perjantai 3. heinäkuuta 2020

You Glow Girl

Tuotteet saatu Lookfantasticilta

Heippa taas pitkästä aikaa! Tässä on taas kerennyt vierähtämään kuukausi tai jotain... syy on se sama vanha. Töiden jälkeen ei oikein jaksa tehdä mitään. Varsinkin nyt kun oman yksikköni on vielä kiinni, olen ollut toisessa paikassa auttelemassa laskutuksissa ym ja koneen äärellä on tullut istuttua sen verran että niskat ja selkä ei oo siitä tykänny. Joten ymmärtänette että sen lisäksi en ole jaksanut istua enää oman koneen ääreen...

Mutta, sain tosissaan Lookfantasticilta ihanan tuotepaketin jota aloitin heti testailemaan ja nyt kerron teille hieman fiiliksiä tuotteista. Loppuun pistän vielä ale -koodin jolla saat valikoituja tuotteita edullisemmin tilattua.



Tuotesetin nimi on siis You Glow Girl ja setti sisältää kaikkea mahdollista jolla saat itsesi hehkumaan kilpaa auringon kanssa. Esittelen tässä postauksessa kaikki tuotteet, mutta vain valikoiduista kerron hieman tarkemmin. Osa tuotteista nousi heittämällä suosikeiksini.


NuFACE Prep - n - Glow puhdistuspyyhkeet nousivat heti parhaimmiston joukkoon. En yleensä niin välitä näistä puhdistusliinoista, sillä herkästi reagoiva ihoni ei pidä liiallisesta hankaamisesta. 
Mutta näissä oli jotain maagista, yhdellä liinalla sai kaikki meikit pois, jopa silmämeikin, eikä iho ärtynyt ollenkaan. 
Liinat ovat yksittäispakattuja, mikä tekee näistä kätevän esim. reissuille. Itselläni on viikon päästä tulossa pieni mökkireissu kaverin synttäreiden merkeissä ja aijon ottaa näitä liinoja mukaan.
Kooltaan liina on melko iso, eli siinä riittää lääniä johon meikin pyyhkii. Toinen puoli on sileä ja toisella puolella on pieniä nystyjä jotka hellävaraisesti kuorivat ihoa. Olenkin tehnyt niin että ensin poistan meikin sileällä puolella ja sen jälkeen käyn t -alueen hellästi läpi toisella puolella.
Nämä sisältävät mm. hyaluronihappoa, mineraaleja ja antioksidantteja. Ihoa ei kiristä yhtään käytön jälkeen. Puhdasta rakkautta!


Aurelia Balance & Glow Day Oil. Rakastan pipettipulloja ja etenkin tätä tuotetta. 
Useinhan öljyt jäävät iholle pyörimään mutta tämä imeytyy ihoon, ei aiheuta näppyjä ja tuoksuu huumaavalle. Sellaiselle pehmeän sitruksiselle. Tässä kesän aikana en ole kokenut tarvetta laittaa edes kosteusvoidetta tämän jälkeen.
Öljy sisältää mm. mandariini-, auringonkukka-, kukui- ja manteliöljyä. 
Ja kuten nimestä käy ilmi, on tämä probioottista kosmetiikkaa. Tämän käytän enemmän kuin ilolla loppuun asti. Ja tilaan lisää!


Grow Gorgeous Intense Thickening Conditioner. Mulla on joku hirvee halu ostella koko ajan eri shampoita ja hoitoaineita ja olikin iloinen yllätys että paketin mukana tuli hoitoaine itselleni tuntemattomalta merkiltä.
Hoitoaine tuoksuu aika vahvasti parfyymiselta, joten tuoksuherkille tämä ei ole se parhain valinta. Itse taas rakastan tuoksuvia tuotteita. Omat hiuksenihan ovat paksut ja vaalennuksesta hieman kuluneet, mutta tämä toimii niille. Ja kerrankin sellainen tuote joka saa mun hiukset kiiltämään sillai ei -rasvaisella tavalla. Yleensä tykkäänkin siitä että hiukset näyttävät enemmänkin mattaisilta, sillä mun hiukset näyttää helposti rasvaisilta.
Jatkoon siis menee tämäkin tuote.


