tiistai 7. tammikuuta 2020

Joukostamme poistuneet joulukuu -19

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Ne on merkitty * -merkillä.

Moikka. Vielä palataan vuoteen 2019 kosmetiikkaroskien merkeissä.


Jokunen täysikokoinenkin tuote loppui, mutta yhä käyttelen etenkin näytteitä loppuun.


Tukka:

XZ Teepuu Shampoo.
Mukava ja raikas shampoo rasvoittuville hiuksille. Pesi hyvin ja tuoksui raikkaalle. En kummempia muista tästä, sillä mies omi tämän omaan käyttöönsä.


Nassu:

It´s Skin The Fresh Mask Blueberry.
Marras-joulukuun vaihteessa ihoni meni todella huonoon kuntoon. Se kuivui rutisevan kuivaksi ja tuntui todella röpelöiseltä. Jouduin rasvaamaan sitä monta kertaa päivässä ja silti se vain punoitti ja kirveli, eikä edes lääkevoiteesta ollut apua. Sitten oli pakko ottaa tehoaineet käyttöön. En niin hirveästi välitä kangasnaamioista niiden märkyyden takia, eikä tämäkään tuonut poikkeusta siihen. Mutta sen kesti kun kuitenkin se hetkeksi toi helpotusta. Mutta vain hetkeksi.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry. 
Sama homma tässä. Helpotti hetkeksi ja tuntui inhottavalta. Hrrr... Olen vain perinteisten naamioiden kannalla.

Nivea Glow Shake It Eye Make -up Remover. 
Tykkään, tykkään ja tykkään. Ostan lisää.

Dermalogica Ultracalming Mist. 
En huomannut varsinaista rauhoitusta, mutta olihan tätä mukava suihkia kasvoille. Tuotteen ollessa lopussa, rupesi suutin räiskimään nestettä isoina pisaroina. Mutta kiva tuote kuitenkin.

Ziaja Goat´s Milk Moisturising Day Cream.
Vaikka Ziajan tuotteista tykkään, ei tämä vuohenmaitovoide oikein sopinut mulle. Tuote oli hieman liian rasvainen eikä näin ollen imeytynyt kunnolla. Eikä siis kosteuttanut tarpeeksi. 


Kroppa:

Biotherm Oil Therapy Nutri -Replenishing Body Treatment.
Alussa tykkäsin tästä tosi tosi paljon, mutta lopussa tämä sitten ei enää tuntunutkaan niin hyvältä. Jotenkin kosteutusteho katosi tai ehkä se johtui ilmojen kylmenemisestä. Voisin käyttää tätä ei niin kylmillä keleillä. Tuoksuu kyllä ihanalta.

Iisi Käsivoide Apricot & Almond Oil. 
Ihanalta Minniltä saatu käsivoide oli oikein mukava tuttavuus. Tokmannin merkki oli mulle uusi, mutta voisin kokeilla merkiltä enemmänkin. Käsivoide kosteutti hyvin ja tuoksui ihanasti aprikoosilta. Pitää käydä tutustumassa merkin kosmetiikkavalikoimaan tarkemmin.

Lush Love and Light Hand Cream. *
Kevyt ja nopeasti imeytyvä käsivoide ei tuoksunsa puolesta ollut Lushin parhaasta päästä. Vaikka imeytyi nopeasti, jäi käsiin hetkeksi öljyinen tunne. Mutta vain hetkeksi. Käytin tätä yövoiteena purkkimuodon takia.


Meikit:

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Primer. *
Tykkäsin tästä, vaikka suurta vaikutusta meikin kestoon tms. en huomannut. Pidin vain siitä tunteesta iholla ja tämän myötä meikinpohjustajasta on tullut osa meikkirutiinia. Tasoitti kyllä jonkun verran ihoa ja meikkivoide levittyi helpommin. Tämä itseasiassa loppui jo aikaisemmin, mutta olin unohtanut laittaa tämän loppuneet koriin.

Paese Artist Eyeshadow Base.
Tästä en oikein pitänyt. Kiinteässä muodossa oleva silmämeikinpohjustaja kuivahti purkkiin todella nopeasti, enkä oikein saanut sitä hygieenisesti otettua sieltä, koska tuote oli jo valmiiksi vähän kuivan tuntuista. Toki voi olla että tämä on ollut vain huono yksilö... Ostin tämän Hehkun loppuunmyynnistä.

Evagarden Incredible Mascara.
*postaus* Tykkäsin. Hetken piti olla auki ennen kuin rupesi olemaan sellaista millaista haluan ripsivärin olevan, eli ei niin märkää.

En edes tiedä mikä ikivanha ehkä Seppälän rajauskynä tämä oli, mutta koska kynää oli vaikea enää teroittaa, oli sille aika sanoa hei hei.


13 kpl näytteitäkin tuli käytettyä. Lopetin kesällä pillerit ja olen vain odottanut milloin rintakehä räjähtää ja viime kuussa se sitten tapahtui. Rintakehäni on kuin teinipojan otsa, ja siihen hölvään sitten noita tujumpia näytteitä. 
Pääpaino näissä näytteissä on kasvovoiteissa ja seerumeissa, mutta mukaan mahtui yksi putsari, intiimipesuaine ja hajuvesinäytekin.
Näytteiden kulutus jatkuu edelleen.


26 tuotetta, joista 13 näytettä, 12 täysikokoista ja yksi matkakokoinen tuote. Ei huono.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)