tiistai 28. huhtikuuta 2020

The Blush Tag

Osa poskipunista saatu blogin kautta. Ne on merkitty *:llä.

Charming Nails -blogissa oli hauska postaus poskipunista ja nappasin sen tänne omaankin blogiin.


Luomivärien ohella poskipunat ovat sellaisia joita useimmiten tulee ostettua... Ja monihan tietää että myös poskipunat vain kestävät ja kestävät... Joitakin olen jo antanut eteenpäinkin, mutta vieläkin näitä riittää. Yllä olevassa kuvassa kaikki tällä hetkellä omistamani poskipunat.

Mutta sitten itse asiaan. 14 kysymystä joihin valitaan vastaukseksi sopiva poskipuna. Vähän jouduin miettimään vastauksia, sillä joku poskipunista olisi käynyt useampaan kysymykseen.



1. Paras pakkaus?

Jane Iredale taitaa tyylikkään ulkonäön, siksi valitsin tähän tämän GreatShape Contour Kitin sävyssä Warm. Vaikka itse rakastan sellaisia vaaleanpunaisia ja tyttömäisiä pakkauksia, niin onhan se myönnettävä että nämä Iredalen pakkaukset ovat ajattoman kauniita ja niistä tulee ylellinen tunne. Pelkät poskipunatkin on pakattu kultaisiin pakkauksiin. *


2. Nätein sävy?

Mulla on paljon pinkkiin ja vaaleanpunaiseen meneviä sävyjä. joten tämän kanssa piti ihan miettiä ja käydä kokoelmaa läpi. Päädyin tähän Essencen Fun Fair -poskipunaan sävyssä 01 Ring around the rosy. Todella kaunis huurteinen vaaleanpunainen. Olenkin ihan unohtanut tämän olemassaolon ja pitääkin ottaa tämä käyttöön.


3. Pigmenttisin poskipuna?

Tähän olisi ollut parikin vaihtoehtoa, mutta koska tätä poskipunaa en ole itse ostanut, vaan olen sen napannut vaihtokasasta. Beauty uk blush sävyssä 5 Capital Pink. Tämä on kyllä niin pinkki ja niin pigmenttinen että on jäänyt todella vähälle käytölle sen takia. Tällä saa helposti sellaiset pelleposket jos ei ole varovainen...


4. Jokapäivän poskipuna?

Tähän otin kaksi eri poskipunaa samasta sävymaailmasta. Rimmel poskipuna sävyssä 001 Santa Rose ja Essence Matt Touch Blush sävyssä 40 Blossom me up! Haalean persikkainen sävy ei nyt ihan tallentunut kuviin, mutta nämä ovat vaaleudellaan sellaisia kaikille sopivia arkipunia joiden kanssa ei tarvitse pelätä menevänsä pieleen. 


5. Juhlaposkipuna?

Milani Baked Blush sävyssä 03 Berry Amore on kultaan taittava tumman persikkainen puna jonka valitsin tähän juhlaposkipunaksi. Näyttävä sävy kultaisella hohteella tuo lämpöä kasvoille ja sopii myös iltameininkeihin. *


6. Minkä hankkimista kadun?

Tämä olisi voinut olla myös tuossa pigmenttisin poskipuna kohdassa, mutta koska olen tämän ostanut itse ja sitä hieman kadun niin tämä on parempi tässä. Sleek MakeUP Blush by 3 sävyssä 366 Pink Sprint on myös niin pigmenttinen että tätä ei ole tullut käytettyä. Jopa kaikkein pehmeimmällä siveltimellä käytettynä olen saanut vain pelleposket aikaiseksi. Huoh. Sävythän ovat mitä ihanimmat.


7. Vähiten käytetty.

Pixi by Petra Book of Beauty Touch of Blush. Jossain vaiheessa kun hehkutettiin Pixin tuotteita, mun oli pakko tilata tämä poskipunapaletti. Mutta hyvin vähälle käytölle tämäkin on jäänyt. Pitääkin ottaa tämäkin esille että tulisi käytettyä.


8. Eniten käytetty?

Yllättäen tässä on tavoitemeikeistä tuttu Oriflamen Giordani Gold. Olen niin keskittynyt tähän poskipunaan että en juurikaan käytä muita poskipunia. Mutta paljoa ei ole enää jäljellä ja sitten pääsee muiden punien kimppuun.