Seoulista Beauty Rosy Glow Primer -kangasnaamio. Tätä en ole vielä kokeillut, sillä en ole niin suuri kangasnaamioiden ystävä. Näiden käyttö vaatii sellaisen oikeanlaisen henkisen mielentilan. Mutta tuote vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, ainakin lupaukset kuulostavat erittäin hyviltä, joten testiin tämä menee. 
Naamio lupaa pehmentää ihoa, luoda airbrush -efektin (mikähän se olisi suomeksi?), kosteuttaa ja täytelöittää (plumps?). 5 minutes to photo -ready skin.


Glov Home Spa Tan Away -hanska. Tämä oli vähän mysteerituote, mutta ilmeisesti tällä saisi pois pilalle menneitä itseruskettavia, tai siis jotenkin tasoitettua niitä? En oikein päässyt tästä selvyyteen. Olisiko jollain kokemusta tästä?
Hanska on siis tehty bambukuidusta ja sitä voidaan käyttää jopa 100 kertaa. Ensin hanska kastellaan ja sitten käytetään oman lempisuihkugeelin kanssa. Pitäisi varmaan hankkia itseruskettavaa että saisi tätä kokeiltua.


Eyeko onkin sitten jollain asteella tuttu merkki. Olen kokeillut merkin ripsiväriä ja kulmaväriä.
Paketissa tuli tämä nestemäinen luomiväri sävyssä Zodiac. En ole aikoihin käyttänyt nestemäisä luomivärejä koska ne ei oikein tahdo pysyä mun luomilla vaikka ne pohjustaisikin. 
Kaunis sävy sai mut kuitenkin tätä kokeilemaan tuossa juhannuksen tienoilla.


Myös Illamasqua on merkkinä tuttu, mutta vain nimeltä. En muista että olisin koskaan kokeillut merkiltä mitään, joten siksi tämä oli erittäin iloinen yllätys.
Nestemäinen highlighter sävyssä OMG. Oon kaiken muun meikin lisäksi nyt hurahtanut näihin highlightereihin ja tässä vasta hehkua onkin. Myös tämä pääsi juhannuksena testiin. Ja voin sanoa että on ihanaa löytää tuote joka ei häviä puuteria laittaessa. Laitoin tätä siis meikkivoiteen päälle, ennen puuteria. Pitääkin kokeilla miten tämä toimii puuterin päällä. 
Mutta siis ihana tuote!!!


Tässä vielä kuvat luomiväristä ja highlighterista.


Pettymyksekseni luomiväri ei levitettäessä ollutkaan niin intensiivisen sävyinen, mutta ainakin kimaltelee mukavasti. Highlighter taas hehkuu senkin edestä, joten kannattaa olla tarkkana levityksen kanssa. Toki tässä myös kuvausvalo vaikuttaa asiaan, että ei se oikeasti NOIN paljoa ja vahvasti hehku. 

Tässäpä tämä setti sitten oli ja aivan ihania tuotteita sain. Suurin osa oli tosissaan itselleni uusia merkkejä, mutta varmasti tulen tilaamaan niiltä jotain muitakin tuotteita.

Koodilla ARIAGLOW saa 22% alennusta tuotteista jotka löytyvät tämän linkin takaa. Ihan kaikkia tuotteita ei siis ole mahdollista tällä koodilla saada edullisemmin, mutta todella kattava valikoima siellä kuitenkin on kaikkea ihanaa. 
Koodi on voimassa elokuun loppuun asti, ja itse en hyödy mitenkään tästä.

Ihania shoppailuhetkiä kaikille!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)