perjantai 15. tammikuuta 2021

Joulukalenterien luukut 19-25

Sitten vielä viimeiset luukut. Minnin kalenterissa oli 24 luukkua, mutta Makeup Obsessionin kalenterissa oli 25 luukkua.



Makeup Obsession:
19. Highlighter (tummempi kun aiemmin tullut highlighter)
20. Liquid Eyeshadow (kultainen)
21. Peili
22. Huulipuna
23. Kulmasivellin
24. Luomivärisivellin (sopiva ehkä voidemaiselle luomivärille)
25. Under Cover luomiväripaletti


Minnin kalenteri:

19. Face Facts Hydrating Eye Cream
20. I love... Raspberry Ripple Body Butter
21. Lumene Karpalo -suihkugeeli
22. Urban Decay Perversion -ripsiväri
23. Avon Anew Oil-in-Gel -seerumi
24. Smashit Eyeshadow Palette Mix 5


Swatchit Makeup Obsessionin highlighteristä, nestemäisestä luomiväristä ja huulipunasta. Tuo huulipuna on tosi kiva arkikäyttöön. Harmi vain että maskin takia ei kauheasti viitti huulituotteita käyttää. Ihan kun niitä muutenkaan käyttäisin (ja tähän sellainen silmiä pyörittelevä emoji).


Tässä swatchit Makeup Obessionin Under Cover -paletista. Toimiva paletti sävymaailmaltaan ja nuo shimmerit on ihania. Neljäs sävy ei oikein näy tässä. Pitää tutustua tähän palettiin tarkemmin että miten kaikki sävyt toimivat luomilla. Näissä on myös sävynimet ja ne ovat järjestyksessä: top secret, nood, the covers, lowkey, m.i.a, discreet, disguise, a cover up ja big reveal. Postaan myöhemmin blogiin meikkikuvia tästä paletista ja muistakin tämän kalenterin meikeistä.

Alla swatchit Smashitin paletista. 


Tässä ensimmäisessä kuvassa on oikeasti 7 swatchia, mutta viimeinen on vain niin heikko pigmentiltään ja muutenkin vaalea että se ei vain näy. En sitä oikein livenäkään nähnyt.





Tässä paletissa on valtavasti potentiaalia, vaikka joukossa oli myös niitä heikoimpia lenkkejä. Eniten ihmettelen sävyjen erikoista asettelua. Samaa sävymaailmaa olevia nappeja on sijoiteltu eri puolille palettia. Esim vihreitä nappeja on kolmella eri rivillä eri kohdissa, samoin liloja löytyy kolmelta eri riviltä jne. Vasta nyt kun swatchasin paletin tätä postausta varten sain kunnolla käsityksen mitä tässä paletissa oikein on. Meikin teko on jotenkin hankala kun pitää kunnolla miettiä mitkä sävyt sopisivat yhteen. Onnistuin jo kerran tällä paletilla tekemään (omasta mielestäni) niin jäätävän ruman meikin että en tiennyt miten päin olla. :D

Mutta pidän paletista silti paljon koska siinä on sekä värikkäitä sävyjä että neutraaleja sävyjä. Ja onhan noi shimmerit tässäkin aivan ihania.

Kiitos Minnille jälleen ihanasta kalenterista. Kohta voi alkaa jo pohtimaan tämän vuoden kalenteria.

Näistä luukuista heti käyttöön tuli Perversion -ripsiväri, I love... vartalovoide ja tietenkin molemmat luomiväripaletit.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)