9. Suosikki poskipunamerkki?

Mulla nyt varsinaisesti ei ole suosikki merkkiä poskipunilla, mutta eniten poskipunia on tällä hetkellä Essenceltä. Tai no, nämä kaikki kolme mitä kuvassa on, heh. Mutta Essencen poskipunat ovat kyllä olleet hyviä. Näistä kolmesta Essencestä tuo vasemman puoleinen Satin touch blush sävyssä 10 satin coral on blogin kautta saatu. *


10. Vuoden paras löytö?

No tänä vuonna en ole ostanut kuin yhden poskipunan, mutta se olikin sitten juuri se löytö jota tässä haetaan. W7 Candy Blush sävyssä Angel Dust on täydellinen kaikin puolin. Pakkauksen tyttömäisyys viehättää mua, tuote on pigmenttinen sopivalla tavalla ja sävy on ihana! Tätä tulee kyllä käytettyä!


11. Käytännöllisin poskipuna?

Sephoran Colorful poskipuna sävyssä Love Sick on sellainen turvallinen valinta. Matta koostumus ja lähes kaikille sopiva sävy tekee tästä kyllä käytännöllisen. Käy niin arkeen kuin juhlaankin koska sävyä voi kerrostaa. Sellainen puna jolla pärjää matkoillakin.


12. Epäkäytännöllisin poskipuna.

Flow Cosmetics irtoposkipuna sävyssä Pihlajanmarja. * Olen itse pressattujen tuotteiden ystävä ja koen nämä irtotuotteet hankaliksi. Miinuksena tietysti puuterit, niillä ei ole niin väliä. Tämän kanssa toimiminen on vain niin sotkuista touhua että tämäkin on jäänyt vähälle käytölle. Haluan ottaa poskipunani suoraan purkista enkä sirotella sitä ensin kannelle tai johonkin alustalle ja siitä sitten ottaa...


13. Kallein poskipuna?

Myös tämä olisi sopinut vähiten käytettyyn poskipunaan, mutta koska tämä on kallein omistamani puna, oli tämä omiaan juuri tähän. Vaikken tätä ole itse ostanut, vaan saanut blogin kautta. By Terry Sun Designer Palette* sisältää kolme eri poskipuna sävyä (+aurinkopuuteri, mutta ei mennä siihen nyt) ja vasta hetki sitten muistin paletin olemassaolon ja kokeilin tätä ja ah, rakkautta ensi käytöllä.


14. Halvin poskipuna?

No, Essencet on jo mainittu, samoin W7, joten otin tähän loppuun kolme muuta edullista merkkiä.
RL de Young sävyssä 03 Pink Grapefruit on Saksan ostos ja tätä ei suomesta taida saadakaan. 
Viva la Diva Miss Blossom's BlushOrgy on ihan Kicksistä ostettu, edullinen merkki sekin.
Ja vielä viimeisenä Misslyn You make me blush joka on Tallinnan ostos. Myöskään tätä merkkiä en ole suomesta löytänyt, ja on todella edullinen.

No mutta, siinäpä oli pieni katsaus mun poskipuniin ja siihen mitä mieltä niistä olen. Nyt vain toivon että tuo Oriflame loppuu nopeasti että voin keskittyä kaikkiin muihin ihaniin puniin mitä omistan. Tässä tuli samalla kivasti käytyä läpi omia kokoelmia ja löydettyä uudestaan niitä helmiä :)
 Kuulukoo teillä poskipunat himotuksiin vai onko ne vain sellainen "välttämätön pakko"?

-T

6 kommenttia:

  1. Miulla on yksi poskipuna, Catrice. Tilasin sen lalalipstickin outlet -osiosta, kun hintaa oli vain euro. Harvoin tulee käytettyä kyllä :D

    VastaaPoista
  2. Poskipuna on yksi mun lempijuttuja meikissä. En silti omista kuin muutaman ja nekin loppujen lopuksi näyttävät poskilla hyvin samanlaisilta. Jos on tarvetta vähän erikoisemmalle punalle, luomiväritkin käy hyvin siihen.
    Tuo By Terryn paletti näyttää tosi nätiltä ja kätevältä, mutta en osta kalliita poskipunia, kun markettipunatkin toimii ainakin itselläni tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mulla. Markettimeikeissä on kuitenkin hyviä tuotteita ja paljon valikoimaa :)

      Poista
  3. Tämmösiä postauksia mukavaa lukea. Teepä tällainen myös luomiväreistä ja muistaki meikeistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväreistä olis tulossa tän tyylinen kunhan vain saan aikaiseksi. On ollut taas vähän laiskuus päällä :D

      Poista

Mielipiteitä? :)