perjantai 10. huhtikuuta 2020

Essence Disney Princess Ariel

Kun ekaa kertaa näin Instagramissa tämän Ariel -paletin, tuli pitkästä aikaa sellainen mun on ihan pakko saada tuo -olo. Pieni merenneito on ehdottomasti pitkäaikaisin suosikkini Disneyn elokuvista sekä prinsessoista. Tämän paletin halusin vaikka tässä ei olisi ollut yhtään itseä miellyttävää sävyä. Onneksi sentään näin ei käynyt vaan tykkäsin paletista muutenkin.


Arielin lisäksi näitä paletteja löytyy myös Tiana (jonka esittelen myöhemmin), Belle ja Jasmine. Jos yhtään nämä paletit kiinnostavat, niitä löytyy esim La la lipstickiltä. En hyödy mitään tuosta linkin klikkaamisesta. Paletit ovat limited edition ja ovat nyt alennuksessa 6,25€.



Paletti sisältää 15 luomiväriä, sekä mattaisia että shimmerisiä. Alla olevista swatcheista näette että sävyt ovat myös pigmenttisiä ja varsinkin nuo shimmeriset sävyt saavat huokailemaan.
Tätä palettia käyttäessäni ensimmäistä kertaa työkaverini huomasivat meikkini välittömästi. Keskustelu oli jotenkin niin ihana: Mutta onko kukaan huomannut Tarun ihanaa silmämeikkiä? Ihana, mutta Tarulla aina on kivat meikit. Miten sää jaksat aamuisin meikata? Hyvä että ite jaksan edes ripsiväriä laittaa.. 💙 Heh, minkäs teet, rakastan meikkaamista.

Swatchit ovat paletin ylärivistä alariviin.




Ja tällaisen meikin tällä paletilla tein. Tässä olisi mahdollisuuksia vaikka mihin! 





Rajauksena käytin IsaDoran Twist -up Metallic Eye Peniä sävyssä 49 Blue Hawaii.

Oletko ostanut näitä Essencen Disney Princess -paletteja tai aijotko ostaa nyt alennuksesta? Voin kyllä lämpimästi suositella tuota La la lipstick verkkosivustoa. Tilasin omat palettini sieltä ja toimitus tuli parissa päivässä.

-T

3 kommenttia:

  1. Mie ostin sen Jasminen, mutta en tykännyt. Pigmentti oli aika kehno hintaansa nähden, jos täydellä hinnalla silloin osti :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi :( Onkohan näissä sitten paljonkin eroja palettikohtaisesti..

      Poista
  2. Oh wow gorgeous colours in this palette :-D

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)