maanantai 9. marraskuuta 2020

Pink Monday; Purple Tree Pomegranate Miracle Balm

 Tänään esittelyssä suloinen monitoimivoide Purple Tree Skincarelta. Näin näitä tuubeja Prismassa käydessäni ja ne suorastaan hyppäsivät silmille hyllyltä. Nappasin mukaani tämän granaattiomenan ja papaija -version.


Tuubissa on tavaraa 25 ml, se sopii mm. huulille, kynsinauhoille, kesyttämään kurittoman kulmakarvat tai jopa ripsille hoitavaksi aineeksi. Tuoksu on ihanan makea, ehkä tulee mieleen marmeladikarkki.


Balmi on sävyltään hennon vaaleanpunaista. Ja tämä kyllä käy vaikka ja mihin. Yleensä käytän tätä lähinnä huulirasvana tai kynsinauhoille, mutta näin ilmojen kylmetessä sipaisen tätä myös kasvojen kuiville kohdille, silmänympäryksille ja käyhän tämä vaikka hiusten latvoille. Talvi kun on tulossa kuivuu myös käteni ja rystyseni pahasti, joten tällä saa myös siihen lisäapua kun ennen käsivoidetta levitän tätä rystysille tuomaan lisäkosteutta.
Tuubi on todella riittoisa, sillä balmia tarvitsee vain pienen määrän. Se levittyy helposti ja jää mukavasti tuoksumaan iholle. Tuoksu kuitenkin hälvenee ettei tarvitse sitä pelätä. Tuoksu ei myöskään ole liian vahva, jotta tuoksuherkät siitä kärsisivät. Ellei siis ole todella paha tuoksuherkkyys.

Toinen tuubi löytyy kotoa ja toinen kulkee mukana laukussa. Töiden jälkeen on kädet aina niin kuivat että joudun rasvaamaan niitä tuhdisti. Tätä monitoimivoidetta siis kynsinauhoille ja käsivoidetta käsille.

Käytätkö monitoimivoiteita? Onko suosituksia?

-T

2 kommenttia:

  1. Oi, tän tuoksu kuulostaa ihanalta! Monitoimivoiteet eivät ole itselleni tuttuja, mutta tuollainenhan on varmasti kätevä :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)