Todella mukavat jalassa. Vielä ku toi sää sallis niitten käyttämisen.


Sokerina pohjalla uusi laukku. Halusin tollasen pussukkamallin. Tää oli New Yorkerista.

Kaikki ostokset kosmetiikkaa lukuunottamatta oli alennuksessa. :) Ei menny paljoo rahaa.

Huh, eiköhän siinä taas ollut hetkeksi juttua. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)